Môže dieťa s kiahňami ísť na kúpalisko?
Baby, moje dieťa malo kiahne, už to má zaschnute neinfekcne,len ešte je vidno že niečo mu bolo, myslíte že môže ísť v tričku na kúpalisko sa kúpať, ide o to, že nechcem aby ostatni po nás pozerali , pretože najviac si to odnieslo brucho a chrbát, na nohách už nemá nič.. tak ja neviem poraďte, nám už pomaly končí dovolenka,radi by sme aby z toho leta niečo deti mali ..poradte
@galganka nemáme to UV..ja len či nas nevydia z bazéna, priznám v živote som to nemusela riešiť zato neviem
@galganka nevyhodia
Ja by som ešte pockala. Dieťa ma po chorobe oslabenu imunitu
@pralinka86 ale vieš čo v pohode je,my už chodíme kade tade, len o ten bazén mi ide a už minulý týždeň plakal že sa chce ísť kupat, lebo sa už cíti dobre, jediné čo ma brzdí je to ,či môže mať tričko na kúpalisku vo vode ,
Kľudne môžeš, myslím že musí byt biele.
Nie, nemoze. Ma mat take na plavanie. V decathlone stoji kolko, 5-10 eur? Tak mu kup take.
ak budete niekde na jazere tak kľudne mu také môžeš dať ale bude to asi nepríjemné keď nasaje vodu. na kúpalisku vás plavčík asi vyhodí, tam by nemal mať. ešte závisí koľko má rokov, možno pri 1r by neriešili, ale väčšie deti už asi áno
Zaschnuté neinfekčné znamená, že sú tam len jazvičky alebo chrasty? Ak chrasty, tak by som ho do vody neposlala. Ak jazvy, tak ozaj tých pár eur v decathlone.
u nas je akazane oblecenie do bazena .. takze by vas vyhodili
U nás je zakázané oblečenie. Videla som ako plavčík vyhadzoval ženu čo mala také šortky čo vyzerali že nie sú plavky.. kúpila by som originál tričko na plavanie
I náš je tiež zakázané oblečenie
my chodime na 2-3 kupaliska v BA a tam je oblecenie do vody zakazane - okrem takeho specialneho UV oblecenia
a neviete vydržať ešte zopár dní ? Veď máte celé leto leto pred sebou , môže ešte ďalších ohroziť...
Nam este v tomto stave lekarka neodporucala chodit na silne slnko.
@micusa2222 ked to ma zaschnute, tak uz nie je infekcny. Chrasty alebo cervene flaky moze mat este dlho. Takze je uplne na mieste kupit mu to UV tricko na cele leto.
@micusa2222 my sme už doma 3 týždne a dr povedala že už nie je infekčný .
Kks bez dnes kupit to uv plavkove tricko a mas vybavene, lepsie ako sa pozerat na pohlady mamiciek, ked dieta ide v obyc. tricku do vody… ako keby ste nejaki cigani 🙈 (ANO len takych vidim v trickach chodit do vody 🤢)
Tricko na plavanie...aj moj sa po kiahnach takto kupal
Ďakujem vybehli sme do decatlonu
Tu nejde o to ze nie je infekcny, ale ze ta koza po zahojenych vyrazkach je citliva a nesmie ist na priame slnko. My sme po kiahnach cakali este tusim mesiac, urcite par tyzdnov.
U nas nemozu byt obycajne tricka. Poslu von z bazena
My sme chodili preto ku vode po kiahnach na siravu..teraz ma dovolenke sa syn pripiekol v bulharsku tam nebol problem. Cely zvysok behal v tricku v bazenoch
Asi len to na kúpanie uv, Teraz na kúpalisku vyhadzovali všetkých v akomkoľvek kuse oblečenia z bazéna. Mali sťažnosti od ludi. Dokonca chodili pozrieť aj keď sa im na niekom nezdalo ci sú to plavky alebo kratasy
Urcite nie na kupalisko. Dieta s chrastami nesmie na slnko ak nechces aby vyzeral ako dalmatinec flakaty a rozhodne nemacat v bazenovej vode.
V tričku asi nie. Ja som mal s tým problémy, tiež mám citlivú kožu, tak sa kúpem v tričku. A robili mi problémy kvôli tomu. Preto už chodím len na prírodné, ako napríklad Zlaté piesky. Tam to nikto nerieši.

Však sú aj UV tričká do vody... a kľudne aj obyč.