Môže čaj viac škodiť, keď má dieťa koliku?
že najlepšia je vraj čista voda s gluk. tabletami ma niekto s tym nejake skusenosti?
my sme dali pri kolike raz feniklovy a aj naposledy. odvtedy len cistu vodu. Ak nemas od lekara prikazane davat glukozu tak by som ju do vody nedavala. zuby ma len jedny a v neskorsom veku moze byt problem do neho tu cistu vodu dostat ak je zvyknuty ze vsetko musi byt sladke
mna pediater hned na prvej návšteve po príchode z pôrodnice upozornil, aby som nedávala detské čaje hlavne tie granulované ... že má skúsenosť, že deti trpia viacej kolikami ... ani feniklový ...
a glukozu by som nedávala určite, načo učiť dieťa na sladké zbytočne ... ak kojíš v materskom mlieku má sladkého až až ... aj do UM je umelo prisladzované
urcite nepomahaju, netreba davat caje ani nic sladke, cista prevarena voda staci, pri kolike nepomoze nic, treba cvicit nozickami a masirovat brusko a davat nan nieco teple. Hlavne nedavat bylinkove caje, zbytocne alergiuju dietatko
dievčatkám feniklový čajík a chlapcom kmínový,chlapcov fenikel ešte nafukuje....
Moja mala koliku a fakt hroznu. Skusala som mozne nemozne a pomohlo az ked som prestala pit mlieko (alebo som si kupovala bezlaktozove)ˇa surove ovocie a zeleninu. Skoda ze som o tom mlieku nevedela skor.
Vsetci hovorili ze 2 mesacnemu babu caj nie, len to sa lahko hovori tazsie realizuje, obzvlast ked dieta hodinu place az sa dusi a po par hltoch sa ukludni...ja som davala veeeelmi slabucky feniklovy alebo castejsie cistu vodu. V zachvate placu ju cucanie ukludnilo, vela toho nevycucala, mozno tak za lyzicku.
Dalsi velky pomocnik bolo vedierko na kupanie. Tepla voda a skrcena poloha ju utisili ze prestala plakat, takze zas som kaslala na odporucania ze nekupat dlho. Bola tam aj pol hodinu ale spokojna a tichucko.
Co bohvie ako nepomahalo bola ta mast a masaz, to ju ukludnilo len na chvilku

hej, caje este zhorsuju, hlavne tie na prdkanie nedavaj, radsej cistu vodu