icon

Máte skúsenosti so škulením očiek u malých detí?

lenushqua
Dnes o 18:42

Ahojte viete mi poradit ? Dcera zacala skulit od 11 mesiaca predtym uplne zdrava , boli sme u viacerych ocnych lekariek a kazda nieco ine povedala. Jedna jej chce nasadit okuliare ,dalsia ze bude potrebna operacia a dalsia chve aby sa jej spravila magneticka hlavky kedze skulenie zacalo od 11 meisaca .
Teraz ma 15 mesiacov . Su tu mamicky ktorym zacalo skulit dieta cca v roku?
Ocka jej utekaju dovnutra ,prave stale a lave uz tiez zacalo .

janinah
Dnes o 18:48

V akom meste ste boli?boli to detské očné dr?

anonym_b67bcd
Dnes o 18:51

stalo sa dcére. Tiež až v roku. Operácia nebola možná, kvôli výsledkom krvi, lekárka to spravila okuliarmi. Len to trvalo roky.

biba_18
Dnes o 19:18

a môj to mal vraj širokým koreňom nosa 😏 nosil okuliarky, potom nenosil a neskôr z toho vyrástol…

anonym_b67bcd
Dnes o 19:30
@biba_18

a môj to mal vraj širokým koreňom nosa 😏 nosil okuliarky, potom nenosil a neskôr z toho vyrástol…

@biba_18 vyrástol? možno mal málú odchýlku, dcéra mala 20 stupňov. Okuliarmi to lekárka stiahla na 2 stupne.

biba_18
Dnes o 19:39
@anonym_b67bcd

@biba_18 vyrástol? možno mal málú odchýlku, dcéra mala 20 stupňov. Okuliarmi to lekárka stiahla na 2 stupne.

@anonym_b67bcd ako píšem, bolo to vraj širokým koreňom nosa a vraj sa to upraví vekom, keď sa ten nos upraví…
a tak aj bolo…
pani doktorka povedala že nemám z toho stresovať, že z toho vyrastie - tak som jej verila a tak aj bolo, “vyrástol” z toho…

anonym_7cc8e4
Dnes o 20:13

Mne sice pri mladšom ale dr povedala že tým že zaostruje na predmety tak zbehne očko.Dcera je v poriadku už má tri roky