icon

Môjmu 4-mesačnému synovi asi ostáva soplík v nošteku

simkarisko11trnava
16. jan 2023

Dobré ránko malý má 4 mes bola som snim aj u dr povedal že dýchanie čisté že to nič nieje no mne sa to nejako nepáči boli sme ja Vianoce chorý sopliky a horúčky ale už ani sople mu nejdú keď skúsim ťahať no problém je taký že ako keby mu stojí sopel niekedy v nose stále tak ako keby je zachuchmany v noci aj tak ako keby chrapal už som chcela zas volať dr veď čo mi zas povie ja už nevládzem s toho

lasoli
16. jan 2023

moze to mat suvis so zvatsenou,nosnou mandlo.Celom ten popis sedi,chrapanie,precisj si.

A co nevladzes?Nema teploty,dycha cisto,nepanikar.Ibj sa k Orl na skontrolovanie nosnej mandle.

kiki234
16. jan 2023

Urcite nepanikar ale tiez si myslim ze to mpze byt spojene s mandlou. Skus dat morsku sol kvapky pred kupabim, okup poobliekaj a az potom odsavaj, nech je to vsetko uvolnene a uvidis. Ja robim len tak a tiez sa mi nezda ze by tam nieco mali a nakoniec z tade vide vela.

3lenka13
16. jan 2023

Skúste odsávačku na vysávač mne sa tiež nedalo odsať všetko keď mal môj sopliky v 2 mesiaci a leď som dala odsávačku na vysávač a nastavila na najslabší výkon vytiahlo to všetko môžete nastaviť aj troška viac len treba odskúšať na sebe ťah či ti nie je veľa