icon

Mám 13 rokov a mám výtok. Pomôže mi niekto?

emili678
30. okt 2014

Ahojte,neviem či to tu patrí ale mám veľký problém,
Vždy mám nečisté nohavičky od niečoho bieleho,mam iba 13 a s nikim som nic nemala :( Potom mám biely tvarohovity vytok a už 3 dni sa mi v okoli posvy vytvorili vyrazky,ktore stipu a sfvrbia :( Neviem co mam robit :( Nemate domace recepty ako sa tychto veci zbaviť? Dakujem 🙂

acer11
•
30. okt 2014

nie....

niki101988
•
30. okt 2014

Ten doktor s avolá detská gynekológ tak za ním skús zájsť

katy2
•
30. okt 2014

Prazdniny zacali 😉 Mame sa naco tesit, do nedele vecera je este dlha doba .-)

pukinka11
•
30. okt 2014

Žiadne domáce recepty, ani poradňa na modrom koníkovi, jedine detský gynekológ!!!!! a máš 13, nemyslíš, že Tvoja mama by Ti poradila a možno lepšie, než cudzie ženy na internete????

anjelik2509
•
30. okt 2014

skús ísť za mamou a nech ťa vezme k lekárovi

ludka140281
•
30. okt 2014

tak moja zlatá,naozaj tu na koníku niesme kuzelníčky,na dialku sa nedá vyrážka liečit,musí to okuknut lekár,keby že som ty,zájdem za ženou zvanou Matka a najprv sa poradím s nou,,,,,naozaj potrebuješ k lekárovi,ale s doprovodom,takže bude lepšie,ked sa zdôveríš mamičke,je to normálne neboj 😉

chymenitta33
•
30. okt 2014

....................Oh my God.... prázdniny ako vždy!

mamulienka30
•
30. okt 2014

Pozri ci mate doma imazol alebo canesten a ak to nezaberie, tak na detsku gynekologiu, zoberu ti malou vatickou ster. A no a co ze su prazdniny, problemy s vytokom a bakteriami mozu mat aj 2 rocne deti nerobte z toho vedu ako keby to nemohla byt pravda 😝

el6
•
30. okt 2014

neboooj, to nic, to byva...skus tu maminu aj jej sa to uz urcite stalo, takze ti bude vediet pomoct... ale ak nahodou je s maminou problem, tak skus na nete vyhladat detskeho gynekologa vo vasom meste, zober karticku poistenca a vyskusaj tam...drzim palce nech to rychlo prejde....

petka1075
•
30. okt 2014

vyzera to na mykozu, skus gynekologa da ti lieky a chod cim skor lebo to bude horsie

jana_eyre
•
30. okt 2014

boze zeny, to jej naozaj nemozete odpisat normalnym tonom? je jasne, ze najlepsie dievca urobi ak to povie mame a ta to poriesi s nou, ale troska pochopenia by ste mat mohli.. ma trinast, asi ziadne dievca v tom veku nebolo nadsene rozpravat sa s mamou o takych intimnych veciach, takze je jasne, ze sa radsej anonymne spyta na internete..

emili, urcite chod za mamou, ona uz bude vediet kam ta zobrat a ako to riesit.. ak ale nemozes /nikto z nas nevie, ake zazemie clovek doma ma/ chod za svojou detskou lekarkou a ona ti tiez poradi kam mas ist.. domace recepty na tvarohovity vytok mozno existuju, ale vzdy je lepsie ak to presetri doktor, aby si neskor nemala problemy..

velkacica
•
30. okt 2014

dievčatá, ktoré nemali pohlavný styk sa nevyšetrujú vaginálne. Takže odporúčanie vyhľadať gynekológa je platné len podmienečne.