Metanie hlavičky zo strany na stranu

ssussie
18. aug 2012

Caute baby, len jeden dotaz - dnes som si vsimla, ze nas sesttyzdnovy poklad zacal metat hlavickou zo strany na stranu. Len sem tam ked je taky culy. Je to nejake stadium vyvinu? Lebo vyzera to divne a len som to hodila do googlu a uz tam vybiehali zapaly stredneho ucha a co ja viem co este ... tak sa radsej pytam skusenych mamiciek ;)

strapco13
18. aug 2012

@ssussie u deti je takmer nemozne aby mali zapal stredneho ucha bez nadchy, a bez teploty
ale ved chodis na poradne..dr ho skontrolovala ci je OK a vyjadrula sa k tomu, ci nie?

sendy182
18. aug 2012

@ssussie zápal stredného ucha u takých malinkých detičiek určite bolí a je s teplotou................je plačlivé......neviem drží pekne hlavičku keď ho máš na rukách? robí to aj keď leží ?

dejka77
18. aug 2012

@ssussie Robi to ked lezi? Moja to robila tiez, pricinou bol asi skryty reflux. Ked som si pisala s mamickou, ktorej dcera mala tiez skryty reflux tak aj ona to robila. Ber to len jednu z moznosti, pricina moze byt ina.

hajanka
18. aug 2012

@ssussie tiez ma napadol reflux ako @dejka77

ssussie
autor
19. aug 2012

No my mame aj viditelny reflux ;) a cvicime kvoli predilekcii hlavicky, takze ma celkom potesilo ked si ju tak veselo prehadzoval zo strany na stranu. Ozaj mate niektora skusenosti aj s predilekcnymi cvikmi? Lebo kym sa dostaneme k dobrej rehabilitantke tak asi osediviem :(

dejka77
19. aug 2012

@ssussie Tak potom to ma asi kvoli refluxu. Ale to prejde, nemusis sa obavat.

mahmulienka
19. aug 2012

@ssussie mne to robili obe deti - ziadna pricina sa nenasla, proste ich to tak nejako asi bavilo. preslo to do par tyzdnov.

ssussie
autor
19. aug 2012

jej diki baby, uz som pokojnejsia 🙂