Má šancu prežiť bábätko s váhou 700 - 800 g?
Baby myslíte že ma šancu prežiť 700-800g bábätko? Odteka mi voda pomaličky a qk by prišlo k pôrodu myslíte že by to zvladlo ?
Viem, že tu je jedna maminka, ktorej v 17.tt začala odtekat plodová voda, malá vydržala do 25tt. Robili jej aj "zaplatu" na plodové obaly, aby sa zastavil odtok vody. Pohľadám jej profil. Držím vám obom silno palce! ❤️
Moja držím palce od 24, týždňa myslim prežije,silno držím paste ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Hlavne pozitivne myslenie 🙏🙏🙏, babatka dnes vedia zachranit od 24tt. Lekari mozno hovoria, ze nedavaju velke sance, no je to aj preto, ze oni musia byt velmi obozretny pri akychkolvek predikciach. Drzim mooooc palce
Kamarátka, pôrod v 23. týždni, 470g, 27cm.
Držím palce, bude ok 😍✊
Treba veriť že bude všetko ok, hlavne pozitívne k tomu pristupovať a všetko bude len najlepšie. Posielam veľa veľa dobrej energie, drzkajte sa 😘
Veľmi ti držím palce ❤️. U nás v skupine terminovej s mojím najmladším, sa narodilo dievčatko a malo 670g . Už ma rôčik 🤗🤗 hotový zázrak
zdravim...kamoskina dcerka mala 600 g....je uplne v poriadku.....hlavne klud ...netreba to rozoberat dopredu......
Poznám veľa detí narodených v 24tt, niektoré majú len nepatrné zdravotné problémy, niektoré ťažšie.ale to sú deti, čo majú 10-11 rokov, medicína ide stále dopredu.mne odtiekla voda v 29tt, už sa ale nedalo nič zachrániť, musela byť akútna sekcia,syn ale nemal žiadne komplikácie,po 4 dňoch si začal sám dýchať 🙏
Ahoj,keď som bola v nenocnici na rizikovom,prijali tam babu, ktorá začala krvácať,porodila 724 g dievčatko,obidve sú v poriadku, dnes je chvalabohu medicína na inej úrovni, vďaka odborníkom je aj môj synček na svete a zdravý🙏Pozitívne myslenie je teraz veľmi dôležité,sama som si prešla niečím podobným tak ťa úplne chápem.Hlavu hore,všetko bude v poriadku🤞
Keď som bola v porodnici sestrička tam povedala že dnes už vedia zachraniť dieťa z 22-tt. Ja som krvacala od 5 mesiaca často, často hospitalizovaná. Nakoniec sa mala narodila zdravá, krasna a je z nej poriadna vymyselnîčka. Dnes má 9 r. Viem že to je ťažké ale ak da len teochu da treba myslieť pozitívne a vela ležať. Moja mama 40 r do zadu prelezala cele tehotenstvo s panvou vyvyšenou a narodili sme sa s bratom sice skôr po 30 tt ale sme v poriadku. Teda občas blázni ale v poriadku a štastbý a zdravý. Myslite aj na to že v zdravotnictve panuje velky alibizmus, aby boli chraneny.
Ahoj mne praskla v posteli plodová voda ale úplne celá bola som 24tt utekala som na pohotovosť a momente má prevážali do Banskej Bystrici tam ma udržiavali bez plodovej vody ktorá sa tvorila aj za každým odchádzala dostávala som množstvo infúzií kortikoidy dávali mi obrovské šance že bude úplne všetko v poriadku udržali ma do 36+3tt maličký sa mi narodil dostal obrovskú starostlivosť je to obrovský bojovník má šesť mesiacov a napreduje krásne z rovesníkmi tak sa neboj keď by niečo bolo okamžite ta prevážajú
@kaja871 ja som tiež v BB. Ale ty si asi nekrvacala počas toho vsak
Ahoj voda sa ti stále tvorí nová, takže ak sa to zastavilo tak super, hlavne teraz ležať a počúvať dr., nech drobčiatko čo najviac narastie. Áno, šanca že prežije, ale čím dlhšie vydrží v brušku, tým lepšie. Drž sa...
Niekedy áno niekedy nie
veľmi vám držíme palčeky, zvladnete to ❤️
Ma ❤️🙏...bude v poriadku 🙏🥰
Keď som tam mala malého inkubátore tak akurát vedľa môjho maličkého tam bolo 600g bábätko robili pre neho maximum a zachránili ho a spolu sme si bábätká zobrali domov tak sa neboj hlavne sa ukludni aby bolo aj bábätko kľudne potrebuje načerpať veľa síl v tvojom brušku a určite ťa monitorujú každú chvíľu a tam majú fakt všetke prístroje pre maličké si na dobrom mieste
Ahoj ako sa máte ? Dúfam že ste stále dvaja v jednom a všetko je v poriadku 🙏🙏
Inak teraz čítam že v UK zachránili najmenšia dieťa doteraz ani nie 400g v 25tt a prežilo , na foto už bolo také väčšie čo ja viem 2r a vyzeralo byť úplne ok , keď si pogoogli isto ti to najde

Šancu prežiť má, ide o to aký plnohodnotný život môže viesť. Strašne vám obom držím palce 🧡💛 ešte k tomu odtoku plodovej vody, máš informácie že aj s tým sa dá v určitých prípadoch niečo robiť...?https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...