Môjmu 4-mesačnému synovi asi ostáva soplík v nošteku
Dobré ránko malý má 4 mes bola som snim aj u dr povedal že dýchanie čisté že to nič nieje no mne sa to nejako nepáči boli sme ja Vianoce chorý sopliky a horúčky ale už ani sople mu nejdú keď skúsim ťahať no problém je taký že ako keby mu stojí sopel niekedy v nose stále tak ako keby je zachuchmany v noci aj tak ako keby chrapal už som chcela zas volať dr veď čo mi zas povie ja už nevládzem s toho
Urcite nepanikar ale tiez si myslim ze to mpze byt spojene s mandlou. Skus dat morsku sol kvapky pred kupabim, okup poobliekaj a az potom odsavaj, nech je to vsetko uvolnene a uvidis. Ja robim len tak a tiez sa mi nezda ze by tam nieco mali a nakoniec z tade vide vela.
Skúste odsávačku na vysávač mne sa tiež nedalo odsať všetko keď mal môj sopliky v 2 mesiaci a leď som dala odsávačku na vysávač a nastavila na najslabší výkon vytiahlo to všetko môžete nastaviť aj troška viac len treba odskúšať na sebe ťah či ti nie je veľa

moze to mat suvis so zvatsenou,nosnou mandlo.Celom ten popis sedi,chrapanie,precisj si.
A co nevladzes?Nema teploty,dycha cisto,nepanikar.Ibj sa k Orl na skontrolovanie nosnej mandle.