Molusky na očnom viečku u 3 ročnej dcérky
Maminky prosím zapojte sa do diskusie, ktorá máte skúsenosti s moluskami u detí. Dcérka ich mala na ľavej strane tváre asi 17, kožná nám ich odstránila, ale žiaľ aj rozniesla, chvíľku bol pokoj a potom to začalo, Začali sa znova vyhadzovať, a najhoršie, že dve ma na ľavom viečku a v kútiku. Užívali smedlhodobo aj homeopatiká, ale žiaľ stále ich máme. Čo poradíte? Kožná nám povedala, že z očka sa to dá odstrániť len pod celkovou anestéziou. Ale myslím si, že sa to znova rozvleče po odstránení. Ďakujem za rady a skúsenosti.
@mravvcek prave je to rok co sme sa zbavili poslednej...keby som vedela co to je vytlacim a polejem betadinom hned prvu a je pokoj...takto sa z jednej vytvorilo hadam aj 20 co som postupne liecila tinkturami homeo koloidnym striebrom....jedine vytlacit a betadin...100% ucinok.uz budem mudrejsua
Baby nemate niektora zaujem o infectodel? Sestra mi kupila v Rakusku dve flasticky a stacila nam jedna.
ďakujem ja zatiaľ nie.tak to vyzerá, že ten čistec je fakt dobrý..klop klop..nechcem zarieknuť..🙂
Pridam aj nasu skusenost ,nocna mora dovlecena z bazenov, POMAHA neskutocne rychlo LASTOVICNIK , behom tyzdna mozno 30ks spalenych, aplikovane priamo na ne 2x denne, zalomit rastlinku a potriet stavou co vyteka. Najprv sa v moluske spravi priesvitna bodka, postupne scernie a spali ju to cele, extra rychlo a bezbolestne. 100% ucinok , preto o tom pisem ,lebo sme skusali tiez kadeco a pol roka sa nas drzali, kedze uz je lastovicnik vyrasteny tak som skusila 😉
O tom som ešte nepočula. Ja potieram dcérke molusky InfectoDellom.Dosť je to silné, lebo mi pri tom trošku pišťala.Niektoré to spálilo ale bohužial nie všetky.A to som ich potom potierala aj Betadinom. ☹ Možno skúsim pohľadať niekde na lúke ten Lastovicnik len dúfam, že ho nájdem prípadne spoznám, nakoľko nemám v hľadaní bylin osobné skúsenosti.
ahojte dievcata, myslite, ze ten cistec mozem dat pit (v malych davkach) aj 6 mesacnemu dietatu?
Ahojte mamicky... Tiez sa trapime, synovi sa vyhodili nad hornou perou male drobne vyrazky, biele akoby vnutri mali tekutinu, tak sme zasli na kozne.. Lekarka nam povedala, ze su to molusky, najprv dala robenu ichtamolovu mast, co vsak nepomohlo a teraz chodime na kryoterapiu- snezenie, uz sme boli 4 razy ale aj lekarka sama uznala ze to ide akosi pomaly.. Odporucila mi roztok Emolux, ale v lekarni este nie je je to novinka na trhu.. Tak sa vas pytam, co by mu pomohlo?? Uz som z toho nestastna, dakujem za kazdu radu..
@mravvcek ahoj...naala som na mk ze mas navyse infectodel...je to akt prosim?
@mravvcek fakt? Ja uz som zmatena. Bola som u koznej...par malemu vyskrabla s lyzickou..ale nie vsetko a nechcem ho uz trapit...a neviem ci infectodell...lastovicnik ci cistec...kazdy hovori inak
@lenocka1979 pozri vyskusaj cistec. Do pohara nasyp dve lyzicky a zajel vodou nechaj luhovat. Toto urob rano. Preced a nechaj si to na linke a pocas dna kedy ta napadne namoc tamponik a macaj. Ale viackrat do dna do 5 dni by sa malo ukazat ci miznu. A dvihnut Dvitamin. Kde ich ma? Kolko ma rokov a kolko ich ma?
@mravvcek uzivame sirup na imunitu...ktory je vraj super na molusky...ampcare junior. Maly bude mat 6 r a este ich ma asi 15...a to mu minimalne tolko vyskrabla ak nie viac :(
@mravvcek a ma ich na rucicke od ramena po laket z vnutornej strany a aj na hrudniku v tej urovni
@adena13 ahoj...tak co vam zabralo na molusky prosim...mam strasnu dilemu s cim zacat
@lunas kamaratktn syn to mal po celom telicku - hlavne ritka a chrbatik, trapili sa s tym cez rok istotne aj ku dvom. Pobehali kozne aj to prepichovanie co tu pisete skusali a nakoniec im nadherne zabrala modra indulona.
Ja som dcérke po predpísaní kožnej natierala InfectoDellom, štípalo ju to ale vysušilo ich a postupne jej odpadli, potom som to natierala už len Betadinom. No tiež sme sa s tým trápili cca 3-4 mesiace. ☹

@lela1
@luky1109 mamicky kde ste kupili ten cistec rovny?myslite ze po CR je to toto:http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cistec_p%C5%99%C3%ADm%C3%BD , zijem totiz v CR a mame uz skoro ako rok problemy s moluskami:( chceme sa toho uz konecne zbavit a vyskusam aj rastlinku.Myslite ze na imunitu staci aj nejaky sirup,tu v CR sa doporucuje Imunoglukan al.DR.kozna mi doporuc.Hlivu ustricnu kdo ma citliv.kozu,problemy s kozou al.prespozicie na alergie na kozi.