icon

Máte skúsenosti so zelenkavým močom u detí počas prechladnutia?

jaroska
6. júl 2019

Ahojte,moja 8r.dcéra je momentálne prechladnutá-tečú jej sople,má vyštípané pod nosom.Včera večer pred sprchovaním si na nohavičkách všimla zelený fľak akoby od moču.Hovorí,že si to všimla až večer.Ja s ňou na WC nechodím,tak neviem od kedy to tak bolo.Samozrejme každý deň si oblieka čisté nohavičky,no predvčerom som si na nich nič nevšimla.Môže to súvisieť s tým,že je prechladnutá?Máte niekto podobnú skúsenosť?Ďakujem.

kika831
6. júl 2019

@jaroska treba jej dat spravit vyter z nosa a hrdla, ci nema nejaku bakteriu premnozenu. Zeleny hlien moze byt ci uz z prechladnutia alebo z premnozenej bakterie. Nasadila by som probiotika.

lindusss2016
6. júl 2019

@jaroska a vylucili ste vsetky moznosti zaspinenia gatiek napr.fixkami a pod? Moji ma uz velakrat vyplasili roznymi farbami

jaroska
autor
6. júl 2019

@kika831 nevyzerá to ako hlien,skôr ako "obyčajné"škvrny od moču.Dnes nemá v nohavičkách nič,tak neviem.....uvidíme do pondelka a ak sa to objaví,pôjdeme k dr.Kúpila som aj Urinal sirup.
@lindusss2016 nie,od farieb a fixiek určite nie😊

lindusss2016
6. júl 2019

@jaroska nemas testovacie pasiky na moc? Popripade nech sa vycura do poharika a aspon okom kukni, aky ma moc. Farba, zakalenie, hustota...

jaroska
autor
6. júl 2019

@lindusss2016 nemám,ale skúsim spraviť malú "vizitu",keď pôjde cikať😀😉