Máte skúsenosti s Downovým syndrómom?
Ahojte, mate nejake skusenosti s DS?

•
26. okt 2008dakujem budem rada lebo ja som v tomto laik no tu kyslelinu listovu mi pojde kupit ale od bolesti to vydrzim neni to až take strastne ja len dufam ze som tuhu a ze to nebude nieco ine
0
to lubi to ja viem a nevmenila by som ho za nic ve som ti pissala ze jemu vdacim za zivot a za to aky bol aj ohladuplny ved mi sme spolu zacali chodit a ona sa ma vyse 4 mes.nemohol ani dotknut ani doktnut lebo som sa bala ved to co sa stalo na to nikdy nezabudne a tak som prissla ajo pan.blanu 😞 😞 takze viem ze ma miluje a ja jeo velmi
ved to a to som mala len 18 a to bol chalan teda svina krokeho som poznala a zacali sme spolu len chodit ja som nic nechcela lebo som ho nepoznala v tomto som dost taka ze najprv cloveka spoznat a potom sa zblizit ale niekto to nepochopil ja vtedy vaziaca len 46 kg a on asi100KG TAK SOM NEMALA ANI SANCU BRANIT SA AZ MI POTOM POMOHOL JEHO BRAT za co mu vdacim a vypovedal aj proti nemu ja som si polezala v nem.3 dni dotedaz pri sexemam niekedy bolesti co som bola dotrhana ale laska lieci a mna drahy vyliecil a už je dobre uz len ze kazdy si musi vytrpiet svoje aby bol potom stastny si myslim
dufam ze ano ale ja to poistim este aj dnes bude musiet 😃 😃 ja mu chut spravim aj ked neviem vyzeram strastne cerveny noc biela ako sten ale ja sa dam do poriadku dufam ze ak nie teraz tak do vianoc sa nam to podari uz sa normalne citim byt mamickou a to mam len 21 teda budem mat
Začni písať odpoveď...

Odošli