Môže káva ohroziť 1,5-ročné dieťa?
Syn 1,5 ročný sa dnes zobudil išli sme do kuchyne a muz pred robotou pil kavu a nedopitú nechal na stole, nikdy kavu nedopije ale vždy odloží pohár. Kým som si brala župan a otvárala okna už ju aj vypil a kaslal ako divy.. môže sa niečo stat? Písala som mail pediatrovi ale tam sa nikto neozyva nedviha tellefon ..
Asi dosť dobre nechápem...čo by sa mu akože malo stať?!
nerozumiem otazke, co by sa mu malo stat? Bola iba kava, nie otrova na potkany.
Maximalne moze byt zivsi, alebo nebude na obed spat, pripadne to bude trvat dlhsie.
Ine sa mu nema co stat.
Klud mamina - nadych, vydych a nohy v teple 😉
Je to len káva, nevypil jed
Su krajiny, kde detom davaju bezne odpit z kavy. Nevypil jej liter. Vsetko bude ok.
Nestresuj, nič sa mu nestane. 😀 Tiež som ako malá vraj mame uskrávala bežne z kávy 😀 A som tu. Je to ok, však mu ju nedávaš piť pravidelne 😀
Nečudujem sa že pediater neodpisuje, asi sa ešte stále smeje 😂😂😂😂
Nic sa nestane, nas tiez odpil
Bolo v nej mlieko? Cukor?
Akej? Turek? Ci neska? Tato zasadna ibformacia chyba!!!👆
Ako malá som rodičom vyjedala zo šálky ten žúr, čo tam ostával zo zalievanej kávy. Moja matka to nikdy s nikým neriešila a nemyslím si, že len pre to, že v tom čase ešte neexistoval internet a telefonovať chodil celý panelák od susedy...
Mozno muza pomaly travi a dava to do kavy, preto sa zlakla, ze sa napilo aj dieta 🙄😅
toto oznamiť lekárovi keby to bolo niečo ine ale že odpil s kávy bože nič sa mu nestane absolutne nič.
Taketo otazky sa tu tazko davaju. Niektore sa hned zacnu posmievat.. hrozne
@terezkaarthuramax a co jej majú na to napísať? Ze áno, stane sa kvôli tomu niečo hrozné, aj ked to tak nie je ??? 🤷♀️
Autorka, ja pijem kávu už od detstva. Nepila som až toľko ako teraz, ale mamina mi občas slabu kávu urobila. Nič sa mi vtedy nestalo. Dokonca som si vtedy odpila aj z piva.
@bessie12 ked je nieco len pre dospelych musi to mat opodstatenie ze to detom skodi.. tato mamička sa len zlakla treba ju ked uz upokojit. Nie byt ironicki.
@terezkaarthuramax pri takýchto otazkach sa väčšinou len pousmejem. Tak či tak jej dieťaťu nič nebude. Netreba hneď panikarit.
Kľud nič sa nestane. Inak boli sme na sri Lanke u domácich a tam normálne male deti (4 rocne) pili kávu. Ze im ju občas dajú a hlavne vtedy, keď ich bolo bruško. Iný kraj, iný mrav
Už ako malá som milovala kávu a tajne ju mamke píla 🙈😀 Som zdrava ;) a kávu mám stále rada :D
Neboj sa, nič sa nestane ;)
Môj syn si namacal cumel do dedovej kávy. Prežil to.

Maximalne dnes nebudete mat poobedny spanok 😅, ale inac sa mu urcite nic nestane....