icon

Môže káva ohroziť 1,5-ročné dieťa?

12. dec 2024

Syn 1,5 ročný sa dnes zobudil išli sme do kuchyne a muz pred robotou pil kavu a nedopitú nechal na stole, nikdy kavu nedopije ale vždy odloží pohár. Kým som si brala župan a otvárala okna už ju aj vypil a kaslal ako divy.. môže sa niečo stat? Písala som mail pediatrovi ale tam sa nikto neozyva nedviha tellefon ..

oceanahory
12. dec 2024

Maximalne dnes nebudete mat poobedny spanok 😅, ale inac sa mu urcite nic nestane....

ivetz
12. dec 2024

Asi dosť dobre nechápem...čo by sa mu akože malo stať?!

elanor
12. dec 2024

nerozumiem otazke, co by sa mu malo stat? Bola iba kava, nie otrova na potkany.
Maximalne moze byt zivsi, alebo nebude na obed spat, pripadne to bude trvat dlhsie.
Ine sa mu nema co stat.
Klud mamina - nadych, vydych a nohy v teple 😉

tetapetra
12. dec 2024

Je to len káva, nevypil jed

zuzanaete
12. dec 2024

Su krajiny, kde detom davaju bezne odpit z kavy. Nevypil jej liter. Vsetko bude ok.

andula09
12. dec 2024

Nestresuj, nič sa mu nestane. 😀 Tiež som ako malá vraj mame uskrávala bežne z kávy 😀 A som tu. Je to ok, však mu ju nedávaš piť pravidelne 😀

andaluzia12
12. dec 2024

Nečudujem sa že pediater neodpisuje, asi sa ešte stále smeje 😂😂😂😂

kiki68
12. dec 2024

Nic sa nestane, nas tiez odpil

gubcikova
12. dec 2024

Bolo v nej mlieko? Cukor?

really8
12. dec 2024

Akej? Turek? Ci neska? Tato zasadna ibformacia chyba!!!👆

ivanaks
12. dec 2024

Ako malá som rodičom vyjedala zo šálky ten žúr, čo tam ostával zo zalievanej kávy. Moja matka to nikdy s nikým neriešila a nemyslím si, že len pre to, že v tom čase ešte neexistoval internet a telefonovať chodil celý panelák od susedy...

evcagabi
12. dec 2024

Mozno muza pomaly travi a dava to do kavy, preto sa zlakla, ze sa napilo aj dieta 🙄😅

alickapusinka
12. dec 2024

toto oznamiť lekárovi keby to bolo niečo ine ale že odpil s kávy bože nič sa mu nestane absolutne nič.

terezkaarthuramax
12. dec 2024

Taketo otazky sa tu tazko davaju. Niektore sa hned zacnu posmievat.. hrozne

bessie12
12. dec 2024

@terezkaarthuramax a co jej majú na to napísať? Ze áno, stane sa kvôli tomu niečo hrozné, aj ked to tak nie je ??? 🤷‍♀️

Autorka, ja pijem kávu už od detstva. Nepila som až toľko ako teraz, ale mamina mi občas slabu kávu urobila. Nič sa mi vtedy nestalo. Dokonca som si vtedy odpila aj z piva.

terezkaarthuramax
12. dec 2024

@bessie12 ked je nieco len pre dospelych musi to mat opodstatenie ze to detom skodi.. tato mamička sa len zlakla treba ju ked uz upokojit. Nie byt ironicki.

bessie12
12. dec 2024

@terezkaarthuramax pri takýchto otazkach sa väčšinou len pousmejem. Tak či tak jej dieťaťu nič nebude. Netreba hneď panikarit.

lasona
12. dec 2024

Kľud nič sa nestane. Inak boli sme na sri Lanke u domácich a tam normálne male deti (4 rocne) pili kávu. Ze im ju občas dajú a hlavne vtedy, keď ich bolo bruško. Iný kraj, iný mrav

tinka_1807
12. dec 2024

Už ako malá som milovala kávu a tajne ju mamke píla 🙈😀 Som zdrava ;) a kávu mám stále rada :D
Neboj sa, nič sa nestane ;)

zazka666
14. dec 2024

Môj syn si namacal cumel do dedovej kávy. Prežil to.