Dlhodobý biely výtok z pošvy

nikdom
31. aug 2020

Ahojte 🙂

Asi pred cca polrokom som bola u gynekologa s tým, že ma dlhšiu dobu trápi taký biely tvarohovitý výtok z pošvy- jeho konzistencia bola tvrdšia, ( asi ako žmolky na svetri keď máte :D) a okolie pošvy ma neskutočne svrbelo. Dal mi na to mastičku proti svrbeniu +ďaľšiu masť,ktorú som si pomocou takej pumpičky aplikovala dnu do pošvy. Používala som to týždeň a problem mi zmizol na pár mesiacov. Pravdepodobne to bola nejaka kvasinkova infekcia. Pri sexe som pociťovala bolesť kvôli tomu.

Teraz sa mi to ASI vrátilo (nie som si istá).Môj výtok je momentalne biely, konzistencia ako sopeľ a okolie pošvy ma nesvrbí (už to tak mám tak 3 týždne) ale nie take priznaky ako som mala minuke pri kvasinkovej infekcii,žiadne..ani sex ma nebolí.

Je to normalne? O čo sa môže jednať? A čo na to zaberá? (okrem tabletiek, mastičiek...lebo tych už mam plne zuby akurat tak).

akinom0077
31. aug 2020

@nikdom mas podozrenie na mykozu 3 tyzdne a sexujes bez kondomu? a preco 3 tyzdne nejdes ku gyn?

martina8888
31. aug 2020

@nikdom ahoj. pozri moju skupinu, píše sa tam aj o bylinných vložkách aj o bylinných ženských čajoch. Link na skupinu: https://www.modrykonik.sk/group/11789/