Máte skúsenosť s detskými multivitamínmi Amway Multilite?

minnie55
8. okt 2012

Sesternica mi ich chce silou-mocou predať, vraj sú fantastické.prosím o vaše skúsenosti. Na nete k nim neviem nič nájsť, zdá sa mi to nejaké divné. ďakujem pekne za každú odpoveď.

malinkaaninka
8. okt 2012

....je to skôr pre dobrý pocit matky že niečo robí pre imunitu dieťaťa.výsledok je taký,že keby mu dala viac ovocia ako sladkostí,viac vetrala po prechádzkach,viac otužovala....tak by urobila o 100000% lepšie.

moon1979
8. okt 2012

inde ako v lekarni by som nekupovala ... a uz vôbec nie z takychto podomových prípadne katalogových predajní ....

janinah
8. okt 2012

sú aj deti,ktoré ovocie či zeleninu do úst nedajú,aj ja mám takého syna a môžem sa aj rozpučiť 😒 a semtam mu dám Pikovit vitamín,tie z otázky nepoznám,ale veľakrát je obyčajnejšia vec najlepšia napr. obyčajný Celaskon uznávam viac ako kdejaké šumivé Céčka 😉 a iný liek ako z lekárne by som decku nedala

gretka2
9. okt 2012

Amway? Vies co je Multi level marketing? Ide o sieťový alebo PYRAMIDOVY systém - tovar ide od výrobcu cez jeden veľkosklad a pyramídovú hierarchiu predajcov výrobkov Amway. Výrobky (kozmetika a drogéria) sa prezentujú ako ekologicky nezávadné, kvalitné, s vysokou účinnosťou, čím sa odôvodňuje ich vysoká cena. Rozhodujúci však nie je ani tak predaj výrobkov, ako zachytenie a získanie čím väčšieho okruhu ľudí, ktorí sa zaradia do systému MLM a vytlačia vás vyššie v pyramídovej štruktúre. Odmena za predané výrobky je len malá čiastka v porovnaní s odmenou za novo získaného člena. 🙂 Takze asi takto. Predat chce nie preto, ze su dobre, ale preto, lebo na tom zarobiona, a ti nad nou.
Zabudni na to, a ak si myslis, ze ich tvoje dieta potrebuje, kup si v lekarni....

lilli00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
molniak
5. nov 2012

no ja by som detom urcite nekupovala ziadne vitaminy v lekarni je to odpad ani sebe nekupujem v lekarni ked clovek vie z coho sa to sklada je mi z toho na grc

lentuska
6. nov 2012

Ahoj, ja poznam amway velmi dobre aj ich vyrobky, neodsudzujem absolutne MLM ako tuto gretka2. Vyrobky pouzivam, dokonca si platim kazdorocne licencne prava, aby som si vyrobky mohla odoberat. Nejdem sa vyjadrovat k tomu co je pyramida, lebo uz mam na to alergiu vazne, ako to ludia popisuju a nemaju ani pary o tom ,co to vlastne je. Na vyrobkoch ako viem tvoja sesternica zarobi, ak ti to preda ako pre zakaznika a nie za jej nakupne ceny, ide uz o jej charekter. Ale zas ak si zoberies, ze sa tym zivi, tak preco nepomoct rodine radcej ako podporovat ten hnusny biznis tzv. Lekarne??? Tu uz je ten spinavy kolotoc ,kde sa az vrazdi kvoli peniazom!!!! Tie vitaminy su dobre, sama som uzivala, ale pravdupovediac, su dost predrazene, to je fakt. Ja som si nasla nieco lepsie. Kedze som bola na tom fakt hrozne, hladala som roznu pomoc, lekarom uz neverim, pretoze ti nemaju v zaujme nas liecit, iba predavat lieky, ktore ti ano mozno rychlo zaberu, ale nevyliecia nic, vratis sa tam za mesiac a on ti preda zasa dalsie, lebo ako uz vsetci normalni ludia vedia, pride diler, povie,ze ked nepredpises paralen ale "to ich vynikajuce", tak pan doktor si odide za odmenu na lyzovacku alebo letnu dovolenku, mam kolegynu, ktora robila sestricku, ale kedze sa uz na tieto machynacie odmietala divat, odisla pracovat uplne do ineho sektoru. No a k tomu mojmu, ja som sa dostala nahodne k jednej doktorke, vola sa Tomova Zuzka, studovana psychologicka, studovala celostnu medicinu a cinsku tiez. Robi NLS vysetrenie, kde vam presne zisti , co malemu je a na zaklade toho vypracuje liecbu prirodnymi preparatmi, lebo ako mne povedala, ono je dobre, ze som jedavala tieto doplnky stravy od amway, oni neublizia, ale kedze sa na vysetreni zistilo, ze som samy parazit, zapal atd, tak ked som dala vitamin sebe, vyzivovala som si aj tychto "prizivnikov" v sebe. Museli sme zacat najskor s detoxikacnym programom, to by si sa divala, co sa so mnou dialo 😀, ulava prisla po tyzdni skutocne! My to volame, ze sa stal zazrak, ako sa mne ulavilo. chodime k nej uz cela rodina a sme velmi spokojni, vieme, ze liecba mozno potrva dlhsie ,ale nema ziadne vedlajsie ucinky na organizmus. Takze ak ti mozem poradit, tak z vlastnej skusenosti by som zvolila tuto cestu. Ak budes mat zaujem ,mozem ti poslat na tu doktorku kontakt, ona chodi po celom SR za pacientami, treba sa iba objednat.

beasisamia
25. nov 2012

Ja na vitamíny s Amway nedám dopustiť. Môj zdravotný stav sa výrzne zlepšil ,aj ked lekári mi nedali môžnosť bez skalpela /zrak/. Čučoriedky s lutenínom a multikarotén mám vyskúšaným ako by som chcela toľko veľa a v takom množstne ,by som ich v strave do seba nedostala a verte, že som to vyskúšala. Štiav z mrkvy cvikle a niekoľko rokov a efekt bol slabý. Z výrobku Ocuvite ma bolel žalúdok. Vitamíny mi ponúkla kolegyňa/išla mi vtedy pekne na nervy chi chi/. Týždeň užívania stačil , a ja som videla jasnejšie farby,no záhchrana, hlavne preto, že na jedno oko nevidím a na druhom mám mínus dvanásť dioptriía. Veľmi som sa tešila a ďakovala jej.
A ak má niekto z diskutujúcich čas a chuť , stačí ,ak si zo svojim práškom urobí pokus
: 1klinec dať pohára s vodou, uzaveť a potom si ho po týždni a aj mesiaci pozrieť. Nech vidí, ako mu koroduje bubom práčky.To isté si urobí s práškom SA8 prémium. V ňom kliniec nezhrdzavie ani po roku, voda ostane čistá. Každý má navýber, výrobky s fosfátmi, alebo bez. Vitamímíny prírodné,alebo umelé. A ak Vám v bežnom obchode dajú možnosť vrátenia výrobku a peňazí zaň, ked ste ho používali ,tak gratulujem! Amway dáva 90dňovú záruku spokojnosti na veštky výrobky, a ak nebudete spokojní, vrátia Vám penieze v plnej výške. Aj môj brat až vo Švajčiarsku zistlil, že NUTRILITE je výborný. Ak to s nami farmaceutické spolčnosti a firrmy ako Henkel myslia dobre tak, len nakupujeme, ved ich managment si môže dovoliť super plat, dovoleky.Len nech to nie je rodina ,ešte by Vám mohla nozaj pomôcť k zdraviu alebo k prilpšeniu. Či?

taesprit
24. jún 2013

gretka2
Prepacte, ale toto , co pisete, je absolutne zavadzajuce.
Vidiet, ze , nemate ziadne relevantne informacie, len nazor, vzdialeny pravde a realite.

dzabax
19. sep 2013

gretka2 a v lekárni alebo u lekára šatni nič nesnažia natlačiť? Teda,nepoznám túto firmu,ale čo tu čítam,tak mi to príde ako Avon a Oriflame. Každý chce predať a je jedno či je to kamenný obchod alebo podomový obchodník či reklama alebo predajca na trhoch. Mne je to úplne jedno kto mi to predáva,ale pozerám na iné atribúty.

r03c0
22. dec 2014

Gretka2:
Čo si dokázala v živote kedže máš takéto "skúsenosti" s MLM?
A áno budte ovečky a kupujte si veci s lekárne ktoré vám len uškodia. ;)

stary_ujco
22. dec 2014

Ano a svojou protilekarenskou osvetou si tu chcel zabojovať za lepší biznis, preto si si založil konto a reagoval na dva roky starú diskusiu...
Mlm je v prvom rade biznis model. Výrobky sú len podradna vec v celom reťazci.

dandy1955
30. mar 2015

stary_ujco: kvalitné výrobky sú ZÁKLAD akéhokoľvek úspešného biznisu MLM nevynímajúc. A pravda je, že Dobrým aj Zlým MLM ho robia ľudia...

kascakova
14. apr 2015

ja na vitamíny Amway nedám dopustiť, vďaka nim sa našej dcérke podarilo zbaviť ťažkého atopického ekzému, takže mi ich aj dodnes jeme, neberieme žiadné iné vitamíny, vôbec nie z lekárne.Ale je to na každom, čo si kto vyberie.
Viem aj ohľadom vitamínov poradiť, ktoré načo slúžia, aj o výrobkoch viem poradiť.
Amway dáva 90dňovú záruku spokojnosti na všetky výrobky, a ak nebudete spokojní, vrátia Vám peniaze v plnej výške.Kde máte takúto možnosť?
V prípade viac otázok, kľudne napíšte, rada odpíšem , poradím.. 🙂 😉
Venujeme sa aj biznisu, 😉

dusandaniel
27. jan 2016

Dobrý deň prajem. Ak niekto potrebuje zabezpečiť Amway produkty, prípadne sa na niečo opýtať, neváhajte ma kontaktovať. Exkluzívne značky v oblasti zdravia, krásy a ekologickej domácnosti sú fantastické, veľmi rýchlo sme sa do nich "zamilovali". Veríme, že rovnako oslovia aj Vás a skvalitnia Váš život.
Okolie Bratislava, Nitra, Veľký Krtíš.
S pozdravom Dušan Daniel.
0948 332 603 alebo na http://www.amway.sk/user/daniel

superholka77
8. okt 2016

@gretka2 moja pekná používam výrobky od amway s celou rodinou aj deti a každý stav v rodine zdravotný tieto vitamíny len pomohli a majú v prvom rade práve vitamíny na prirodnej baze žiadne chemické upravené a obsahujú vysokú dávku vitamínu a nie ako v lekárni je to chémia a neobsahuje z toho vitamínu čo tam predávajú ani trošku. A ak ste nesledovali štatistiky tak vás oboznamim že boli na prvom mieste výrobky amway nutrilite zo všetkých iných značiek ako najlepšie a nerobím ani v amway a mozem zaručiť spokojnosť a preto sú cenovo vysie lebo sú kvalitné a to používam od nich aj čistiace prostriedky aj prášok na pranie a všetko je prirodne a čistí uzasne vydrží to dlho oplatí sa viac ako z obchodu kupovať kazdu chvíľu jar či prach persil alebo vanish alebo hoci čo iné ODPORUCAM

superholka77
8. okt 2016

@stary_ujco keby ste sa viac informovali a potom zapajali do diskusie pretože vzhľadom na vase komentáre clovek posudi že ste v Tom úplne vedľa a pokiaľ nemáte odskúšané a len ste počuli že to je zlé tak sa nezapajajte

dagaz
8. okt 2016

Ja pouzivam z amway ale vitaminy nie...s tym skusenosti nemam. Ale nedam dopustit na spray proti flakom na oblecenie, tekutym kremom do kuchyne. Su to vyborne vyrobky ktore pouzivam uz roky.

stary_ujco
8. okt 2016

@superholka77 vytiahnuť rok starú diskusiu a hneď robiť poriadky je také, no... Trochu skromnejsi slovník by to chcelo. A zapájať sa budem kde ja chcem a nejakí agenti s teplou vodou si o mňa hudbu obtierat nebudú. Prajem pekný deň všetkým predajcom aj ich oveckam v systéme.

evittam
8. okt 2016

@superholka77 A kde a ako tie vitamíny vyrábajú keď nie sú umelé ani chemické? 😕

kascakova
8. okt 2016

vyrábajú sa v Amerike, z rastlín, ktoré sa pestujú na organických farmách , sú to silné koncentráty....a my a moja rodina na nich fungujeme, moje deti nie sú na antibiotikách , vdaka vitamínom

evittam
8. okt 2016

@kascakova No vidíš a moje deti tieto vitamíny v živote nebrali a tiež nie sú na antibiotikách a syn bol naposledy ( prvý a poslednýkrát ) chorý pred 8, rokmi a dcérka ešte vôbec. 😉 Takže nemôžeš jednoznačne tvrdiť čo by bolo keby ich nebrali.
Predpokladám, že tie "super" vitamíny z tých "super amerických rastlín" vyrábajú tiež len v laboratóriu chemickou cestou. 😉

kascakova
9. okt 2016

si nejaká múdra, no, nemáš skúsenosti , tak nerieš.!! 😉 😉 😉 A to je super, že tvoje deti neberú antibiotiká, bud iba rada....Vitamíny amway sa chemickou nevyrábajú, poštuduj viac na nete....ale nie hlupe komenty, ako tie tvoje... ☹

evittam
9. okt 2016

@kascakova Tak hlúpa určite nie som. Tak si ty odpusť takéto "tituly". Ja som ti tiež nikde nenapísala, že píšeš hlúpe komenty a podobne. Čo si mám poštudovať - chválenie firmy Amway ako všetko vyrábajú na prírodnej báze a pestujú a neviem čo? Si bola na tej "organickej farme"? Ďakujem - neprosím. Už len ako dostanú tie - podľa teba úžasné a potrebné látky - z tých produktov do formy tabliet? Ale nevadí - tvoj názor ti neberiem - a neviem prečo by som ja alebo moje deti mali brať nejaké americké akože "vychytávky". Keď máme omnoho viac zdravších a kvalitnejších možností ako dodať telu potrebné minerály a vitamíny. Ale "slovač" je už raz taká - čo je americké to je super (teda česť výnimkám). 😅 😉

kascakova
9. okt 2016

nespomínaj ma v komentároch, dakujem

superholka77
13. okt 2016

@evittam kasackova vám dala odpoveď

dusandaniel82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz