Medové zuby u detí, čo s tým?
Má s tým niekto skúsenosť? Dá sa to nejak pozastaviť? Sladené nepijeme nič, akurát sa kojime...
@mliekosgrankom jasne ze som nemyslela okamzite to pokladam za samozrejme ale proste umyt za kratku dobu
@angi2301 môjmu synovi som našla kaz v 2,5 r to sladké ani nejedol, zuby dobre čistene len bol kojeny a veľa v noci.zubar povedal nech to neriešim, že mu raz vypadnú ....nechcel to ani vŕtať som sa bála, že baktérie prejdú na ostatné zuby.a raz na trvalé zuby.V 5 r mu zub vypadol a teraz je už teeneger a nemá kazy.V takom štádiu si myslím, že nepomôže nič, ale možno som skepticka.
aj moja dcéra ked bola malá mala medové zuby. Tiež zubárky vravela, že sa s tým nedá nič robiť, lebo sú to mliečne zuby. Vypadli jej a nové trvalé zuby má krásne, dokonca ovela krajšie ako my všetci, ja aj muž máme slabú sklovinu. Bude mať 12r. a žiadny kaz zatial. A to aj zubárka vravela, že trvalé zuby bude mať pevné a pekné a že to je také ochorenie zubov malých detí.
@mischelin89 ahoj, vsimla som si ze si z TN, ak by som sa mohla opytat, kde v starej turej? mohla by som ta poprosit ked tak meno zubara/zubarky?
@mischelin89 veľmi pekne dakujem, pretoze som pozerala na internete a ak ich tam neni aspoň 6 tak ani jeden 🙂 ak by sa ti chcelo a mala.by si čas vedela by si mi ked tak tu alebo v správe poslat ako to asi prebiehalo? Co sa tyka aj nejakej pripravy na zakrok, priebeh zakroku a tak? Popripade v akej cene sa to pohybuje(viem ze sa to odvija od roznych okolnosti ale len tak pre predstavu)? 🙂
@marcelatje haha 😂 to si myslia aj o mne.. 😂 Dúfam aj nám vydržia zúbky kým samé nevypadnu a ze pomôže to na biele fliačiky....

Po kazdom jedle vyplachnut aspon cistou vodou, aby sa pH neutralizovalo, zubky neumyvat 5x denne, staci 2x rano a vecer, pretoze v ustach mame aj dobre bakterie, nie len zle. GC tooth mousse je fajn, pouzivame to aj ja a syn.