Mohli by byť strie na chrbte 12-ročnej dcéry?
Ahojte prosím Vás dcéra 12 rokov zničoho nič sa jej urobylo toto na chrbte v jeden deň ,mne to príde ako strie ale môžu sa urobiť aj na chrbte ?nejak žeby velmi pribrala sa mi nezdá ďakujem

@akje a ja ti napisem poslednu vec - natieranim kremom strie nezmiznu, jedine sa mozu stat menej viditelnymi, su to proste jazvy a na tie kremy nezaberaju. Mozu akurat tak pomoct predist vzniku strii. Keby zaberali kremy, neexistuju drahe procedury, kazda by sa natierala kremom.
@mandzula jaj tak tie moje sa stali asi menej viditeľne až tak že zmizli úplne? Čo mi ešte povieš o mojom tele a mojich skúsenostiach? Riadila som sa radami, ktoré mi boli povedane a mne sa osvedčili…. prestaň neustále spochybňovať moje skúsenosti.
@mandzula jaj tak tie moje sa stali asi menej viditeľne až tak že zmizli úplne? Čo mi ešte povieš o mojom tele a mojich skúsenostiach? Riadila som sa radami, ktoré mi boli povedane a mne sa osvedčili…. prestaň neustále spochybňovať moje skúsenosti.
@akje tak si asi zazrak prirody, no. Daj si to patentovat, budes milionar. Samy kozmeticke firmy priznavaju a uvadzaju, ze vdaka kremom strie nezmiznu, len su menej viditelne.
@akje no neviem. Keď som čakala dcéru, bola hlavičkou hore a vždy keď sa vrtela, naťahovala mi kožu okolo pupka a tá mi pred očami praskala. Mastila som si to miesto hneď a opakovane niekoľkokrát denne a nezmizlo nič 🤷♀️
@adzy manžel má takto potrhaný celý chrbát. Cez letné prázdniny sa ako siedmak vytiahol o 12 cm.
@anonym_317b53 ved toto ona je tiež 7.rocniku a už prerástla aj mňa ....tak bude to tým rýchlym rastom lebo ako u deti som toto ešte ozaj nevidela a má ich dosť celkom aj na druhej strane
@akje no neviem. Keď som čakala dcéru, bola hlavičkou hore a vždy keď sa vrtela, naťahovala mi kožu okolo pupka a tá mi pred očami praskala. Mastila som si to miesto hneď a opakovane niekoľkokrát denne a nezmizlo nič 🤷♀️
@adzy manžel má takto potrhaný celý chrbát. Cez letné prázdniny sa ako siedmak vytiahol o 12 cm.
@anonym_317b53 tak záleží predpokladám aj od typu pokožky a veľkosti strii. Mazanie sa krémom asi nebude jedinou premennou.

@mandzula mne sa spravila 1 stria mesiac PO pôrode na brucho, hocikedy som si ju olejčekom od saloosu natierala a veru zmizla.
@letfenixa predpokladam, ze je len menej viditelna, ako ked sa pekne vyhoji jazva.