Mám odložiť návštevu kúpaliska pred operáciou dieťaťa?
Ahojte. Ospravedlnujem sa za anonym, ale z urcitych dovodov nechcem verejne... Chcela by som vediet vas nazor, ci som reagovala neprimerane vzhladom na situaciu.
Vec sa ma tak. Syn ma tesne po 1. narodeninam a v pondelok ideme na operaciu (nezostupeny semennik). Vcera vecer za mnou prisla svagrina so svokrou, ze oni sa idu zajtra (t.j. dnes) kupat a chcu, aby som sla aj ja s malym. Dokonca mu kupili aj plavky. Priznam sa, dost ma to zaskocilo, kedze som s tym neratala. Termin na operaciu sme dostali pred 2 mesiacmi a popravde, mam pred tou operaciou respekt, predaa je to male dieta, celkova anesteza a vsetko okolo toho. Slusne som obom podakovala, ale odmietla som, nakolko nechcem 2 dni pred operaciou riskovat nejake zdravotne komplikacie. Jednak na termin sa caka dlho a semennik treba zoperovat cim skor. S malym sme sa este kupat na kupalisku neboli, takze by siel prvykrat. Obe, samozrejme,.o tej operacii vedia od zaciatku. Na moje odmietnutie sa urazili. Mala som podla vas reagovat inak?
Podľa mna si urobila dobre. Idete na operáciu, fakt nepotrebujete rieist nejaké infekty či úpal
Počkáte chvíľu po operácii a potom zavolas svokru a svagrinu na kupko s malým ty
Podľa mňa si zareagovala správne.. na kúpalisku predsa len môže chytiť nejakú infekciu a nemyslím teraz tie baktérie čo sa šíri panika, proste hocičo aj keď nič vážne, ale určite by to mohlo skomplikovať situáciu, operáciu prípadne rekonvalescenciu.. syna čaká operácia nosnej mandle za dva týždne a ani by ma už teraz nenapadlo s ním ísť na kúpalisko
Nie, reagovala si spravne.
Reagovala si spravne
Je to úplne správne vôbec sa netráp ❤️
Baby, dakujem. Som rada, ze ste mi to potvrdili. Syn je jedine dieta v rodine, niekedy sa mi zda, ze obe su dost premotivovane, odkedy sa narodil, hlavne svagrina... a potom to vo mne vyvolava pochybnosti, ci to ja neprehanam...
Ja by som s ročným na kúpalisko nešla tak ci tak, bez ohľadu operácie 😅 a reagovala si dobre, skôr neviem ktorý pricetny človek by išiel dva dni pred operáciou na kúpalisko. Nie to ešte s dieťaťom.
Vobec neprehanas. Ja ako dospela by som pred operaciou nesla na kupalisko. Clovek sa chrani,aby neochorel,aby nedostal nejaku bakteriu. Na operaciu sa dlho caka. Este bude dost prilezitosti ist sa kupat. Nechapem ako toto niekto nemoze chapat a byt tak obmedzeny,ze sa este aj urazi. Vobec nemaj vycitky,urobila si spravne.
Svagrina nech si "zozenie" vlastne dieta a vlaci si ho kade tade
Tipujem, že kúpanie nie je prvý problém, ktorý si už s nimi riešila. Rodičom dieťaťa sa neoznamuje ale pýta sa či mu to a to vyhovuje.
Tipujem, že kúpanie nie je prvý problém, ktorý si už s nimi riešila. Rodičom dieťaťa sa neoznamuje ale pýta sa či mu to a to vyhovuje.
@januska12323 ano, mas pravdu. Nie je to prvy problem. My sme si hlavne so svagrinou od zaciatku nazorovo ani inak nesadli, sme uplne odlisne, ale snazila som sa udrziavat dobre vztahy, lebo ved rodina... Svokra samozrejme da vzdy na svoju dceru a ja som za divnu...
Syn bol uspavany 5 krát a zakaždým som ho chránila, my sme dokonca sa snažili ani nechodiť pred zákrokmi na návštevy, keď mu vyberali mandlu, tak nechodil 2 týždne pred zákrokom ani do škôlky. Dobre si spravila. Kúpať sa bude môcť ešte veľa aj neskôr, teraz hlavne nech má zákrok za sebou. Držím palce. Inak synovi tiež operovali semenník, jemu migroval, mal 2,5 roka a zvládol to v pohode.
Urcite nie na kupalisko pred anestezou, nachaldne soplik a cakas dalsie mesiace
dobre si urobila
Nas 5-rocny musel ist na magneticku rezonanciu s uspavanim. Tiez nechodil dva tyzdne predtym do skolky aby sme to nemuseli rusit (na termin sme cakali pol roka). Cize normalna reakcia podla mna. Je mozne ze si vobec neuvedomili riziko kontaktu s takym mnozstvom ludi na kupalisku. Tiez som niektore veci pochopila az ked som mala deti🙂
Jasne ze nechod🙂dobre si sa rozhodla..Nech vam vsetko dobre dopadne🙂
Reagovala si správne, tiež by som nešla. Ako sa urazili, tak sa odrazia.
Nech ti nerobia program vystacia si aj samé😉tiež by som nešla pred OP
Dakujem vsetkym za odpovede ☺️.
Nie, reagovala si dobre😉
v tomto prípade je opatrnosť skutočne namieste. Len hlupák nepochopí
Samozrejme, že by som nešla a oni sú dospelé ženy a mali to brať ako samozrejmosť, že nebudete riskovať, že ochorie,alebo chytí niečo. Asi by každá pred takou operáciu urobila to isté. Veď ešte len leto začína. Držím palce nech Vám to dobre dopadne .
nie urobila si dobre
nie ani tak pre vodu ale zbytočne odkladat operaciu pre sople
kupat sa môže ešte cely život, nemaju sa čo uražat , teba sa maju spytat či môže ist nie ti to oznamit
a manžel čo na to ?
ja ako dospela by som nešla sa kupat pred operaciou alebo zakrokom
nie urobila si dobre
nie ani tak pre vodu ale zbytočne odkladat operaciu pre sople
kupat sa môže ešte cely život, nemaju sa čo uražat , teba sa maju spytat či môže ist nie ti to oznamit
a manžel čo na to ?
ja ako dospela by som nešla sa kupat pred operaciou alebo zakrokom
@sara07 manzel tam vtedy nebol. Ked som mu to povedala, tak uznal, ze to nebol najlepsi napad, ale oni to mysleli dobre... To je stale jeho odpoved, ze oni to mysleli dobre 🙄.
tak to je blbé , však ty si to tiež myslela dobre
Nie, reagovala si správne. Ak to ony dve nechápu, sú blbé husy. Moja má ísť len ku babke na tri dni budúci týždeň a nešli sme sa kvoly tomu kúpať (aby neochorela, nevracala nemala u babky teploty atď ) nie to ešte že operácia. Úplne ťa chápem. Veď povedz, že lekár kázal že máte byť opatrný pred operáciou a hotovo. Je to tvoje dieťa, tvoja zodpovednosť. Ak by sa niečo stalo, zas by ta ohovárali aká si bola hlúpa a išla s ním na kupko.
Ani ja by som v tvojej situacii nesla s dietatom na kupalisko. Vzdy ked sme sli hoci len na dovolenku,tak som deti nejaky cas predtym zbytocne nevystavovala takym situaciam.kupalisko pocka
Baby, mate pravdu vo vsetkom, co pisete. Ja som ani neplanovala v dohladnej dobe nejake kupalisko prave kvoli operacii a naslednej rekonvalescencii. Tiez zastavam nazor, ze syn ma len rok, nic mu neujde a jeho zdravie mi je prednejsie.
Viem o com píšete...Moj nebohý svokor s dobrým úmyslom chcel v casoch , keď bol syn malý, často uskutočniť niečo,co som ja ako matka, tiež s dobrým umyslom a s prihliadnutím na synovo zdravie zakázala.Svokor sa tiež urazil, ale nie na dlhú dobu... dúfam, že ani Vaši príbuzní nebudu dlho urazení...Vy ako matka ste tá, kto chráni dieťa a jeho záujmy,bez ohľadu na prípadné negatívne reakcie.
S takým malým by som nešla na kúpalisko áni keby nebol plánovaný zákrok.

Iba nenormalny clovek toto nechspe..nasi znami maju tiez termin operacie s dietatom a uz mesiac nechodi do skolky, lebo stale chore zo skolky
A toboz pri dnesnej situacii