icon

Mesačne bábätko je pozitívne na Covid-19

janica209
21. apr 2021

Mam mesačné bábätko je pozitívny na covid testovali ho v nemocnici keď si ho tam nechali na to ze ho bolelo bruško a nemohol kakat volám tam každý deň tak jeden deň mal teplotu 39 teraz us ma len 37.3 37.8 a sem tam zakasle ináč sa ma dobre aj stolicu ma dobru aj mliečko pije no veľmi sa o neho bojím😢😢 keď som sním prišla z pôrodnice tak mal jedno ocko akoby mal prievan tak som mu dávala jednu kvapku mm ze vraj to pomáha bolo to dobre no zas mal na druhé ocko teraz us ma na obidve tak mu dávajú antibiotiká a aj proti kašli mu niečo dávajú😢 mala niektorá z vás us niečo podobné u tak malého dieťatka.... Dodám že to dostal odomna ach😢😢nigde sme nechodili akurát len k deckemu lekárovi aj tam som si dávala pozor aby sme sa nenakazili

Strana
z2
rarararara
21. apr 2021

@janica209
Zavolat tam ze sa prides dat prijat k dietatu ,pracujem na pediatrii a mame prijatych aj pozit rodicov k detom, je to komplikovanejsie, su v cerv.zone, ale je to urcite mozne

janica209
autor
22. apr 2021

@rarararara čiže mate tam detičky co majú covid?

janica209
autor
22. apr 2021

@rarararara prosím vás ako to zvládajú a koľko dny tam musia ostať môj malinký je tam us dnes 6den volám tam každý deň že prídem a ostanem tam sním no nechcu mi to povoliť už neviem čo mám robiť mali mi strašne chyba a mam o neho veľký strach 😢

janarochester
22. apr 2021

@ladyvi svet potrebuje viac takých ako si ty...žiadne mudrlantky,docentky,majsterky sveta ani nič podobné...len obyčajné ľudské pochopenie a podporu...nepoznám ťa síce,ale na kávu by som s Tebou išla dievča 🙂 ďakujem aj za autorku 🙂

tamka82
22. apr 2021

@janica209 v akej nemocnici leží vaše dieťatko ?

weronca22
22. apr 2021

@vevesh akoze tiez nechapem, mesacne dieta same v nemocnici🤨, ja by som moju 4 rocnu nenechala samu, by som si aj na zemi ustlala🙏

ladyvi
22. apr 2021

@weronca22 ja chapem trosku aj lekarov. Dostali sa do situacie, kedy mesacne dieta kasle covidovo, 39tky teploty. Covid je este neprebadany, mesacnych chorych babatiek malicko, a navyse maminka je cerstva mamina, ako maju mat istotu, ze sa bude vediet postarat o zahlienene dieta a o 2 dni nebude u nich naspat. Tak si povedali, ze my ho tu vypipleme, lebo to je ich uloha, vyliecit ho, a potom ho prepustia domov. Ale na druhu stranu, viem ako lekari zabudaju byt akoby ludmi, tak trosku ten pocit som "viac ako boh" a idu ako robot, bez nejakej citovej angazovanosti a tieto suvislosti ich obidu. Navyse, a to je podla mna ich primarny dovod, si neradi komplikuju zivot prestrasenou mamickou, este k tomu covid pozitivnou, nebodaj ak je este nahodou nejaka aj romskeho povodu , alebo jednoduchsieho zmyslania (som si ista, ze pri takych maminach su odvaznejsi v tom, poslat ich domov cakat,a tvarit sa akokeby to bol standardny postup) .

Som si ista, ze ked sa chce, vsetko sa da dohodnut, a mne by tiez srdce roztrhlo, ale zo strachu a ze by mi drobec chybal, no nemala by som obavy, ze bude mat nejaku psychicku traumu dozivotnu. A separacne uzkosti a podobne veci.

Autorka musis byt k doktorom vecna a priama a sebaista. Oni prestrasenost maminy ani nevnimaju, aspon ja mam taku skusenost. Cim som bola vydesenejsia, tym boli menej chapavi.

Ak by bol ich pristup taky vlazny s tym dokedy, tam moje dieta bude, by som naliehala na hospitalizaciu s dietatom v "cervenej" izbe. Lebo ak ide uz "len" o 1- 2 dni, tak ok, uz vydrz, ale ak o dalsi tyzden, tak si prosim izbu.

ladyvi
22. apr 2021

@janarochester 🍀🥂

janica209
autor
23. apr 2021

@ dievčatá ďakujem za každú vašu odpoveď🙂...malinký je v poriadku mam ho už doma konečneeeee❤️❤️

Strana
z2