Malo vaše dieťa alergiu/intoleranciu na mlieko a vyliečilo sa?
Dobrý deň chcela by som z vašich skúsenosti vedieť ako to je s mliekom dieti..či sa dá z toho vyrásť,mame senzitivita mlieka Cez Igg protilátky ,vascinou sa synovi urobí zihlavka ,ma rad hlavne syry no ide o to že chodí do školy …chce chodiť na výlety školy v prírode , mame veľký problem keď ideme na dovolenku nikde nevaria bezmliecne, musim väčšinou hľadať hotely s kuchyniam a tých je strašne malo
Nie, u nás to neprešlo, akurát s vyšším vekom tolerujú napr. pečivo, kde môže byť nejaký malý obsah mlieka. Ja mám 3 také deti, takže už som zvyknutá. My problémy nemáme, vždy nájdeme aj dovolenku, kde sa dá dohodnúť. Veď teraz to má fakt veľa ľudí.
@alexandra2010 a aký syr beriete ? Vegánsky? Neviem ale ten môjmu vôbec nechuti, neviem Ale ja žijem vo veľkom meste a hocikde keď sa chceme ísť najesť hoci len menu tak všade je mlieko…chceme ísť do cukrárne v každom koláči mlieko….mám problem najst niekoho kto mi upecie narodeninovú tortu …a tie raw koláče kde sú datle, figy atd mu nechutia …nemôže ísť s kamarátmi na pizzu ..veľmi ho to obmedzuje …ako sa
Dcéra stravuje keď ide niekde na celodenný výlet so školou ? Ako sa dcére prejavuje keď zje niečo mliečne ?
Synovec mal intoleranciu na mlieko ako malé bábo. Vtedy pil iba francúzske. Vyrástol z toho. Teraz má 23r a môže všetko mliečne
Vegan syr berieme, je na to zvyknuta a nepyta si ine. Chodime restauracii kde nas poznaju a urobia jedlo. Do pizzerie a cukrarne nechodime.Zmrzlinu zje len vodovu.V skole viem dopredu plan obedov a ked je alergen v tom, varim jej do skoly.
ma 8 rokov, na celodenny vylet nechodia.
tortu robime doma a vsetky prisady su vega. raz jej piekli v cukrarni z Alsan masla, torta bola otrasna, nezjedli deti.
u nej sa prejavi ekzemom v zahyboch a stehnach, silnymi pichavymi bolestmi v podbrusku.
potrebuje vysoke davky D, 1500 IE denne, vtedy ma pokozku nadhernu.

Moja ma ABKM od narodenia a ma 8 rokov. Takisto na to reaguje ako na zaciatku. Nevadi, lebo zvieracie mliecne nepotrebujeme,vysledky krvne top. Nepozna chronicke ekzemy, zahlienenie , infekty, otitidy.
Nepoznam pripad vyliecnia z toho. Poznam len redukciu symptomov a znovuobjavenie sa inych manifestacii a chorob.
A vsade beriem rastlinne mlieko a syr a je spokojna.