icon

Mám natierať vysypaný chrbátik od čajíku?

janka1janka
7. júl 2012

Maminyyyy, sem s vasimi radami..... MOj drahy kupil caj od ukonceneho 8.mesiaca a mala ma rozbehnuty 7.mesiac.Lenze ja som is toho nevsimla lebo som mu kazala od ukonceneho 6teho mesiaca a on kupil pomarancovy este k tomu, a mala sa mi vysypala po brusku aj trosku na chrbatiku? mam jej to natierat niecim alebo len prestat davam caj

Dakujemmm JANKAAA

katren
7. júl 2012

pokial svrbi, natri fenistilom, ak nie, daj fenistil kvapky, to stac a ak neprejde chod k lekarovii.....a ma to urcite z caju??? a caj samozrejme prestan davat hned

traktor
7. júl 2012

môze a nemusi to byt od toho cajika, kludne to bude aj s tohto tepla a akurat ti to tak vyslo....cajik vynechaj, podavaj len vodicku a ak to malu svrbi, podaj jej fenistil

masinka
7. júl 2012

ten masiac hore- dole na to velky vplyv nema, osypala by sa ti z toho pravdepodobne aj keby mala na to vek. alebo je to z niecoho uplne ineho - napriklad potnicky z tyhto hicov.
ak ju to svrbi, daj na to fenistil (alebo fenistil kvapky). ak si skor zastanca babskych receptov, tak ju okup v repikovom odvare, tym urcite nic nepokazis a pomoze aj na pripadne potnicky.

jahodka11
7. júl 2012

podla mna je to caj,kedze je s pomarancom 😒 fenistil kvapky a caj urcite nedavaj,kupte iny 🙂

tinki
7. júl 2012

Ja si myslím, že to nie je z čaju, predpokladám, že je to instantný a ten má od ozajstného pomaranča dosť ďaleko. Ja takéto čaje veľmi neuznávam..ale to už je každého voľba.
Vyrážky môžu byť ozaj z tepla, alebo porozmýšľaj, či si nemenila prášok na pranie..Aspoň mne sa to stalo...Zmenila som prášok, obliekla malej tričko, tá sa v ňom spotila a chrbát a bruško mala celé vyhádzané..

tinaki1275
7. júl 2012

mala pravdepodobnost ze je to z caju .. kazdy alergiolog ti povie ze alergicka reakcia na nejaku potravinu sa prejavi najprv okolo ust .. skus potriet okolo pusy troskou caju ak sa vyhodia cervene fliaciky tak je to alergia.. ale vyrazky na chrbte a tzv.vysypanie byva az druhotna reakcia..nenatieraj nicim ..pozoruj a ak samo nezmizne za 2-3 dni chod sa poradit s dr.

betina1984
7. júl 2012

Caj nema vplyv na tie vyrazky. Ja tiez malym davala v styroch mesiacoch caj urceny pre sestmesacne. Je to skor z tepla. Teraz su vsetky deticky, teda skoro vsetky, vratane mojej dcery povyhazovane. Je to teplom, potom, ja jej dala 6 kvapiek Fenistilu uz druhy den a uz jej to zlieza a je aj menej nervozna. Asi ma citlivejsiu pokozku. Takze skus ten Fenistil, ale je na lekarsky predpis.

radka24
7. júl 2012

ja si taktiez myslim, ze to nieje z cajika. skor ; si myslim, ze je to z tepla klasicke potnicky. moj malinky ked ma potnicky a on ich ma velmi casto tak ho umyvam iba obycajnym detskym mydielkom Bupi a nenatieram uz nicim. 😉

yashmin
7. júl 2012

to by nemalo vadit ze ma 7 mesiacov a je to caj od osmeho z toho by sa nemala vyhadzat....niesu to potnicky alebo kiahne????

solinkarka
7. júl 2012

tiez si myslim ze to to z caju nebude..su to potnicky..aj my ich mame po brusku a aj rucickach

andrejka1983
7. júl 2012

od čaju sa nezvykne dieťa vyhádzať, takže budu to skor potničky, teraz ked je tak teplo, nechaj dieťatko častejšie behat len tak hole, nech pokožka dýcha a v priebehu dna parkrát osprchovať čistou vodou bez mydla 🙂 ...a čajík skôr sáčkový, lebo granulovaný kazí zúbky

lucka1987
7. júl 2012

myslim, ze to nebude cajom.. aj moj tak vedel kuzpovavat, a vobec to nevadi... aj my sme vyhadzany z tepla... dietatko je stale spotene.

ducci
18. júl 2012

ak by to boli potnicky a nie vysyp z toho caju, tak skus pouzit krem bapenthen, ten nam velmi dobre pomaha, a samozrejme 🙂 dietatko vela vetrat a v teplach kludne nech aj nahe pobehuje 🙂