icon

Molusky na očnom viečku u 3 ročnej dcérky

lunas
3. jún 2012

Maminky prosím zapojte sa do diskusie, ktorá máte skúsenosti s moluskami u detí. Dcérka ich mala na ľavej strane tváre asi 17, kožná nám ich odstránila, ale žiaľ aj rozniesla, chvíľku bol pokoj a potom to začalo, Začali sa znova vyhadzovať, a najhoršie, že dve ma na ľavom viečku a v kútiku. Užívali smedlhodobo aj homeopatiká, ale žiaľ stále ich máme. Čo poradíte? Kožná nám povedala, že z očka sa to dá odstrániť len pod celkovou anestéziou. Ale myslím si, že sa to znova rozvleče po odstránení. Ďakujem za rady a skúsenosti.

Strana
z3
dandy32
24. aug 2015

Mojim deťom zabral Zimaderm 😉

alexka2011
24. aug 2015

dakujem dievcata za kazdu radu 🙂 my sme uz skusili inu p.doktorku, ta mu tiez predpisala ten amp care junior sirup berieme na posilnenie imunity a aplikujeme ten roztok co som spominala emolux.... lenze po prvych dnoch sa mu urobili z neho az chrasticky, tak som musela pockat kym sa mu to zahoji a teraz zasa davame.. ma tie vyrazticky akoby popraskane, uz neviem ci sme na dobrej ceste ze vyschnu a odpadnu.. chcem sa opytat ten cistec kupim v lekarni ako caj?? alebo mast ? dakujem ☹ uz skusame vsetko mozne

kacka232
1. feb 2016

@mravvcek chcem sa opýtať, malý sa tiež trápi s moluskami, môžem mu potierať aj oko s čistcom? neublíži mu to? ďakujem

mravvcek
1. feb 2016

@kacka232 mozes len aby mu do ocka nevoslo. Kde to ma? Ked na vatovu tycinku a potriet molusky. A podavat vit.D

kacka232
3. feb 2016

@mravvcek praveze to ma pri kutiku tam kde zacinaju mihalnice tak tam to asi nebudem davat

rendiz
11. feb 2016

@mravvcek ahoj ja mám záujem ak môžem odkúpim ak je to ešte aktuálne. dakujem

beci1
15. mar 2016

Mam nove balenie Infectodell. U nas zabralo rychlo a ucinne. beci1@pobox.sk, 0915691428

domix58
4. apr 2016

Syncek ma na mieste v podpazusi3 vyrasticky a prve boli vo farbe pokozky potom sa zmenili na cervene a teraz su ako keby cervena zapalena vyrasticka....ma aj jednu na chrbte a uz aj v predu na brusku...su to podla mojho popisu molusky? Lebo z fotiek na nete aj mi sedia aj nie....dakujem za radu

michaelachanel
31. jan 2017

@beci1 ahoj este je to aktualne?

lilith99
24. mar 2017

Ahojte, ak zhanate infectodell, da sa to uz normalne kupit v lekarni bez predpisu. Ak nemaju, mali by objednat. Mne to v dr. Maxovi objednali a na druhy den to tam bolo.

martinkaqtinka
29. nov 2017

@mravvcek
Ahoj prosím ta mne sa z lekárne podarilo nájsť iba viete lesný je to to iste? Mala ma 28ks maličkých no za to dosť vypuklych. Najprv som skusala Nechtikom potierať potom gafrovu masť a teraz skusam ten cistec. Ako to zmizlo po ňom? Vysusilo sa to ci odpadlo cele ci prasklo? Uz som zufala ďakujem.

jasmika
14. aug 2019

@lunas ahoj viem ze to už je stara téma ale synovi 3 r sa narobil ekzém a do toho molusky... Roznasa si to... Akurát ho kúpem v cistci... Dala som na liter vody 2 pol lyžice cistca a pridala do vane s vodou, uvarila som mu aj čaj a dala piť, je to tak správne ci treba silnejšie robiť? A piť je to ôk ci radšej už nie? Ďakujem vopred

martinkaqtinka
14. aug 2019

@jasmika nam nakoniec absolutne najlepsie zabralo solutio novico zeleny tekuty obvaz da sa ibjednat cez eshopy v lekarnach stoji par eur ale uzaane likviduje molusky nam ich zabilo 28 ks co je super ze to nestipe nepali zrelu velku molusku som praskla vytlacila opatrne vydezinfikovala a potierala denne tymto roztokom zalepi sa to na kozu a hubi choroboplodne zarodky a mikroorganizmy aby sa to dalej nemnozilo male molusky netreba vytlacat ani zmiznu po natierani postupne plus zvysenie imunity hlivou ustric pre deti bud ako imuniglukan alebo detske kapsule od tereziana company. Boj na moluskami sme zvadzali vyse roka tie svine odrazu zmizli cca po mediaci aj skor. Cistec nam moc nepomohol treba priznat ale kazdemu zabera cosi ine. Chytila to nasa jasminka v akvaci odvtedy uz kupeme len na jazerach. Pozdravujem a nech cim skor tie potvory zmiznu!!! ❤️

portret7
14. aug 2019

pripnem sa📌

portret7
14. aug 2019

pripnem sa 📌

jasmika
14. aug 2019

@martinkaqtinka ďakujem.. Ú nás je to naprd že to má spolu s ekzemom a na to neviem ci môžem také niečo zalepit

martinkaqtinka
15. aug 2019

@jasmika urcite mozes dava sa iba kvapocka toho roztoku priamo na molusku nechas sekundu zaschnut a ono sa to chova kvazi vodeodolne pouzivaju to po operaciach ako leukoplast

lilith99
19. aug 2019

@martinkaqtinka prosím vás, kde ste to zohnali? V lekárni o tom vraj nikdy nepočuli a v internetovej som našla len v jednej a aj tam je to vypredané 😐

juliettka88
29. okt 2021

@lela1 ponalej dobe ste,prosim,zaznamenali,ze cistec pomaha?Ako sa zmenili molusky,ked to zacalo zaberat-ocerveneli alebo ako?Dakujem

Strana
z3