icon

Má niekto skúsenosti s diagnostikovaným JIA u dieťaťa?

viktoria220422
9. mar 2026

Ahojte nájde sa tu maminka, ktorej dieťatko má diagnostikovanú JIA? Prosím napíš mi.

tomatooo
9. mar 2026

ahoj.. my máme

zre
11. mar 2026

Ahojte,aj nám diagnostikovali JIA u 9r syna.Čaka nás liečba metotrexatom .Rada by som od vás počula vaše skúsenosti ... ďakujem

tomatooo
11. mar 2026
@zre

Ahojte,aj nám diagnostikovali JIA u 9r syna.Čaka nás liečba metotrexatom .Rada by som od vás počula vaše skúsenosti ... ďakujem

@zre ahoj, no u nás bolo dcere po mtx zle, po každom podani zvracala.. dr to neriešila, vraj to patri “k tomu”.. teraz okrem ineho berie mtx v tabletkovej forme a je to už lepšie

zre
13. mar 2026
@tomatooo

@zre ahoj, no u nás bolo dcere po mtx zle, po každom podani zvracala.. dr to neriešila, vraj to patri “k tomu”.. teraz okrem ineho berie mtx v tabletkovej forme a je to už lepšie

@tomatoo a prosím vás aké ste mali problémy,krvné testy ste mali dosť vysoké ,že bola potrebná liečba Metotrexatom?ja sa toho strašne bojím.Som zdravotná sestra ,ktorá do tejto liečby veľmi vidím tak mám veľký rešpekt.nechcela by som nič podceniť ale možno by som chcela vyskúšať niečo iné na oddialenie liečby týmto.Vy ste skúšali niečo iné či rovno liečba a ako dlho to máte? ďakujem