Mám dať do škôlky dieťa, ktoré má teplotu 37°C?
Dcéra má teplotu od dnešného večera 37 , už tam budú aj sople , jemne ich počuť . Dať dieťa do škôlky , alebo nie ?
Teraz len prvýkrát nastúpila . Ďakujem
Nie, však nie je ok
Ani nedám . Len ste mi potvrdili . Ďakujem
37 je bezna telesna teplota malych deti... neni to ani zvysena teplota, je to normalna telesna teplota...
Takze co ti ja viem... pokial sa ti zda umravcana, tecu jej sople, celkovo sa citi zle, nechaj ju samozrejme doma... pokial je v pohode, hra sa, papa, pije, tak 37 neni dovod nechavat doma...
@anjelicek26 U malých detí ( do cca roka) je 37 st. teplota normálna, lebo ešte nemajú normálnu termoreguláciu ... 3-ročné dieťa už nie je bábätko + ten sopeľ, jednoducho s niečím to telíčko bojuje, ráno už bude zrejme teplota vyššia a sopľov viac.
@dzulli1980 moji maju dodnes 37,5 vsetci do jedneho kazdy jeden vecer 😅 Kazdopadne ide o celkovy stav, ak budu tiect rano sople a bude vyzerat choro, ostane doma... nejake posmrknutie pred spanim sice hodi kazdej mame vyhraznu kontrolku, ale este uvidia... v procese adaptacie je to blbe hned vynechavat, jasne, ked je dieta chore tak sa neda.
@anjelicek26 Vážne? ... veď Ty už máš relatívne veľké deti ... no neviem, moja keby mala každý večer teplotu 37,5 st. asi by som riešila s pediatrom, či nemá v tele nejaký zápal ... ale veď každá mama si svoje dieťa pozná najlepšie 🙂 ... ako sa cítiš? Stále Ti býva nevoľno? ... "mini me" rastie, zvládate to?
@dzulli1980 pediatricke som to spomenula, tiez mi povedala, ze to je normalna telesna teplota a kazdy mame inu termoregulaciu, pokial je to tak "vzdy" tak je to v poriadku... ona je ale dost salamistka 🙄 Ja sa mam relativne fajn, ale schytala som covid, teda ako skoro cela rodina, lieta mi horucka, kasel, sopel, no chudak male... v utorok by som mala mat konecne po 4roch tyzdnoch sono, tak snad bude vsetko v poriadku...
@anjelicek26 chápem, čo píšeš… ale keby to bola bežná (vždy) teplota dieťaťa, auroka nezakladá diskusiu s otázkou.
@anjelicek26 Držím palce, držte sa 🍀❤
Tak teplota vystúpila na 38 😏
Tak pri 38 uz bez debaty, prajem skore uzdravenie.
@anjelicek26 ale ty zijes v De, tam je ina kultura, kde sa davaju chore deti do skolky a akceptuje sa to. Tu ti zavolajú zo skolky a pre dieťa si musis prist.
@tramtada31 v nemecku ti tiez zavolaju, ze si mas po dieta prijst 😅 Podla mna je to uplne rovnake... len tu su deti otuzilejsie, viac vonku, omnoho menej babusia, vonku minimalne 4h denne, nekuri sa tolko... ale ci je to tym ta nizsia chorobnost, to neviem... ked dieta vyzera zle, tak volaju hned, neakceptuju to...
@dzulli1980 moja kamoska mala este aj na strednej skole stale teplotu 37. A nic jej nebolo, nebola chora.
@anjelicek26 ale sopliky neriesia, to iste v AT. Na SK nám volali aj za to, že je dcéra zachripnuta. Manzel s nou skočil hneď k lekarke, tá ju vyšetrila, že je zdravá🤣🤣🤣
Nie bsak nakazinzasa dalsie.A ma teolotu zvysenu,do vecera moze byt aj 38
@anjelicek26 a to je presne o tom... 37 znamená ze sa už v tele niečo deje, preto je potrebné nechať dieťa doma aspoň deň aby sa dieťa pozorovalo. Keby autorka dala na tvoje rady a odniesla by dieťa, už mohla byť polovica triedy nakazena.
@anjelicek26 no len rano by taka teplota byt nemala, kedze sa rozbieha telo po bazalnom nastaveni z noci a teda ked uz rano je 37, nie je to moc dobre znamenie.
ano cez den je to ine, teplota tela je vyssia a ano deti mavaju vyssiu teplotu ako dospely.
no my ked sme rano mali 37, uz cez den bolo vyssie a vyssie, samozrejme k veceru zvyklo stupat najviac.
@simona20201309 tu radu, ze uvidi rano, ako sa to vyvinie a ze ma pozriet na vsetky ostatne symptomy? No strasne zla rada 🙄
@simona20201309 Presne tak,pretoz erano je 37 ale do vecera moze byt kludne aj 40 a cela skolka nakazena a rodicia zufali z dalsej OCR.

Nie, nedala by som.