Mám 17rokov a mám mrle
Ahojte, som dievča a mám 17 rokov. Posledné 3-4 som zaregistrovala svrbenie konečníka. Dnes mi nedalo a priložila som si zrkadielko- hrôza😞 uvidela som malé cerviky. Zajtra idem k doktorke. Prosim máte nejaké rady ohľadom mrli? Hanbím sa ako pes, nechápem to, sprchujem sa dvakrát denne, niekedy aj po skole čiže trikrát do dňa, ruky si umývam pred jedlom aj po aj keď prídem z vonka. Ako dlho to môžem mať v tele? Ako som sa mohla nakaziť? Čo mám robiť a za koľko mi záberu lieky?
@malina51 ja nerypem, normalne som ti povedala, ako si mas utierat zadok, lebo takto sa tie mrle zanesu aj do posvy. Tak sa skludni a daj si cesnakovu hrianku s vermoxom.
@obsadenemeno lebo ty si sa strasne davno zaregistrovala 😂😂😂
@andrejta urcite nie v oktobri a urcite nie len koli jednej teme....... 😀
@obsadenemeno a kvôli čomu? Rýpať do druhých? Skonči prosim v tomto príspevku
@malina51 nie, ja nerypem, len tebe sa nepacil moj prvy prispevok, tak si zacala rypat ty...... tak ma ignoruj a hotovo, nemusis mi odpisovat na kazdy moj "rypavy" prispevok.......
Len bacha, co tu pisu, tak kazdemu ten vermox zabral hned, len u teba asi nejak podporil rozmnozovanie a migraciu..... ooops, zas som si zavarila, este len teraz sa do mna pustis..... :-/
@obsadenemeno Bavi ta to rypat?Zakladatelka potrebovala poradit,pomoct.A je uplne jedno kedy sa zaregistrovala.Ty si tu tiez len chvilku a mudrujes 😀
@adulik06 ale nemudrujem. Len mi to prislo ako jedna z tych "nudimsadnesdoma" tem..... hlavne, ked jej uz nikto nepisal, tak tam nastrelila to s tymi mrlami v posve a desiatimi vykricnikmi...... az potom som zacala reagovat. A je pravdou, ze sa tu podozrivo casto objavuju temy ako z kopiraku, niekto sa nieco opyta a o dva dni je tu podobna tema, len "upravena" do pubertalneho veku...... ach jo.
Tak mi treba. A to s tym utieranim zadku je pravda. Dve tretiny zien sa po vymoceni utieraju nespravne (ruka spredu pomedzi nohy a utieraju zozadu dopredu) a tymto si zanesu fekalne bakterie do mocovej trubice alebo do posvy. Takze kedze tu autorka zhrozene vykrikla, ze ich ma aj v posve!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napadlo ma, ze toto moze byt, preco tam asi su. Nemozem za to, ze sa hned urazila, lebo ju nenunkam ako je v tejto dobe zvykom.
@obsadenemeno si primitívna, toľko k tomu
@malina51 ked nie su argumenty, zaciname s urazkami, ano? 😀
@obsadenemeno táto posledná odpoveď len potvrdila moju správu vyššie...😂
@obsadenemeno Hm...tak to som prehliadla ☹
@obsadenemeno a prečo je vlastne také poburujuce ak sa tu objavi x rovnakých tem? Ved to je starosť adminov stránky.. Neviem či som ja taká divná ze mi je sumafuk čim to tu je zahltene..
@jana_eyre mne to nevadi, len si nemozem pomoct neodpovedat....... 😖 hlavne ked je to niekedy do oci bijuca blbost.... I am bad, very bad girl...... 😵
Cize ked si niekto zalozi temu, dava priestor inym, aby sa vyjadrili. A to uz je jej problem, ked sa jej niektore odpovede nepacia. A to s tymi mrlami v posve, to mi uz prislo ako taky vykrik do tmy, ked si ju vo vlakne zrazu nikto nevsimal, lebo uz bolo poradene vsetko.
Tot vsio.
@malina51 ako to potvrdila?
@obsadenemeno a ved jasne, každý nech reaguje na co chce, ja ti to nikde nevycitam.. Ja len, ze v každej opakovanej teme sa niekto postazuje, ze to tu už bolo.. Tak ma zaujimalo prečo to je také zle..
@jana_eyre ja som sa nestazovala, na zaciatku jej len poradila.... a az ked zacala kopkat, tak som kukla na profil a cuduj sa svete, zalozeny pred 4 dnami a tema o mrliach tu bola pred tyzdnom..... ja len ze sa to opakuje prilis casto, taketo kopirovanie tem tinejdzerami..... 😝
No a po mojej rade, ako si ma utierat prdelku sa zmetala...... a inak, je to pravda s tym utieranim zadku, bohuzial, stale je vela zien, co to robia nespravne a neuvedomuju si, ze vsetky tie problemy s mocovymi cestami a vytokami mozu byt zapricinene prave nespravnou technikou utierania prdelky. 😉
pomôže vermox, ale celá rodina, alebo kto je v tvojom okolí.. opakovaná liečba.. neboj sa toho, zmizne to...
mrle sa do pošvy dostanu same lebo sa pohybuju mala som ich je tažke sa ich uplne zbavit ale wermox pomôže 😒
@obsadenemeno boze ty si ale "milka"
Kamaratkina dcera dostala mrle ked si kupili do bytu okrasneho kralika. Tulkali sa potom si neumyla ruky, sem tam strcila prst do nosa a bolo... Tak ako baby pisu Vermox prva davka po tyzdni druha a mas pokoj. Kazdopadne mrle suvisia aj s hygienou nech mi nik nevravi ze nie.
@obsadenemeno ako sorry za podrobnosti, ale súhlasím, veľa žien neovláda správnu tecniku utieracieho pohybu .. odzadu dopredu 😝 .. a robia to naopak. 🙄 . a potom že je problém. a ešte aj tangáče.. ach jaj...
@mm2008 presne tak..... zeby sme zalozili novu temu? 😀
@stanqa123 no jo, ja som uz raz taka........ 😉
Som pocula ze to ked jes privela sladkeho neviem ci je to pravda ani nemam skusenost mozno to bude tym prepac viem ze som ti moc nepomohla ...🙂 neviem preco tu tolky vysmech mrle tak ako vsi moze mat uplne hocikto a z hocikade no
@sunny8 áno, aj to je zdroj, sladké... ja v tom žiaden výsmech nevidím.. je to žiaľ súčasť života.. a nejde len o hygienu samotnú... ale aj napr. to, že sadnete na verejné wc, či trebárs na wc v práci a tak ... ja dodnes nechápem, odkiaľ ich priniesol môj syn zo škôlky.. dávno už .. a myslíte, že všetky deti pochádzajú z hygienicky nedostatočných pomerov? vôbec nie..
@obsadenemeno no radšej nie, je omnoho viac inšpiratívnejších a "zaujímavejších" tém na MK 😀

@obsadenemeno ja sa starám, nerypem zbytočne do druhého ako ty. Bohužiaľ asi nemáš iný spôsob zabavy