Mám 13 rokov a mám výtok. Pomôže mi niekto?
Ahojte,neviem či to tu patrí ale mám veľký problém,
Vždy mám nečisté nohavičky od niečoho bieleho,mam iba 13 a s nikim som nic nemala :( Potom mám biely tvarohovity vytok a už 3 dni sa mi v okoli posvy vytvorili vyrazky,ktore stipu a sfvrbia :( Neviem co mam robit :( Nemate domace recepty ako sa tychto veci zbaviť? Dakujem 🙂
Ten doktor s avolá detská gynekológ tak za ním skús zájsť
Prazdniny zacali 😉 Mame sa naco tesit, do nedele vecera je este dlha doba .-)
Žiadne domáce recepty, ani poradňa na modrom koníkovi, jedine detský gynekológ!!!!! a máš 13, nemyslíš, že Tvoja mama by Ti poradila a možno lepšie, než cudzie ženy na internete????
skús ísť za mamou a nech ťa vezme k lekárovi
tak moja zlatá,naozaj tu na koníku niesme kuzelníčky,na dialku sa nedá vyrážka liečit,musí to okuknut lekár,keby že som ty,zájdem za ženou zvanou Matka a najprv sa poradím s nou,,,,,naozaj potrebuješ k lekárovi,ale s doprovodom,takže bude lepšie,ked sa zdôveríš mamičke,je to normálne neboj 😉
....................Oh my God.... prázdniny ako vždy!
Pozri ci mate doma imazol alebo canesten a ak to nezaberie, tak na detsku gynekologiu, zoberu ti malou vatickou ster. A no a co ze su prazdniny, problemy s vytokom a bakteriami mozu mat aj 2 rocne deti nerobte z toho vedu ako keby to nemohla byt pravda 😝
neboooj, to nic, to byva...skus tu maminu aj jej sa to uz urcite stalo, takze ti bude vediet pomoct... ale ak nahodou je s maminou problem, tak skus na nete vyhladat detskeho gynekologa vo vasom meste, zober karticku poistenca a vyskusaj tam...drzim palce nech to rychlo prejde....
vyzera to na mykozu, skus gynekologa da ti lieky a chod cim skor lebo to bude horsie
boze zeny, to jej naozaj nemozete odpisat normalnym tonom? je jasne, ze najlepsie dievca urobi ak to povie mame a ta to poriesi s nou, ale troska pochopenia by ste mat mohli.. ma trinast, asi ziadne dievca v tom veku nebolo nadsene rozpravat sa s mamou o takych intimnych veciach, takze je jasne, ze sa radsej anonymne spyta na internete..
emili, urcite chod za mamou, ona uz bude vediet kam ta zobrat a ako to riesit.. ak ale nemozes /nikto z nas nevie, ake zazemie clovek doma ma/ chod za svojou detskou lekarkou a ona ti tiez poradi kam mas ist.. domace recepty na tvarohovity vytok mozno existuju, ale vzdy je lepsie ak to presetri doktor, aby si neskor nemala problemy..
dievčatá, ktoré nemali pohlavný styk sa nevyšetrujú vaginálne. Takže odporúčanie vyhľadať gynekológa je platné len podmienečne.

nie....