Môže mať viróza takýto priebeh u detí?
Ahojte. Dcéra (2,5) mala minulý týždeň 2,5 dna teploty (tak do 38,8, dali sa zrazit nurofenom) a inak jej nic nebolo. Od nedele uz nemala vobec teplotu. Zacala trosku pokasliavat v nedeľu, v stredu poobede sa jej pustili sople. Moze mat prechladnutie,alebo viróza takýto priebeh? Ze najprv teploty a az potom sople? Lebo väčšinou mali deti opacne, ze zacali sople,kasel a az potom stupali teploty.
Že ci je to ešte dojazd, alebo jej nebodaj po troch dnoch bez teploty zacina daco nove 🤦 a znova bude teplotovat...
Ďakujem
@anonym_autor u nás takto začala chrípka najprv teploty a až na 3 tí deň kašel kýchanie sopel... úplne normálny priebeh.
@anonym_autor u nás takto začala chrípka najprv teploty a až na 3 tí deň kašel kýchanie sopel... úplne normálny priebeh.
@anonym_de3495 och, dufam ze nie chripka 🫣 ale ona nemala az take vysoke horucky,vobec nebola nejaka unavena, ani ju nic nebolelo..ze pri chripke su tie priznaky intenzivnejsie. Jedine, žeby ju mala a bol to takyto mierny priebeh (je ockovana proti chripke).
Dakujem za skúsenosť 😊
Lebo vravim, ze doteraz ked boli deti chore, bolonto vzdy naopak s tymi priznakmi 😁
@anonym_de3495 och, dufam ze nie chripka 🫣 ale ona nemala az take vysoke horucky,vobec nebola nejaka unavena, ani ju nic nebolelo..ze pri chripke su tie priznaky intenzivnejsie. Jedine, žeby ju mala a bol to takyto mierny priebeh (je ockovana proti chripke).
Dakujem za skúsenosť 😊
Lebo vravim, ze doteraz ked boli deti chore, bolonto vzdy naopak s tymi priznakmi 😁
@anonym_autor jasne ze to moze byt chripka, nikto nema rovnake ani rovnako silne priznaky
@anonym_autor jasne ze to moze byt chripka, nikto nema rovnake ani rovnako silne priznaky
@anonym_80d72f ano, ale kazda choroba ma nejaky priebeh predsa, nejake priznaky podla ktorych sa identifikuje. Ked si vyhladas rozdiely medzi prechladnutim a chripkou, tak to uvidis.
Nebudem sa predsa teraz tvarit, ze moze mat ja neviem piatu chorobu,ked ma uplne ine prejavy. A ano, kazdy clovek nemusí mat rovnako silné pri chripke ale pre nu su typicke ine znaky. Ale ano, nevylučujem ju, nakolko je ockovana.
A ci konspirujem alebo prehanam, do toho ta nič, nevies preco a kvoli akym skusenostiam som pri nej posrata aj z obycajnej teploty. Tak dakujem za nazor.
@anonym_80d72f ano, ale kazda choroba ma nejaky priebeh predsa, nejake priznaky podla ktorych sa identifikuje. Ked si vyhladas rozdiely medzi prechladnutim a chripkou, tak to uvidis.
Nebudem sa predsa teraz tvarit, ze moze mat ja neviem piatu chorobu,ked ma uplne ine prejavy. A ano, kazdy clovek nemusí mat rovnako silné pri chripke ale pre nu su typicke ine znaky. Ale ano, nevylučujem ju, nakolko je ockovana.
A ci konspirujem alebo prehanam, do toho ta nič, nevies preco a kvoli akym skusenostiam som pri nej posrata aj z obycajnej teploty. Tak dakujem za nazor.
@anonym_autor nie neviem a je mi to jedno
odpovedala som na tvoje otazky, podla mna zbytocne a hlupe
@anonym_autor áno úplne normálne
@anonym_autor nie neviem a je mi to jedno
odpovedala som na tvoje otazky, podla mna zbytocne a hlupe
@anonym_80d72f keby si len odpovedala,tak ok. Ale nezabudla si dodat názor ako konspirujem, ake to je hlupe a zbytocne
To su podla mna tieto tvoje dodatky, stacilo odpovedat na otazky alebo tuto diskusiu uplne odignorovat 👍
Ano, takýto istý priebeh mal môj maly začiatkom januára..2dni horúčka do 38,5, unava a nic..trosku ale fakt len minimum soplikov jeden den a asi 3x zakaslal a este teda večer pred nástupom horucky ho pobolievala hlava
@anonym_autor Teplota, kasel, sopel - aky priebeh by podla teba mala mat viroza?
@anonym_autor Teplota, kasel, sopel - aky priebeh by podla teba mala mat viroza?
@zorienka28 ako som viackrát pisala, naši mali doteraz naopak - sople,kasel a za par dni k tomu teploty. Teraz to ma naopak, tri dni teploty bez inych priznakov,potom tri dni dobre a teraz zacala soplit. Ved som sa len spytala, ze ci to mavaju deti aj takto alebo to je skor začiatok dacoho nového

Je to uplne normlany priebeh virozy, zbytocne konspirujes
Nikde nie je urceny presny postup soplov a horucky, to je fakt hlupost