Mohla byť dcéra ovplyvnená obvineniami trénera?
Ahojte píšem anonymné nakoľko to je chúlostiva téma .
Mám dcéru ktorá určitú dobu ma problém so stolicu. V skratke zacalo to už dosť dávno najskôr bolo že sme o tom nevedeli že jej ušla stolica . Nohavičky buď schovala alebo ich šikovno oprala aby nikto nič nevedel , hanbila sa za to . Prišla som na to až keď som našla pár ks nohavičiek na povale schováte špinavé. Mysleli sme s manželom že to prejde aj ako keby bolo chvíľu kľud no to sme si len mysleli nakoľko naďalej sa jej to stávalo a oprala tak aby sme to nevedeli . Takýto problém nemala vôbec ,vedela stolicu udržať ak sme cestovali a trebalo jej . No nakoľko športuje a máme aj menšie dieťa raz spala so aj s ďalšími 2 u trénera nakoľko išli na súťaž skoro ráno.A my si tento jej problém spájame teraz k tomu obdobiu kedy tam spali . Bohužiaľ trener je v tejto kauze aktuálne obvinení. Googlim no nič naporiadok som nenašla len diskusiu kde tiež mala jedna mamička problém s dcéru a tam boli 2 komentáre že sa môže jednať aj o sexuálne zneužitie . Mňa teda zaujíma že ak by sa jednalo o sexuálne zneužitie myslíte že ak by im niečo dal aby zaspali že by ráno dcéra o ničom nevedela ? Že by ju nebolel konečník atď? Už sme odhodlaný to riešiť s dr no dcéra mi odmieta ísť nakoľko sa hanbí mi nevieme čo by nás čakalo aké vyšetrenie atď proste na čo ju pripraviť. Alebo ako jej pomôcť aby to vedela ustriehnuť nakoľko tvrdí že ju pri tom na wc boli a ona to zadrží a preto jej potom neskôr keď to znova ide ,ujde lebo to už neudrží. Trápi ju to pri rozprávaní sme navrhli čipku kedy by sme vyskúšali či by to nebolo lepšie . Stolica není tvrdá je akurát povedané tak nechápem prečo ju pri tom boli 😔
Autorka myslim si, ze si dobra mama. Nikto nemoze dopredu vediet co sa kde stane. Inak sexuálne zneužívanie je najčastejšie v rodine, dedo, strýko a tak. Ak je to trener, tak skor vekovo starsie ako 11 az 14 rokov. Ale to su len štatistiky. Mozno ma dcérka vazne len hustejšiu stolicu ale to doriesis. Kazdopadne drzim palce. Psychologicka ta nasmeruje a mozno pomoze dcérke nabrať odvahu aj na vysetrenia.
@mclissa ževraj sexuálne zneužil dievča ale ževraj si to dievča vymyslelo tak teraz postupne rodičia vypovedajú ako to bolo na tréningoch a tak
@betulinka1 ďakujem vážim si to ❤️ . Áno toto by som chcela aby mi psychologička pomohla spravovať dcéru aby nemala náhodou strach z doktorov . Ona mi takto povie všetko a chápem ju aj že mi nepovedala čo ju trápilo predsa je to zahanbujúce v hoc akom veku . Hanbí sa za to dospelý človek a čo má robiť dieťa 😔 no jedno som jej povedala musíme stále rozprávať a baviť sa otvorené bez hanby že som jej mama že mne môže povedať všetko , hoc čo by ju trápilo že vždy budem stáť pri nej a pomáhať jej
Hanba zenam, co tu idete sudit a obvinovat...
A autorka, treba za psychologom ist. Mam znamu, tiez toto jej dcera robi, a ju zneuzivali v skolke. Ale viac specifikovat nebudem.
Ahoj, pamatam si tvoju diskusiu zpred mesiaca. Ty si sa jej vtedy vyhrazala, ze pojde k doktorovi a strci jej prst do zadku :( No musis to vsetko napravit a zistit, ci ma fyzicky problem a ci jej to mohla sposobit manipulacia s konecnikom, alebo ci to je psychickeho razu :( Drzim palce a urcite to ries. Dcere to je teraz neprijemne, mozno to berie ako trest, ze ma ist k lekarovi, ale pokojne sa v pondelok k tomu priznaj aj tej psychologicke, ze si sa k dietatu ani ty nespravala v istom obdobi uplne spravne. Kazdy robi chyby, teraz je dolezite napravit, co sa da. Dufam, ze to s tym sexualnym obrazovanim sa nepotvrdi a vsetko sa vyriesi
Intuícia vie byt veľmi silná…. Chápem, že je pre dcéru veľmi ťažké o tom hovoriť a chápem, že je to ťažké aj pre Teba. Moja jediná rada je, okamžite vyhľadať psychológa, zavolať a objasniť situáciu. Skús pripadne IPčko, nasmerujú a poradia ti čo ďalej a na koho sa obrátiť. Psychológ je skúsený, určite z nej nebude ťahať priznanie ani intímne info na prvom stretnutí, ale začne s ňou pracovať. Určite to však neodkladať a začni riešiť hneď, keďže už rok sa tým trápi… držím palce
Ako jej na to prisli? Zo skusenosti, a z faktov, 99% sexualne zneuzita obet neklame. Zalezi ako sa k tomu postavia organy, a ten kto vysetruje.
A si si istá že je to stolica? Pamätám sa že keď som začala menstruovat moja mama si tiež myslela že mám “okakane” gatky.. neboli krvavé ale hnedé .. tiež som mala 10r
@dadis nie to nieje moja diskusia ale tu som ináč čítala a tam bolo spomenuté sexuálne zneužitie preto som tu a pýtam sa na to . . Psychológa už mám a idem ja v pondelok aby sme sa porozprávali a dohodli čo a ako a následne sa hneď dohodneme že na termíne čo najbližšie ako to len ide v skratke som jej povedala o čo ide a neváhala a hneď dala termín
@mirkapp nie nie ms určite nie . To by bol ten naj prípad keby to bolo ono . Tiež som tak začala ms
Ja nejdem zisťovať z čoho je obvinený tréner, obviňovať ťa aká si matka, lebo toto je vec, ktorú som neriešila a dúfam, že riešiť nebudem. Prvý krok si spravila správny, smer psychológ, to či sa niečo stalo s trénerom z nej nevytlčieš, je v citlivom veku, plus obete sexuálneho násilia to nemajú vôbec jednoduché. Písala som o tom diplomovú prácu, čosi o tom viem. Áno, problém so stolicou môže byť spôsobený aj tým, že ju zneužil, aj nemusí. Neviem ti v tomto bohužiaľ poradiť. Teraz len s trpezlivosťou, láskou a dôverou postupne krôčik po krôčiku postupujte, snáď to nebude tento najhorší scenár.
@mclissa nevieme podrobnosti vôbec .len toľko ževraj sa dievča zaľúbili do trénera . Je mladý sympatický rozvedený má malu dcéru 12 ročnú . Mne osobne príde sympatický ani by ma nenapadlo že by bol pedofil napr 🙈 orgány mu hneď dali zákaz čo prešiel hneď prvý súd behom pár dní a dali zákaz pracovať s deťmi a teraz sa zbierajú dôkazy. Viac neviem
@ivanabat tomu dúfam aj ja 😔 strašné idú myšlienky či nemohol niečo a tak človeku to nejde stále do hlavy . Len sme si spojili určite body plus Google čo som našla aj tu na koníku ale stále veríme že snáď nie a radšej to je niečo iné
@derdia och 😔 toto by deti nemali zažívať vôbec 😔😔
Pardon,ale kto normálny nechá prespat 3 maloleté dievčatá u cudzieho chlapa?
Kurňa to už sú ľudia fakt takí sprostí,leniví a naivni?
Ináč aby som uviedla prečo sme si nič nevšimli ako sú opravte mokré nohavičky . Ona totiž keď sa sprchovala ich umyla podotýkam dôkladne ona mala totiž nohavičky čierne , hnedé a modré a svetlé čo boli tak keď bolo špinavé tak sme boli v tom že neutrela zadok a povedané ona ich dala sušiť cez noc na radiátor a ráno hodila do špinavých veci. Takto mi to potom povedala že aby sme neboli nahnevaný , sklamaný . Nejde o únik každodenný je tam niekedy rozdiel 2 či 3 dní jarné prázdniny ani jedne neboli špinavé bola doma tak stihla v pohode wc . V škole to je už asi horšie keď treba ísť z jednej strany školy na druhú na dievčenské wc . Možno to vážne vyzerá že si nevšímame dcéru , zanedbávame a Boh vie čo iné alebo že ma netrápi teraz táto situácia . Verím že aj keď to pôjde postupne že sa dostane k tomu že bude všetko v poriadku . Zatiaľ jej vyskúšam tie čipky a plus v pondelok psychologička u ktorej vidím v nádej
@viktorianarjasova tiez mi napadlo, ci nema problem s hemoroidmi
A to si za ten rok nikdy nevidela nohavicky na radiatore?
Deti su bezbranne...😔A najviac ohrozene... Mrzi ma to. Ale skuste s nou tak porozpravat, ze ci jej nahodou niekto neublizil, ze nemusi hovorit. Len nech prikyvuje, ano/nie... Aspon tak. Mozno nieco povie.
@doriiis ty ktorý mu verili , do eurovalu , poznali . Moje tam spalo lebo sa muselo ísť už o 5 z domu a y boli v čas na súťaž a nakoľko doma ešte jedno menšie dieťa a manžel nebol doma a ponúkol sa že má v aute miesto a potom až navrhol že môžu prespať .ďalšia mamička nejazdia dlhé trate a 3 lebo chcelo to 3 ísť s moju dcéru tak ju mama pustila tú jednu som napríklad viezla s moju dcéru tam . Áno urobila som neskutočnú chybu ktorú si uvedomujem . Čas však vrátiť nedokážem , nedokážem už nič zmeniť čo bolo .no môžem zmeniť čo bude
@dadis tak jed som šla dať dobrú noc a zhasnúť tak tam neboli musela ich dať keď som odišla .dopodrobna som sa na to nepýtala .ráno vstáva sama na budík už len dôjde do kuchyne či obývačky a obime a ide urobiť hygienu . Proste aj na taký vek vedela rozmýšľať aby sme si nič nevšimli
Urcite smer psycholog, aj u dr vysetrenia by som dala urobit a hladala pricinu.
Ak este zbieraju dokazy, tak musia nieco mat pre nieco mu zakazali pracovat s detmi. Takych je vela co by to na nich clovek nepovedal. Je to uplne jedno sa teraz pytat a trapit nad tym preco si ju nechala tam spat. Vratit to nemozes, ale mozes ovplyvnit buducnost. Dobre, ze ste to zacali riesit. Treba hladat pricinu.
Popravde neviete aká by som bola šťastná orestastna že by nešlo o zneužitie ale o hemeroidy i keď toto ma vážne ani nenapadlo ale dnes s ňou budem rozprávať keď príde zo školy či náhodou niekedy nemala krv alebo čo .skúsim samozrejme primerane k nej nakoľko fakt je teraz citlivá a urazí sa aj hneď alebo ofuči keď musime najskôr učiť školu a potom môže telefón a kamarátky
@derdia to fakt v škôlke? To čo sú za hyeny tí ľudia 😪
Bože autorka.🤦Ja ani nemám slov nato,aky blbi sú niektorí ľudia.Pardon,ale toto je,že nie chyba ale totálne zlyhanie.To ti ako matke neprišlo nechutné,že cudzí chlap dobrovoľne ponúkne prespatie 3 malým dievčatám?
Preco tu do nej rypete? Ked nemate co k tomu povedat tak ani nepiste. Je uplne jedno preco. Ona si tu prisla pre radu a nie pre utoky.
mna skor napadlo, či nezadržiava stolicu pre nejake psychické zaležitosti,či sa neboji ist na WC a pri tom zdržiavaní jej proste ujde. poznám takyto prípad u dietata v podobnom veku. ja ta každopadne autorka obdivujem, ako to ako matka zvladas, tažké obdobie a tažka tema, žiadna z nas nema pravo ta sudit ! držim palce a daj vedieť, ako ste pochodili.
Ja by som nedovolila tak malému dietatu spať u úplne cudzieho chlapa . Aj keby u neho spalo naraz 10 detí .Veď ho vlastne ani nepoznáš a nevieš čo je zač. Je mi to divne ze ten chlap ponúkol prespať u neho. Nepustila som svoje milované dietatko žiadnom prípade . To neviem pochopiť čo su to za rodičia keď to dovolili. Je mi moc luto tých detičiek.

a ked ste boli na tej policii co vam tam povedali?