Máte vstup k pediatrovi podmienený covid testom?
Ahojte, mate aktualne tiez u pediatra vstup do cakarne podmieneny absolvovanym covid testom a chripkovym testom? Dakujem
@ina2405 tak potom vitamíny na všetky choroby🤣 však nevadí,,že chrípka tá je akože v pohode . Rotavirus však v pohode dám si živočíšne uhlie nevadí že pár deti bolo v nemocnici. Keď vitamíny tak potom mám lekárov netreba vitamíny sú dostupné aj bez nich. A myslím to ironicky. Pre mňa je každá choroba plasiak u syna obyčajné nachladnutí a má zápal pľúc
@kamowa nie a nevedela som, ze su aj chripkove testy.
ved kup jeden test s ked bude negativny, odfot si ho a zakazdym ked pojdes k doktorke tak povedz, ze je negativny.
my sme napriklad pocas pandemie covid vobec nechytili, testovali sme sa ako blbi a ked pandemia skoncila a uvolnili sa opatrenia, tak sme ho chytili a ked som sla s detmi k pediatrovi, tak mi vobec teda nenapadlo vtedy urobit covid test.
@eliska13 po 2 týždňoch kaslania a liečenia sirupcekmi už konečne doktorka dala dcére aj antibiotiká a vieš čo pomohli. Nepáči sa mi toto že chrípka a covid sa liečia len sirupcekmi a vitamínom a hlavne po telefone, to si môžem naordinovať aj sama podľa googla a lekári nech vrátia licenciu
@kamowa nie u nas lekar nerobil ani cez covid nejake problemy. Ale naprikald viem, ze jeden den ordinuje iba bábätka a onko pacientov deticky. Vtedy ine deti neberie ani do čakárne a je tam na dverach, ze v surnych pripadoch mame v ten den iba volat. Na druhej strane chapem aj lekarov, ktori to vyžadujú, lebo je to vazne problem ak by kazdu chvilu vypadával on alebo sestricka. Minule mi totalne chora sestricka u mojej obvodnej brala krv. Mala rusko ale na sklenných ociach bolo vidno, ze ma teplotu a neciti sa dobre.

@ina2405 no a si predstav, ze v roku 2021 v novembri, ked mala sesterkina dcerka 11 mesiacov, tak vsetci doma dostali covid - deltu. Manzelovi nepomahal ani ventolin, ona zvracala, pritom sa starala o 2 horuckujuce a vrieskajuce deti, chrcali jej doma a co sa stalo? Nikto ich nevysetril, manzelovi chcela volat zachranku, nevladal udychat cestu z postele na zachod. Nakoniec mu na pohotovosti predpisali kortikoidy a nejak sa z toho dostal. Co ona zazila stresu, ci nemaju zapal pluc deti...Vysetrili ich po 21 dnoch trapenia...to bol jeden horor, plakala mi do telefonu, ze co ma robit...My sme to dostali az v roku 2022, a to uz bol ten omikron, lepsie sme to znasali, ale tiez sme nemohli k dr...potom ako tehotna som 3 dni a noci nespala, ked o 3 mesiace sme dostali znova covid, a maly 19 mesacny mal horucky az 41 stupnov. Vtedy som sa aspon na urgent dovolala a odporucili mi len zrazat teplotu a radsej to skusit zvladnut doma. Aj sa podarilo, ale nechapem, ako to sesterka mohla prezit 2 tyzdne horucok. Ja som bola po 4 dnoch KO a s nervami v koncoch.