Mesačné dieťa malo tváričku na slnku. Neuškodilo mu to?

ivetoth
30. sep 2012

Ahojte mamicky, ma jednu vycitku voci mojmu syncekovi stvor tyzdnovemu. Svokor ho zobral kocikovat dnes, 30.septembra okolo obeda, a nechaval mu tvaricku sem tam na slnku, teraz je chudak cervensi. Mohlo mu to uskodit? Som totalne nezodpovedna, a budem si to dlho vycitat. Uz ho asi nikomu nedam kocikovat. Instukcie mu mala dat moja mamina ktora na to tiez zabudla ze ho nema vystavovat slnku.

dendy1
30. sep 2012

myslím, že toto slnko už nie je také silné, aby mu spálilo tváričku. Nestresuj, všetko bude ok, zajtra už si na ňom nič nevšimneš.

mamalina
30. sep 2012

@ivetoth ahoj, tiez si nemyslim, ze by malinkemu mohlo uskodit jesenne slniecko. prirodzenou formou takto dostal davku d-vitaminu, co je lepsie ako kvapky. cervensi sa mohol zdat aj preto, ze mu bolo mozno teplo. urcite sa nespalil, to sa nemusis bat. ked sa mi narodila dcerka, pediatricka mi hovorila, ze vobec nie je potrebne babatko v kociku zakryvat, pokial sa s kocikom prechadzas, tak urcite nie je stale na slnku.

koniarova
30. sep 2012

@ivetoth Nestresuj, nič sa mu nestane. 😉 😉

vianne
30. sep 2012

uskodit by nemalo, mohlo ho trosku opalit, ak mas pocit ze je cerveny a ze by ho to mohlo paliit, skus tvaricku natriet bielym jogurom alebo smotanou, krasne ho to schladi a osetri pokozku...

janka743
30. sep 2012

neboj, slniecko nie je dnes az take silne, neviem ci nemas blondacika, alebo ma malinky svetlejsiu pokozku, lebo nasa mala vzdy ako sme presli po slniecku / a to som ju neopalovala, a zakryvala som jej tvaricku pred slnkom a pod./ vzdy bola od slnka flakata, akoby alergicka na slnko. potom sme kupili kvalitny ale ozaj kvalitny krem z lekarne pre deticky na opalovanie a ten pomohol. ale take malinke babatko som ju nenatierala az ked mala okolo roka. tak mozno aj maly je alergicky na slnko, a ma cervene flaky.

nikolet_89
30. sep 2012

nakremuj mu tvaricku a zajtra bude ok 🙂

ivetoth
autor
30. sep 2012

dakujem velmi pekne za prispevky trocha som sa ukludnila, tusim to maleho len dost vycerpalo, napapal sa a dalej spinka, pritom uz spal tie tri hodky vonku.....natrela som ho modrou indulonou, tak snad to bude ok.