icon

Mastička Triamcinolon na predkožku. Máte skúsenosti?

lucdavdan
26. júl 2009

Dobry den mamky chlapcekov chcela by som sa opytat ci ste pouzivali masticku triamcinolon pre lahsie stahovani predkoky moj maly ma 11mesiacou nema chvala bohu problemi s pipikom ale bojim sa aby nas lekarka neposlala na urologiu ked som snim bola na preventivnej tak pozerala malemu predkozku a vravela ci nema problemi pri pisani a vravela ze ak sa mu predkoka sama neuvolni do 2rokov tak nas posle na urologiu mam stoho panicky strach docitala som sa e niektore mami pouzivaju masticku triamcinolon a ze tym natieraju trosicku tu prekozku a tak stahuju postupne a ze sa im to dari nemate nejake skusenosti stymto?vopred dakujem

Strana
z13
meredithe
1. okt 2020

@uglybetty1234 áno v celkovej..dnes mame dva dni po a je to ešte kritické..mocime v repiku a pretahujeme a dávame framykoin ..ale má to pekne ..konečne to ide ako ma ...ale nám robili aj nezostupene vajicko a má ranku aj na vajíčku aj má slabinke a nato kričí akože minimálne ..viac bolel pipik

uglybetty1234
1. okt 2020

@meredithe ďakujem za info, dobre vedieť čomu sa zrejme nevyhneme a ako sa na to pripraviť. Ďakujem

pato11111
19. nov 2020

Môj syn má 12 rokov a ma stiahnutu predkozku uplne hore vidiet je asi iba 0,5 cm boli sme u urológa a predpísal mu triamcinolon

myzma
12. apr 2021

Ahojte, zienky, nezostala niekomu masticka Triamcilon? Rada odkupim. Velmi pekne dakujem ♥️

janusiik138
13. apr 2021

@myzma dobrý mam musela by som pozrieť dátum exspirácie a chcete ju používať bez lekárskeho predpisu?

jankaam
14. apr 2021

@janusiik138 ak sa pani vyššie neozve mam záujem o masticku. Ďakujem

myzma
14. apr 2021

@jankaam pisala som pani IP, nechcela som to tu uz riešiť verejne 😉

matula55
16. apr 2021

@pato11111 dobr den, 12 rocnemu predpisali masticku? ze nezreba chirurgicky? moj ma 10 ale mamstrach ist k dr , bojim sa ze ho daju hned rezat

dadulkaf
30. mar 2022

Maminky, ak niekomu ostala mastička Triamcinolon odkúpim. Nám pred 4 rokmi super pomohla a teraz sa nám fimóza vrátila a hrozí obriezka, tak by som chcela znova skúsiť.

magic08
30. mar 2022

@dadulkaf môžem sa opýtať, ktorý triamcinolon sa používa na predkozku? S,E alebo Teva?

dadulkaf
30. mar 2022

@magic08 mali sme tento žltý

nicky8477
30. mar 2022

Ja som nedávno znovu začala malému natierať pinda... Myslela som ze to zíde už samé ale nie ostáva nam na tom okraji žaluďu ešte,, pri lepená,, tak snáď to zíde už úplne mame 4 Roky

magic08
30. mar 2022

@dadulkaf ďakujem

ileas
13. nov 2022

@dadulkaf nemáte na predaj tu mastičku? Ďakujem

dadulkaf
13. nov 2022

@ileas nie, tiež sme znova zháňali, lebo po covide sa to synovi úplne uzatvorilo.

stulrajterova
13. nov 2022

@ileas mam maly slezovy mate zaujem?

stulrajterova
13. nov 2022

@ileas ak mate zaujem...mam slezovu k dostaniu...piste ss

ileas
13. nov 2022

@stulrajterova slezovu mam od just a nepomohla nám

dadulkaf
13. nov 2022

@ileas ani nám mastička z JUSTu nepomohla.

stulrajterova
13. nov 2022

@dadulkaf aj to sa veru ojedinele stava

martinusik91
15. dec 2022

Prosím vás viete mi poradit ako natierať ten triamcinolon? Syn má 9 rokov. Ide mu stiahnuť tak asi j cm dole od močovej rúry. Slezovú som natierala že som stiahla pokial sa dalo a kde to bolo prilepené natrela. V tejto téme však čítam že z vonku len... Neviem ako by som zvonku trafila to miesto kde mu to drží.

dollydo
8. feb 2024

@cessy Dobrý deň, nám tiež hrozí obriezka. Malý má 9 rokov. Začala som mu natierať kortikoidnou mastičkku plus slezove kúpele. Chcem sa iba uistiť či mu to natierame správne. Natierali ste na nestiahnu tu kožu pipika? Alebo ste predkožku stiahli

dollydo
8. feb 2024

@cessy Dobrý den, tiež nám hrozí obriezka. Syn 9 rokov..Chcem sa spýtať kortikoidnou mastičku ste natierali na nestiahnu tu predkožku? Alebo ste predkožku stiahli pokiaľ išla a tam kde bola prilepená ste natreli? My máme zároveň aj zuzenu.

katka1981
28. mar 2024

@dollydo, natierat na pokozku (nestiahnutu)

katka1981
29. mar 2024

@valerya, co bolo prosim v tom clanku?
link nefunguje

jahoda1986
25. júl 2025
@canadaz33

@denisocka
no neviem ako ty,ale my s tou predkozkou chodime na chirurgiu,pri urologovi sme zatial neboli,tu masticku sme mali natierat mesiac a teraz sa kraaaaasne pretiehne cez zalud aj dalej,ale po mesiaci nepouzivania sa mame prist ukazat ze ako to bude...co ma vsak znepokojuje,ci sa mu ta predkozka nestiahne znova,ale snad nie..teraz bez problemov na sucho mu ide dole a neboli ho to...
@tomik5
my sme ju dostali na recept ale neviem ci sa da aj volne kupit,skus pozriet na nete ci je dostupna volnopredajne...ale ine babule pisali ze si ich kupili,tak potom neviem...
ja som mala natierat 2x den/mesiac a po mes.pauze sa mame ukazat,snad to uz bude dobre..lebo on mal predkoz.dlhsiu,ale nie moc mozno akurat,len ta dierka bola uzka na pretiahnutie...

este jedna otazocka,je v poriadku ked zalud je fialovy,ked som mu pretiahla tu predkozku tak zalud bol fialkovy,je to normalne alebo mam volat doktorke-chirurgia...dakujem.... 🙂

@canadaz33 prosím a natierať na celý pipík či iba na končeky?

dadulkaf
25. júl 2025
@jahoda1986

@canadaz33 prosím a natierať na celý pipík či iba na končeky?

@jahoda1986 iba koniec tej predkožky, ale natiahnutá.

Strana
z13