Modrinky u dvojročného dieťaťa
Ahojte prosim poradte 2 a pol ročne mu dneska vysli taketo male modrinky ja uz sa bojim ci to neni zacinajuca leukemia mamicky poradte
Kontaktuj urcite pediatra a nerob si hlavne dopredu zbytocne zle scenare
Ak spadlo na kolená, vôbec by som nerobila paniku.
@barbora201297 nepadlo pred 2-3 dnami na kolena?
@barbora201297 nepadlo pred 2-3 dnami na kolena?
@kiki68 dneska spadol ale je cudne ze take bodky inak nikdi nezvikol zake mat ale hned som utekala lekarke ina vravy ze leukemia insk vyzera a konkretne spravanie dietata inak vyzera ale poziadala som ju o odber krvy takza zajtra mu berie odber a uvidime ja som len chcel vediet ze kto stim ma nejake skusenosti ze co na to vravy
@kiki68 dneska spadol ale je cudne ze take bodky inak nikdi nezvikol zake mat ale hned som utekala lekarke ina vravy ze leukemia insk vyzera a konkretne spravanie dietata inak vyzera ale poziadala som ju o odber krvy takza zajtra mu berie odber a uvidime ja som len chcel vediet ze kto stim ma nejake skusenosti ze co na to vravy
@barbora201297 môj mal tiež také kolená, keď spadol. Podľa mňa na krv pôjdeš zbytočne. Keby mal leukémiu,vznikali by aj bez úderu a poranenia.
@barbora201297 Lebo nam po pade vysli vzdy na dalsi den- 2 dni. Presne taketo.
Modriny vyzeraju inak a ty sa vo vlastnom zaujme trochu ukludni,z teba musi mat pediater radost,ze odbery na vyžiadanie.Tak uz len verit,ze zajtra v tej cakarni nechyti chripku od ozaj chorych detí.

@barbora201297 ale papa je zivi ziadne ine priznaky dneska troska spadol ale ze na obidvoch a takete bodky je mi cudne