icon

Medové zuby u detí, čo s tým?

angi2301
26. aug 2019

Má s tým niekto skúsenosť? Dá sa to nejak pozastaviť? Sladené nepijeme nič, akurát sa kojime...

Strana
z2
lucianak
26. aug 2019

Po kazdom jedle vyplachnut aspon cistou vodou, aby sa pH neutralizovalo, zubky neumyvat 5x denne, staci 2x rano a vecer, pretoze v ustach mame aj dobre bakterie, nie len zle. GC tooth mousse je fajn, pouzivame to aj ja a syn.

marguay
26. aug 2019

@mliekosgrankom jasne ze som nemyslela okamzite to pokladam za samozrejme ale proste umyt za kratku dobu

eliska13
27. aug 2019

@angi2301 môjmu synovi som našla kaz v 2,5 r to sladké ani nejedol, zuby dobre čistene len bol kojeny a veľa v noci.zubar povedal nech to neriešim, že mu raz vypadnú ....nechcel to ani vŕtať som sa bála, že baktérie prejdú na ostatné zuby.a raz na trvalé zuby.V 5 r mu zub vypadol a teraz je už teeneger a nemá kazy.V takom štádiu si myslím, že nepomôže nič, ale možno som skepticka.

stankadu
27. aug 2019

aj moja dcéra ked bola malá mala medové zuby. Tiež zubárky vravela, že sa s tým nedá nič robiť, lebo sú to mliečne zuby. Vypadli jej a nové trvalé zuby má krásne, dokonca ovela krajšie ako my všetci, ja aj muž máme slabú sklovinu. Bude mať 12r. a žiadny kaz zatial. A to aj zubárka vravela, že trvalé zuby bude mať pevné a pekné a že to je také ochorenie zubov malých detí.

mischelin89
5. sep 2019

@angi2301 prrpac, zabudla som ti odpisat. Na Starej Turej.

gabulienka246
5. sep 2019

@mischelin89 ahoj, vsimla som si ze si z TN, ak by som sa mohla opytat, kde v starej turej? mohla by som ta poprosit ked tak meno zubara/zubarky?

mischelin89
5. sep 2019

@gabulienka246 ahoj, je to Somadent, dr. Lisa 🙂

gabulienka246
5. sep 2019

@mischelin89 veľmi pekne dakujem, pretoze som pozerala na internete a ak ich tam neni aspoň 6 tak ani jeden 🙂 ak by sa ti chcelo a mala.by si čas vedela by si mi ked tak tu alebo v správe poslat ako to asi prebiehalo? Co sa tyka aj nejakej pripravy na zakrok, priebeh zakroku a tak? Popripade v akej cene sa to pohybuje(viem ze sa to odvija od roznych okolnosti ale len tak pre predstavu)? 🙂

denie111
28. feb 2022

@2231987 samozrejme ze to nie je z kojenia.... 🤦🏻‍♀️ Všetci čo tvrdia ze z kojenia tak je to blud... Bud je to zo sladkých nápojov.. Umelé sladidlá alebo nejaká pre dispozícia...

denie111
19. mar 2022

@marcelatje haha 😂 to si myslia aj o mne.. 😂 Dúfam aj nám vydržia zúbky kým samé nevypadnu a ze pomôže to na biele fliačiky....

Strana
z2