Môže mať 16 mesačné bábo hnačku z jogurtu?
Nedopatrenim sme dali dva dni po sebe na ranajky jogurt a maly sa 4x krat za den pokakal - mate s niecim podobnym skusenost?
Moze a nemusi, nas maly ma z jogurtu hnacku az strach + mu ani vobec nechuti, takze je mimo nas jedalnicek, zje jogurt len na vlockach a to ma hnacku teda zakazdym (uz sme s tymi experimentami radsej prestali) 😖 Alergiu na bkm ci laktozu nema, len ma velmi citlive crievka.
Môj kaká zakaždým, ked mu dám jjogurt, aj 5x denne.. tak mu jogurt nedávam... Maximálne lyžicu do ovocia....
Môže to byť reakcia na jogurt.. Aj môj mal dnes častejšiu stolicu, ale nie až tak ako tvoj synček, a doobeda papal jogurt Až teraz ako som si prečítala tvoju otázku ma to napadlo. Inokedy som u malého takýto problém po jogurte nebadala.
moja mala kaka po kazdom papani,cca 4x na den..ci zje masko,jogurt,vyzivku,ma rychle travenie..ale nie je to hnacka,normalna stolica...ak ma tvoj maly hnacky,moze to byt intolerancia.
moze to byt z jogurtu, dr. mi odporucila davat probioticke a nie nalacno, najprv trosku rohlika a potom jogurt.

Moze, ale nemusi...skus vynechat mlieko - daj hylak a biogaju a bude dobre...Ja som tiez malej davala kazdy den jogurt, niekedy nebolo nic a niekdy bola hnacka...