icon

Potíte sa v intímnych partiách počas tehotenstva?

diusik7
Dnes o 18:51

Ja mám neustály pocit akoby niečo zo mna tieklo , večer keď sa osprchujem dám čisté nohavicky intimku nič ale počas dňa .. vytoky mám zvýšené už od začiatku tehu som na intimkach .

anonym_53c44c
Dnes o 18:57

Rozdiel je vytok a potiť sa
Nemám ten pocit ani som nemala pocas tehu, iba na konci,ked som nevedela či náhodou necikam, keďže bol otočený nohami dole tak ma kopal do mechúra 😅

anonym_b9cf05
Dnes o 19:01

@diusik7 potim sa aj bez tehotenstva tam dole 🤔😅😅😅

beata_k
Dnes o 19:02

@diusik7 Zrus intimky. Mnohym zenam to neprospieva.

eli3k
Dnes o 19:03

@diusik7 je to normalne. Sposobuju to estrogeny. Len pevne nervy a vydrzat ✊

anonym_2d5bf2
Dnes o 19:07

co ma pot spolocne s vytokom? 🤦🏼‍♀️

diusik7
autor
Dnes o 19:07
@beata_k

@beata_k haha práveže ja sa bez intimky nwpohnem hneď by boli mokré gatky .. intimky používam od značky cotte iné mi dobre nerobia

diusik7
autor
Dnes o 19:08
@anonym_2d5bf2

co ma pot spolocne s vytokom? 🤦🏼‍♀️

@anonym_2d5bf2 no leno niekedy to je ťažké aj rozlíšiť a potom zbytočne panika či to neni plodová voda

anonym_2d5bf2
Dnes o 19:13
@diusik7

@anonym_2d5bf2 no leno niekedy to je ťažké aj rozlíšiť a potom zbytočne panika či to neni plodová voda

@diusik7 tak ja minimalne pot a vytok odlisit viem. Ja vlastne ani nechapem ako sa to da pomylit. Ok vytok a plodova voda chapem ale potenie vs vytok/plodova voda. 🤷🏻‍♀️ Ved ked sa tam dole potis tak uz z dotyku citis ci si spotena alebo nie, ked si "vonku" sucha tak to co mas je vytok z vnutra nie pot.

beata_k
Dnes o 19:20
@diusik7

@beata_k haha práveže ja sa bez intimky nwpohnem hneď by boli mokré gatky .. intimky používam od značky cotte iné mi dobre nerobia

@diusik7 Tak ked ti ine dobre nerobia, tak asi ani tieto ti velmi nesadli. Ozaj porozmyslaj ci nie si velmi hakliva na chemikalie v nich. Pripade este inu alternativu.

anonym_b9cbce
Dnes o 19:39

@diusik7 ahoj, ja som tak pomaly cvrlikala plodovú vodu, aspoň som si to myslela, že to musí byť plodová voda. (Nezvyknem sa potiť). Aj som to spomínala dr., že nie sú to veľké množstvá, ale čosi zo mňa vyteká (celý deň, nie len večer) a ona že to je ok. Tak som to neriešila. A neviem či to bola plodová voda. Dr. mi to nijak nevyšetrovala. Len povedala, že ak mi stačia intimky, tak je to vraj ok 🤷.

anonym_40521e
Dnes o 20:19

Tak ja sa dosť potím, keď napr kráčam pešo, ale viem, že to je spotené, lebo to mám po okrajoch, ako sa mi nohavičky zaboria medzi stehná….ale tie divné výtoky v tehotenstve kľudne môžu byť aj inkontinencia, žiaľ 🙈

anonym_48ceba
Dnes o 20:29
@anonym_b9cf05

@diusik7 potim sa aj bez tehotenstva tam dole 🤔😅😅😅

@anonym_b9cf05 presne tak, ale to zas viem rozlisit, ci sa potim, alebo ide zo mna vytok 🙂

anonym_48ceba
Dnes o 20:32
@beata_k

@beata_k no v tehotenstve to niekedy bohuzial inak nejde, ja by som si musela nosit nahradne oblecenie vsade ako babo, co sa uci na nocnik. Proste kychnem a cvknem si, zakaslem a takisto alebo nedobehnem na wc, ked ma drobec kopne do mechura.

eli3k
Dnes o 20:41
@diusik7

@anonym_2d5bf2 v tehotenstve sa telo sprava pod vplyvom hormonov uplne odlisne. A zena viac premysla, ci je to ok.

@diusik7 mala som to podobne. Gynekologicka nevedela. Nechala som si v lekarni zarobit roztok, ktorym sa testuje, ci je to plodiva voda. Nebola. Proste tie estrogeny zadrziavaju v tele vodu a na tychto miestach sa to prejavuje takymto "tecenim". Pozitivum je,ze poridom to prejde a potom tu zase budu chybat tie estrogeny a budes mat pocit sucha.
Zenske telo je dist komplikovane aj pre nas zeny 😇