Malý penis u 8 ročného chlapca
Ahoj baby, trosku chulostiva téma. Týka sa toho, že môj 8 ročný syn má veľmi malý penis, mam pocit ze co bol bábätko mu ani nevyrastol a je taky istý. Neviem teda, že či to pri chlapcoch tak býva a vyrastie až v puberte, alebo to mam riešiť a povedať pediatricke??Doteraz som myslela, že je to okej, ale ako rastie, ma 140cm tak sa mi to už nezdá...
@slovakboy Ďakujem pekne .❤️
@filipko_melanie skus to spomenut pediatricke a uvidis co ona na to,zase aby sa to nepodcenilo.
Pediater by mal chlapcom na preventivkach kontrolovat genital - semenniky aj predkozku. Ak to nerobi, asi by som ho pokladala za nedosledneho. Urcite by si pri takejto kontrole vsimol aj nejake “nezrovnalosti” v raste. Mam 7,5 rocneho syna a teda jemu vsetko rastie umerne so zvyskom tela 🤭
Som rada, že som našla túto tému, lebo tiež má to dosť trápi. Syn má 8 rokov a je aj pribratejsi, takže aj ten podkožný tuk spraví dosť. Ale tiež keď "porovnám" so synovcami, tak ma o dosť menši. A minule aj cikali spolu a počula som ako sa mu "vysmievali", že fifo ty máš malý pipík😔. A on je ešte dosť citlivý, tak ma to strašne zamrzelo aj za neho. Alebo keď bola sesternica u nás vyšiel zo sprchy a jasné, že mal ešte menší, lebo aj zima a ona hneď a fifo kde máš pipík? A dnes sme sa niečo s priateľom bavili ( nie je to jeho otec) o Tom keď bude veľký a bude randiť s babami a on zahlásil, že no ale s tým čo má asi veľa neurobí, že to jeho 3 ročný syn má väčšieho☹️☹️☹️. A dosť ma to nasralo aj sklamalo. Našťastie to nepočul, ale už mňa nebavia tie reči, že je pribratejsi a že má malého, mňa to dosť zasiahne a nie ešte také dieťa. Potom povedal, že sranduje, že jasné, že mu ešte narastie, ale aj tak ma to zasiahlo.
@dooomca ak je silnejsi, tak je jasne ze pipik je trocha vnoreny. Osemrocny uz nemusi pred ostatnymi chodit naholo,toboz pred dievcatami, potom take reci vela robia. Okrem toho este nie je ani v puberte, tak by som nepanikarila. Ale mali sme na ambulancii silnejsich chlapcov a rodicia sa tiez strachovali "malosti" . Ak to je problem skusit zmensit hmotnost,alebo pre pokoj tvojej navsteva detskeho urologa. A nekomentovat pred nim.
@filipko_melanie upravilo sa to potom nejako? Je všetko OK? Máme ten istý problém. Môžeš aj súkromnú správu.
@lubomir_j ahoj, zmenilo sa to nejako za tie 3roky? Mam 9rocneho a tiez manto zaujima, lebo mam rovnaky pocit
@macik166 ahoj, akurat som nasla tuto temu, mam 9r a tiez mam rovnaky problen
@filipko_melanie mám 12 r syna .zhruba do 9 rokov mal takého no . Doslova dvoma prstami musel držať ,keď šiel cikať . Vtedy môj 2 ročný syn mal väčší ( je mi to trochu vtipné , keď sa spolu kúpali ,tak 2 rocak ukazoval a porovnával ,) .
Teraz má 12,5 .a teda pred asi pol rokom so nechtiac vletela do kúpeľne ,a on sa prezliekal .
Ostala som v miernom šoku ,lebo okrem silného ochlpenia ,boli aj vzrastovo jeho genitálie ako u dospelého muza .
@zafir01 dakujem, odlahlo mi, mam 9r
@katka253111 ahoj no myslim ze ano. Ze uz je tam vsetko trochu vacsie☺️ aj sme boli na 10r prehliadke a doktorka nevravela nic takze snad je vsetko ako ma byt😉
Dobrý deň mám malí penis viete mi prosím niekto poradiť hambímsa zato všade sami vismievajú a na rodičov sa hambim sa zanimi íst som trochu pribratejši ale nechcem otom počuť vie mi niekto poradiť prosím a fopredu ďakujem
@oliver3183719 a mám 13
Dobrý deň mám malí penis viete mi prosím niekto poradiť hambímsa zato všade sami vismievajú a na rodičov sa hambim sa zanimi íst som trochu pribratejši ale nechcem otom počuť vie mi niekto poradiť prosím a fopredu ďakujem a mám 13rokov
@filipko_melanie môj ani nie 3 ročný ho má rovnakého ako 6 ročný🤷....otca majú rovnakého...😉🤣....podľa mňa v puberte sa to spraví...
@filipko_melanie ty si v poriadku ? Riesit vtaka svojho syna ???? To co je toto za dobu ty kks ....taketo matere by som strielala...uchylacky

@filipko_melanie mne sa zdá že pri narodení je pomer voči telíčku dosť veľký a keď ma osem tak on narástol ale pipík ešte nie. Kým nie je v puberte tak to netreba riešiť. Ak by potom nedospieval taška dajú dať hormóny. Kamarátov syn nie a nie začať dospievať tak mu dali hormóny lekári a teraz je z neho chlap.