icon

Majú aj vaše deti zväčšené uzliny?

mama12345
20. dec 2011

Ahojte. Majú aj vaše detičky zväčšené uzlinky? Moja dcérka má vzadu na krku asi 4 veľkosti do 4mm a v slabinách dve asi 2mm.... toxoplazmoza negatívna a krvný obraz bol braný v auguste, doktorka sa vyjadrila, že bol v poriadku, tak ho brať netreba...CRP negatívne....inak iné problémy nemáme. V novembri mala zápal priedušiek a máva zápaly močových ciest...prosím poraďte ☹

simonkaa5
4. feb 2020

@mimkabimka ak sa ne zväčšujú a sú pohyblivé je to normálne jav, ako sa telo bráni

lessiie
31. mar 2020

@miruska320 ahoj. Viem ze rok 2011 ale ako syn s uzlinami? Ja som našej 5,5 ročnej nasla na krku také hrášky..🙄 Zajtra ideme k lekárke.

bobricek1979
31. mar 2020

@lessiie si viditelne a tvrde

lessiie
31. mar 2020

@bobricek1979 nie.. Sú mäkké, pohyblivé, nebolia a nevidieť ich

miruska320
1. apr 2020

@lessiie ma ich stale,a ked je chory tak sa zvacsia

lessiie
1. apr 2020

@miruska320 a nejaké testy vám robili? Malej dnes lekárka vzala krv.

bobricek1979
1. apr 2020

@lessiie u mňa taky

lessiie
1. apr 2020

@bobricek1979 a máš nejaké špeciálne vyšetrenia?

bobricek1979
2. apr 2020

@lessiie nie zatiaľ Dr povedala ze ich nevidno sú mäkké a je to normálne teraz keď jej idú zúbky plus očkovania

lessiie
2. apr 2020

@bobricek1979 lenže moja ma 5,5 roka.. 🙄 Bola ockovana tuším v decembri.. Ale ja netuším odkedy ma tie uzliny.. Nasla som len náhodné..

bobricek1979
3. apr 2020

@lessiie aha moja má ale len rok nie sú viditeľné no nahmatam ich ma ich od 6choroby.to je polroka no Dr povedala ze je to normál k tomu zúbky, tak neviem aj tak sa bojim

bobricek1979
3. apr 2020

@lessiie ma ich tri

lessiie
4. apr 2020

@bobricek1979 moja ma 2.. Jednu na jednej a druhu na druhej strane.. 🙄 Včera som volala s doktorkou tak KO ma dobrý.. Tak ja neviem..

blableblu
16. aug 2020

@pe dobrý deň ja viem ze je to už strašne stará téma, ale ako tie uzliny, v tých slabinach zmenilo sa to nejak ak ano za ako dlho

pe
16. aug 2020

@blableblu ano, ten octan vtedy pomohol, uz som to ani nemusela viac riesit, hlavne, ze z krvi nic zle nevyslo, tak som sa uz nebala a potom to pekne ustupilo, ale za ako dlho, to si uz nepamatam, ale urcite to nebolo velmi dlho, inak by som s tym dalej behala po lekaroch, ale nebolo treba

bobricek1979
16. aug 2020

@lessiie ahoj ako s tými uzlinkami riešili ste zo?

lessiie
16. aug 2020

@bobricek1979 ahoj. Zobrala jej 2 krát krv. Raz KO, druhýkrát na nejakú chorobu co prenasaju mačky ale nespomeniem si.. A ešte aj na nejaký syndróm.. Všetko mala ok. Nasadili sme wobenzym aby sa prečistila lymfa a už je to ok. Respektíve nehľadám ich cielene.. 🙂 nezvacsili sa, mala je ôk. Vyšetrenia tiež neriešim

bobricek1979
16. aug 2020

@lessiie super naša ich má furt Dr reaguje že je to okí wobenzym môžu tak malé deti? Čo je KO. Ďakujem za odpoveď veľmi pekne a som rada, že je to okí, pozdravujem👍❤️

lessiie
17. aug 2020

@bobricek1979 KO=krvný obraz. Robila vám krv lekárka? Neviem nakoľko ma tvoja ale naša malá 5, 5 roka keď ho brala.. 🤷‍♀️ Jednu ráno a jednu večer brala..

bobricek1979
17. aug 2020

@lessiie nie stále to nemá za potrebné naša má 27mesiacov a idú jej v kuse zúbky

lessiie
17. aug 2020

@bobricek1979 tak možno aj to 🤷‍♀️

bobricek1979
23. aug 2020

@lessiie pardon 17mm

ive56
31. aug 2020

@benculka dobrý deň mame podobny problem ako ste dopadli

ive56
31. aug 2020

@matita ako ste dopadli

ive56
31. aug 2020

@miskacabalova ako ste dopadli

kattky
31. aug 2020

Moj syn ma 3 roky a zvacsene uzliny odkedy som si ich vsimla ma pol roka. Jednu na jednej a druhu na druhej strane krku. Jednu mal vo velkosti hrasku a druhu vo velkosti lentilky. Pred mesiacom som zistila, ze ta vo velkosti hrasku sa zvacsila na velkkst lentilky a ta co mala velkost lentilky sa zvacsila na velkost cca mentosky. Chory nebol a ani nachladeny. Naposledy v marci pred koronou. Vtedy vybral dvone ATB a uzliny take az nemal. Volala som k dr, tak sa ma sestricka pytala tiez ci nebol chory, alebo ci nemal sople, tak jej vravim, ze nie a potom sa ma spytala ci som ho nahodou nestrihala, tak jej vravim, ze ano. No a ona mi povedala ze to moze byt aj z teho, ze deti su velmi nachylne na lymfy. Samozrejme ze mi poveda aby som ich sledivala a ze ak by sa do 2 tyzdnov nezmensily, tak mame prist na odber. Po tyzdni a pol sa vratili pomaly na taku velkost ako predtym. Sledujem mu ich stale. Teraz bol opat ostrihany no nezvacsili sa mu, tak neviem

benculka
31. aug 2020

@ive56 dobrý deň. No máme cez 8 rokov, uzliny sú tam v to isto počte.

ive56
31. aug 2020

@benculka lebo moja dcera 6 ročna ma už 2 meciace 2cm uzlinu boli sme už skoro u všetkych doktoroch a nič nezistili len že prekonala citomegaloviru a vaša ma tiež 2 cm ?

benculka
31. aug 2020

@ive56 2,5 cm, keď je chorá aj 3,5 cm....a nezistili jej ani žeby niečo prekonala. Tiež sme prešli všetkými vyšetreniami, všetko ok. Už to má roky, takže už to vôbec neriešim.

lujzamisko
9. dec 2020

Môj krpec má tiež som našla na krku ale len keď hmatam maličkú akoby tvrdú guličky pohyblivé. Asi 3ml. Ako sosovica veľké. Mal kiahne teraz soplik. To by nemalo byť nič zle však? Je to pohyblivé ,malé ,tvrdé a cítiť len v určitom pohybe