Mamičky autistov, dávali ste si robiť testy navyše?
Mamičky autistou dávali ste si robiť nejaký testy navyše ? Nifty ? Trisomy.
zaujima ma či vám vyšla na testoch nejaká zvýšená hodnota napríklad DS alebo niečo ale vlastne nebolo bábätku nič iba sa narodil s autizmom ďakujem.
Je uplne jedno na ake testy pojdes, nikto nikde na svete neodhalil autizmus pred porodom ani ziadnu "zvysenu hodnotu".
@anonym_autor autizmus ti neodhali žiadny test a ja som bola šokovaná, keď sa kamarátke narodilo dieťa s DS, myslela som si, že to v dnešnej dobe odhalia
nie na toto nieje žiadny test a z momentálnych dostopnych nie
ten rozšireny plateny je fajn ,aj grochal alebo podobny mudr na zachytenie toho čo sa dá
ale na autizmus proste nie
@anonym_autor autizmus ti neodhali žiadny test a ja som bola šokovaná, keď sa kamarátke narodilo dieťa s DS, myslela som si, že to v dnešnej dobe odhalia
@anonym_881740 ano su na to tie platene testy ktoré su iné ako tie čo maš preplacane + sono ale musi ho vediet odbornik robit vedia dobre zachytit
@anonym_881740 ano su na to tie platene testy ktoré su iné ako tie čo maš preplacane + sono ale musi ho vediet odbornik robit vedia dobre zachytit
@sara07 nechcela som sa pýtať, na akých testoch bola, viem, ze na nejakých áno, lebo sa už blížila k 40.
@anonym_autor ja som AS, cize autista a davala som Nifty, ale na autizmus to je zbytocne. Deti mam NT, zdrave.
My nevieme co autizmus sposobuje, bude to kombi faktorov. Ani autista nemusi mat take dieta, jedine, pri urcitom type autizmu je spajany rhettov syndrom. Ale inak sa tam nemas coho chytit v ramci diagnostiky. Vyzerame rovnako ako zdravi ludia, cize nemas co pozerat na tvari, rukach a pod.
Mala som nifty a všetko bolo v norme.
@anonym_autor ja som AS, cize autista a davala som Nifty, ale na autizmus to je zbytocne. Deti mam NT, zdrave.
@thereisabear
@rachel36a
@kiki68 baby brali ste aj vitamíny ? Napríklad b9 atd omega 3 ?? Napr. ? Pred aj počas tehu ?
Trisomy vysledky boli ok. Brala som vitaminy nastavene dr aj lieky na riedenie krvi rovnako ako pri zdravom dietati. Povedala by som ze pri tehotenstve s autistom som si davala obrovsky pozor co zjem resp. co urcite nejest, aj na chemikalie ci lieky pri chorobe, na stres atd. Pri tehotenstve so zdravym dietatom som to uz az tak nemala moznost vsetko riesit..jedine co si myslim ze mohlo trosku dopomoct ku stavu, kedze tych dg je vzdy viac, je velmi dlhy zly porod.
@thereisabear
@rachel36a
@kiki68 baby brali ste aj vitamíny ? Napríklad b9 atd omega 3 ?? Napr. ? Pred aj počas tehu ?
@anonym_autor brala som femibion
Trisomy vysledky boli ok. Brala som vitaminy nastavene dr aj lieky na riedenie krvi rovnako ako pri zdravom dietati. Povedala by som ze pri tehotenstve s autistom som si davala obrovsky pozor co zjem resp. co urcite nejest, aj na chemikalie ci lieky pri chorobe, na stres atd. Pri tehotenstve so zdravym dietatom som to uz az tak nemala moznost vsetko riesit..jedine co si myslim ze mohlo trosku dopomoct ku stavu, kedze tych dg je vzdy viac, je velmi dlhy zly porod.
@selest ďakujem za info 🙂 ešte by som chcela vedieť bolo bábätko nespave malinko vám spal či ?
@selest ďakujem za info 🙂 ešte by som chcela vedieť bolo bábätko nespave malinko vám spal či ?
@anonym_autor ako sa to vezme. Skor tazko zaspaval, aj hodinu dve sme ho uspavali na kazdy spanok v na rukach a ak ho nieco vyrusilo, cele uspavanie zacalo odznova. Ked zaspal spal dobre aj par hodin ale ked sa zobudil v noci tak bol zas aj 2-3 hodiny hore a vzdy na rukach. Prosto ked sa prebral bol prebraty a uz bol problem ho dostat do spania. Ale ak sa nahodou v noci neprebral, kludne prespal aj celu noc ked bol babatko
@thereisabear
@rachel36a
@anonym_autor brala som, tak isto ako pri prvom zdravom dietati

@anonym_autor ziaden test, pokiaľ nemá dieta aj nejaké genetické ochorenie , autizmus nezachyti...ja mam aj odber plodovej vody...všetko ok...syn je autista...