Molusky u deti
Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady
@ja1985 boli sme na jeden deň. Ráno sme prišli a podvečer sme išli domov
@hobrlovakatka vdaka
@danielaspa jaj, drzte sa
Nam zabralo potieranie audironom a tea tree olejom+podporit imunitu ceckom,deckom,moj berie aj biiomare, zmizli mu za 10dni, nic sme neskrabali
kocky ja uz neviem co robit s tymi moluskami...strasne zareagovala na propolis, cele cervene mapy okolo , strasne ju to svrbi, v noci nemoze spat, cele dni sa vkuse skrabe...3 zmiznu a 3 sa objavia...a nehodite m foto ako vyzeraju u vas molusky? lebo napr. mojej segry mala to mala ale uplne ine ako moja dcerka...dakujem...moja ich ma take vystupene nad kozu
@ja1985 nam kozna predpisala krem na upokojenie imunoglukan tiez to mala zecervenane a podrazdene od molusku... A ten neodporucam. Iba dieta trpelo a nepomohlo. Nam pomohlo more. Prip. Morska voda. Skuste rozpustit morsku sol v troske vode a potierat. Prip. Vat. Tamponikom nechat posobit. Kazdemu zda sa pomoze nieco ine.... Ja som tiez skusala kadeco toto zabralo vzdy i ked sa jej vratili. O rok. Dala som toto a zaraz zmizla a neroznieslo sa nam to.
@ja1985 zahyb koleno s ekzemom, pomohlo prepichnut skrz vysterilizovanou ihlou a potiahnut kolmo na stranu, tak sa to roztvorilo a vytrela som to biele vatovym tamponom s betadine a prelepila na noc, za tri vecery sa mi podarilo cca 30 tak spravit, do teraz sa jej mozno dalsie 3 spravila, poriesila som ich tak isto hned. Ked su este nove a malinke,tak som aj potrela moluskom, ten to trochu rozozral na povrchu a potom to stacilo suchat tamponom a ta koza sa pretrhla sama a iba som to potom povytierala. 7mesacnej som tak isto jeden velky na ruke prepichla,ani sa nemihla,neboli to,len starsie deti sa boja a vymyslaju,tak ich treba zabavit,aby tie dve sekundy,kym to prepichnes,sa nehybali,aby si trafila. Po takych troch som uz na to prisla,ako co najrychlejsie to spravit.
Ahojte aj môj vtedy dvoj ročný mal celý bok obsypani moluskami a zbavili sme sa ich.Boli sme u koženej ošetrila mu to ale mal veľa malinkych tak n dala molusk sme ich natierali ale plakal pri Tom a zle sa mi to dávalo snažila som sa presne na bodku má to taký aplikator.potom bolo dobré no dve nám narástli celej nevšimli sme si nátierala som mu to keď som si to všimla už to nezaberalo tak a malý si to natrhol kúsok mi išla krvicka ale nakoniec mu odpadla cela.a mám pokoj konečne Filipko je moje tretie dieťa ale a moluskami som sa nikdy nestretla.Ze to je asi z kúpaliska ale máme aj atopicku pokožku 🙂
@ja1985 dcére na ekzém pomohol Imazol krempasta. Na noc som jej molusky natrela Molusanom a prelepila. Keďže molusan smrdí cesnakom a dcérka chodí do škôlky tak cez deň som jej molusky natrela tiež Imazolom. Imazol krempasta vysušuje a to je dobre. Keď už molusky boli diať veľké tak až vtedy som natrela Moluskom. Vtedy sa urobila krasticka a molusky odpadli. Molusk na malé molusky veľmi neodporúčam, nám sa rozširovali ale ak boli veľké tak zabral. Molusan a imazol som používala preto aby sa nerozsirovali a nezvacsovali. Dcérka konečne nemá ani jednu molusku a dúfam ze už nikdy nebude mať.
@domini2323 vdaka
@ja1985 za máličko 😉
@kickac dobrý deň. Olej tea tree ste riedili ale neriedeny ste davali na molusky?
@andreakg dobry den prosim Vas mozetr mi napisat do sukormnej spravy ake homeopatika to.boli?dakujem pekne
@domini2323 neriedeny sme vatovou tyčinkou dávali len na molusky
@sona555 moze to byt stipanec alebo moluska..v kazdom pripade ak je toho tak malo hned by som isla pre klud duse ku koznej aby sa to podchytilo v zaciatku a budete mat pokoj
Pridám aj ja do tejto témy.Ja s nimi tiež bojujem už 4 mesiace.Od septembra sme mali nastúpiť do škôlky,Dr.mi povedala že radšej by nemal ísť,ako ste to mali vy?Chodili aj s moluskami?Ďakujem
@maxmel môj hodil mne dr povedala ze môže že sa to prenáša iba ak by sa šli zo škôlky detinkupat že na niaky plavecký a tak.V škôlke som povedala učiteľka že ma molusky že to nieje nakazlive a ona mi ešte povedala ze aj jej deti to mali že v pohode dala som mu tielko aby to deti níako neobzerali a bolo dobre.Akurat kukam 4 mesiace bojujeme aj my sme to mali dlho ale zlikvidovali sme ju všetky asi tak za 3 mesiace.drzim palce

@hobrlovakatka a boli ste dlho hospitlazovani? lebo nas chceli s malym na 4 dni