Molusky u deti
Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady
aj ja som to pri dcera pre mesiacom lastovicnikom potierala a zabralo super zabral skor ako duofilm od koznej
U nás to bola nakoniec alergia na plienky Fred and flo z tesca 🤦♀️
@peterbelica áno aj môjmu sa to takto pozapalovalo..
@peterbelica mne kozna vysvetlovala, ze najprv musime dosiahnut zapal (dala nam na to verumal, ktory to vyvolal, to som natierala vecer) a potom rano natierat tekutym pudrom na dosiahnutie vysusenia. dlho sme sa s tym trapili, ale dufam, ze uz su pomaly na ustupe, syn uz ich ma len par na dosusenie
@beckie ďakujem
@petrasto ďakujem za info
Chodili s tym vase deti aj do skolky?
@rindyd samozrejme....
@beckie
@maciatkolulu
Ok aj nam povedal dr. Ze akoze moze ist len ucitelky videli ze to ma pod pazuskou a teda akoze aj mne sa zda jasne ze nebude teraz doma pol roka kym sa mu to vyhoji... cize ono hoci je to infekcne nemali by mat problem s tym nie? On si to ani neskriabe a ma to stale zakryte trickom
@beckie aký to bol prosím ta sirup?
@maciatkolulu AMPCARE JUNIOR sirup.
@beckie dakujem
@maciatkolulu
@rindyd za máličko, nech sú už rýchlo minulosťou, pre mňa boli nočnou morou 🤦♀️
@beckie a nevrátili sa?
@maciatkolulu zatiaľ nie... Klop klop...
konečne aj mojmu zmizli po roku. Zabralo posilnenie imunity, vytlačila som ich, na leukoplast som dala tinkturu z lastovičníka a prelepila na noc, a dalsie dni som natierala gelom betaglucan, potom sa každa už krásne zahojila, skusili sme kadečo ale nam zabralo toto
@beckie odkial si kupovals prosím ťa ten sirup?
Aké vitamíny na imunitu ste dávali?
@peterbelica
@janula2511 nám vyšlo ene zakázali vytláča, môže sa infikovať a zaberá pekne amp čare sirup
@janula2511 objednávala som z benulekaren.sk 😊
@beckie a tem amp care sirup vam pomohol? Alebo niečo iné?

Tak náš boj s moluskami je dúfam na konci a tú pliagu už nikdy mať nebudeme. Pomohol nám sirup AMPCARE JUNIOR a potieranie 2x denne čajovníkovym olejom. Ale myslím že hlavnú úlohu zohral ten sirup.