icon

Môj 2 mesačný syn ešte nekakal

kiki250
6. feb 2011

Ahojte, prosím Vás poradte mi!!!. Môj malí bude mať 2 mesiace, a ešte nekakal. Má normálnu stravu, aku majú deti v takomto veku. Nemá probémy so stravou. Chodí na prehliadky i k doktorke, je úplne zdravý má len tento problém. Prosím ak niekto niečo viete, prosííím ozvite sa!

kiki250
autor
6. feb 2011

Bol aj na detskom sono, a na vysetrení brucha, niko mu na nič nemôže prísť.... prosim poradte

elise
6. feb 2011

ak je plne kojený nemusí kakať (mal by však ale vraj poznáju rekordmanku 45 dní nekakala) ale vraj sa to u niektorých detičiek takto prejaví ale čo na to tvoja doktorka?

dana33
6. feb 2011

@kiki250 fuuuha ja som mala stresy ked mi maly 3 dni nekakal,toto by som už riešila !!! 😒

kiki250
autor
6. feb 2011

Tá Nás poslala na to sono, a tam povedali že má niečo s trávením dali nám nejaké lieky, a nepomohlo boli sme na kontrole keď sa to nezlepší máme prísť o 2 tyzdne. Už som zúfalá, neviete čo by mu pomohlo? ☹

titulienka
6. feb 2011

my sme plne kojeny a mavame stolicu tak raz za 10 dni ,ale 2 mes. hmmmmmm urcite by som poziadala o sono bruska , ale pokial je spokojne a plne kojene , nemyslim , zeby bol vazny problem 🙂

cica11
6. júl 2012

Prepáčte, ale nie je náhodou 2 mesiace viac ako 45 dní? Takže rekord asi stále drží tvoj syn. 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 🤐 😝 😝 😎 😎

A ako Kiki? Už sa vykakať asi musel..:🙂 🙂

Majte sáá 🙂 posielam pusu! pa! čavu!

nikolet_89
7. júl 2012

ahoj skus mu kupit biogaju...su to probiotika na obnovenie crevnej mikroflory...mohlo by to zabrat, alebo rektalnu trubicku...to je uz dost dlha doba aby nebol vyprazdneni, nieje nervozny ?

vianne
11. júl 2012

pokial viem, tak plne dojcene deti dokazu stravit vsetko mliecko bez odpadu, cize v extremnych pripadoch nemusi mat stolicu aj dlhsiu dobu.

trnka77
11. júl 2012

môj najmladší nekakal asi mesiac a potom sa zasa nechcel zastaviť 🙂 🙂 ...myslím,že s probiotikami nič nepokazíš