icon

Má môj syn fimózu?

lellla
14. feb 2021

Ahojte žienky idem si po radu....malý ako má pipík tak ma tu predložky už peknú že nieje zúžená a krásne by sa dala stiahnuť dolu ale problém je že pod ňou to drží taká akoby Blanka a tá nejde ďalej dolu to je akože ťa fimoza alebo niečo iné?? Oddelí sa mu to ? Ja som myslela že keď ťa predložka ktorá bola pred tým viditeľne zúžená na jednom mieste akoby prstenec tak keď sa takto akoby roztiahne že to už pôjde pretiahnuť a nejde jednoducho ťa Blanka to stále drží a bojím sa či bude musieť ísť malý na zákrok lebo tomu presne som sa chcela samozrejme vyhnúť.vdaka vám

bona69
•
14. feb 2021

Nepíšeš koľko má synček, oddelí sa to samo, keď príde čas, a dozrie mu tam čo ma

kukulienka83
•
15. feb 2021

Nie to už nieje fimoza, to je prilepené, to sa môže časom samé upraviť alebo to spraví urológ ambulantne. Kúpanie v slezi, kremíka slezovy by to tiež mohol povoliť. Alebo aj masť od urológa. A cvičiť po kúpaní

lellla
autor
•
15. feb 2021

@kukulienka83 vďaka to som potrebovala počuť že už to nieje fimoza...cvičíme kúpeme mastime tak snáď povolí má 3 roky takže ma ešte čas 😌

lellla
autor
•
15. feb 2021

@bona69 má 3 roky takže ecasu má ešte dosť a robím všetko pre to aby to šlo samé a bez lekárov 😌

bona69
•
15. feb 2021

@lellla píšeš že mal zúženu predkožku, teda mal fimozu, môj bude mať teraz dva roky a má ju tiež, kedy to tvojmu povolilo,teda myslím že sa mu to roztiahlo,lebo jemu ani žaluď nevidno,mastime po kúpaní so slezovym kremom, lebo keď mal rok nasilu mu dr na kontrole stiahla a prasklo mu to a krvacalo, odvtedy sme tam neboli a ani nedovolím nikomu aby mu tam babral ešte. Zatiaľ nemá žiadne problémy,ani pri cikani

zuzka38
•
15. feb 2021

@bona69 rocnemu stiahnut na silu???? wtf 😲

zuzka38
•
15. feb 2021

@lellla ma len tri roky, ma kopu casu

bona69
•
15. feb 2021

@zuzka38 no týždeň som mu mastila framykoinom a revala pri tom s nim,

zuzka38
•
15. feb 2021

@bona69 ano rozumiem uplne, mojmu synovi to spravila dr. v 4 rokoch a tiez takto dopadl ako popisujes.. nechapem co su to za doktori...

lellla
autor
•
15. feb 2021

@bona69 vieš čo ja som bola u dr na odporúčanie ..našťastie najskôr dal len nejakú kortikoidovu masť ťa zabrala ale len tak na polovicu a potom ku chcel robiť zákrok no ja som rázne odmietla to bolo cez leto a v novembri mal 3 roky...kúpila som masť slezovy a aj slez do kúpeľa a povolilo mu to postupne ale teraz to má úplne pekne že rovné nemá tam žiadne zúženie ale kope sa každý deň niekedy každý druhý deň a stále mastime každý večer nič nerobím násilu s ani nedovolím pokiaľ nenastane nejaká komplikácia nedajbože ! Môj syn je veľkí citlivý a on si všetko moc dobre pamätá takže také že čo povedal doktor že za týždeň si nespomenie u môjho nehrozí ...dúfam že aj tá Blanka mu povolí a odlepiť sa sama časom ale mastit budem ďalej lebo keď som polavila že sa mi nechcelo tak sa mu to začalo sťahovať normálne naspäť ..

lellla
autor
•
15. feb 2021

@zuzka38 no veď práve pre to už k lekárovi nepôjdem ! Sú veľmi za zákroky a ubližujú malým detičkám...na to som citlivá aj ja

lellla
autor
•
15. feb 2021

@bona69 chudáčik ako je to dobré akurát pre traumu matky aj dieťaťa 🤦🤦pokiaľ netreba robiť tieto zákroky tak by to robiť nemali!