icon

Molusky u deti

luci1407
14. máj 2017

Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady

beckie
23. sep 2019

Tak náš boj s moluskami je dúfam na konci a tú pliagu už nikdy mať nebudeme. Pomohol nám sirup AMPCARE JUNIOR a potieranie 2x denne čajovníkovym olejom. Ale myslím že hlavnú úlohu zohral ten sirup.

mrnoska3
23. sep 2019

aj ja som to pri dcera pre mesiacom lastovicnikom potierala a zabralo super zabral skor ako duofilm od koznej

maxmel
23. sep 2019

@beckie ten aj my užívame už 5. Fľaštičku a mám pocit,že tiež to má on na svedomí,že nám ustupujú ešte ich mame cca7,ale mal ich 40.Ja potieram morskou vodou,z ostatných vecí sa nám rozširovali,vôbec nič nezaberalo.Super,že už máte pokoj 😊

beckie
23. sep 2019

@maxmel no dúfam že budeme mať nechcem to zakriknuť... My užívame 2. fľašku len. My sme mali len 2 na ruke, jedna sa mu odtrhla a tou krvou dostala na hrudník a tam som ich radšej nerátal ale bolo ich veľa 🙈🤦‍♀️

sixas
23. sep 2019

U nás to bola nakoniec alergia na plienky Fred and flo z tesca 🤦‍♀️

peterbelica
20. okt 2019

Dobrý deň prosím stretli ste sa s takouto reakciou u molusky? Úplne som sa vydesila.

beckie
20. okt 2019

@peterbelica áno aj môjmu sa to takto pozapalovalo..

petrasto
20. okt 2019

@peterbelica mne kozna vysvetlovala, ze najprv musime dosiahnut zapal (dala nam na to verumal, ktory to vyvolal, to som natierala vecer) a potom rano natierat tekutym pudrom na dosiahnutie vysusenia. dlho sme sa s tym trapili, ale dufam, ze uz su pomaly na ustupe, syn uz ich ma len par na dosusenie

peterbelica
20. okt 2019

@beckie ďakujem

peterbelica
20. okt 2019

@petrasto ďakujem za info

rindyd
15. nov 2019

Chodili s tym vase deti aj do skolky?

beckie
15. nov 2019

@rindyd áno jasné.

maciatkolulu
15. nov 2019

@rindyd samozrejme....

rindyd
15. nov 2019

@beckie
@maciatkolulu
Ok aj nam povedal dr. Ze akoze moze ist len ucitelky videli ze to ma pod pazuskou a teda akoze aj mne sa zda jasne ze nebude teraz doma pol roka kym sa mu to vyhoji... cize ono hoci je to infekcne nemali by mat problem s tym nie? On si to ani neskriabe a ma to stale zakryte trickom

beckie
15. nov 2019

@rindyd no my sme to mali vyše roka takže...hlavne treba posilniť imunitu. My sme skúsili všetko možné až jeden sirup keď začal užívať do mesiaca zmizli všetky do 1...

maciatkolulu
15. nov 2019

@beckie aký to bol prosím ta sirup?

beckie
15. nov 2019

@maciatkolulu AMPCARE JUNIOR sirup.

rindyd
15. nov 2019

@beckie vyskusame lebo teraz nam dal doktor isoprinosine tablety

beckie
15. nov 2019

@rindyd my sme tiež skúšali všeličo.. Musíte nájsť čo vám sadne a ozaj tú imunitu posilní... A inak tento AMPCARE má aj písané že zaberá na mollusccum 😊

rindyd
15. nov 2019

@beckie dik za radu 😊

maciatkolulu
15. nov 2019

@beckie dakujem

beckie
15. nov 2019

@maciatkolulu
@rindyd za máličko, nech sú už rýchlo minulosťou, pre mňa boli nočnou morou 🤦‍♀️

maciatkolulu
15. nov 2019

@beckie a nevrátili sa?

beckie
15. nov 2019

@maciatkolulu zatiaľ nie... Klop klop...

peterbelica
16. nov 2019

konečne aj mojmu zmizli po roku. Zabralo posilnenie imunity, vytlačila som ich, na leukoplast som dala tinkturu z lastovičníka a prelepila na noc, a dalsie dni som natierala gelom betaglucan, potom sa každa už krásne zahojila, skusili sme kadečo ale nam zabralo toto

janula2511
8. jan 2020

@beckie odkial si kupovals prosím ťa ten sirup?

janula2511
8. jan 2020

Aké vitamíny na imunitu ste dávali?

maciatkolulu
8. jan 2020

@peterbelica
@janula2511 nám vyšlo ene zakázali vytláča, môže sa infikovať a zaberá pekne amp čare sirup

beckie
8. jan 2020

@janula2511 objednávala som z benulekaren.sk 😊

janula2511
8. jan 2020

@beckie a tem amp care sirup vam pomohol? Alebo niečo iné?