icon

Môže mať viróza takýto priebeh u detí?

Dnes o 07:47

Ahojte. Dcéra (2,5) mala minulý týždeň 2,5 dna teploty (tak do 38,8, dali sa zrazit nurofenom) a inak jej nic nebolo. Od nedele uz nemala vobec teplotu. Zacala trosku pokasliavat v nedeľu, v stredu poobede sa jej pustili sople. Moze mat prechladnutie,alebo viróza takýto priebeh? Ze najprv teploty a az potom sople? Lebo väčšinou mali deti opacne, ze zacali sople,kasel a az potom stupali teploty.
Že ci je to ešte dojazd, alebo jej nebodaj po troch dnoch bez teploty zacina daco nove 🤦 a znova bude teplotovat...
Ďakujem

anonym_80d72f
Dnes o 08:36

Je to uplne normlany priebeh virozy, zbytocne konspirujes
Nikde nie je urceny presny postup soplov a horucky, to je fakt hlupost

anonym_de3495
Dnes o 09:03

@anonym_autor u nás takto začala chrípka najprv teploty a až na 3 tí deň kašel kýchanie sopel... úplne normálny priebeh.

autor
Dnes o 09:26
@anonym_de3495

@anonym_autor u nás takto začala chrípka najprv teploty a až na 3 tí deň kašel kýchanie sopel... úplne normálny priebeh.

@anonym_de3495 och, dufam ze nie chripka 🫣 ale ona nemala az take vysoke horucky,vobec nebola nejaka unavena, ani ju nic nebolelo..ze pri chripke su tie priznaky intenzivnejsie. Jedine, žeby ju mala a bol to takyto mierny priebeh (je ockovana proti chripke).
Dakujem za skúsenosť 😊
Lebo vravim, ze doteraz ked boli deti chore, bolonto vzdy naopak s tymi priznakmi 😁

anonym_80d72f
Dnes o 09:28
@anonym_autor

@anonym_de3495 och, dufam ze nie chripka 🫣 ale ona nemala az take vysoke horucky,vobec nebola nejaka unavena, ani ju nic nebolelo..ze pri chripke su tie priznaky intenzivnejsie. Jedine, žeby ju mala a bol to takyto mierny priebeh (je ockovana proti chripke).
Dakujem za skúsenosť 😊
Lebo vravim, ze doteraz ked boli deti chore, bolonto vzdy naopak s tymi priznakmi 😁

@anonym_autor jasne ze to moze byt chripka, nikto nema rovnake ani rovnako silne priznaky

autor
Dnes o 09:34
@anonym_80d72f

@anonym_autor jasne ze to moze byt chripka, nikto nema rovnake ani rovnako silne priznaky

@anonym_80d72f ano, ale kazda choroba ma nejaky priebeh predsa, nejake priznaky podla ktorych sa identifikuje. Ked si vyhladas rozdiely medzi prechladnutim a chripkou, tak to uvidis.
Nebudem sa predsa teraz tvarit, ze moze mat ja neviem piatu chorobu,ked ma uplne ine prejavy. A ano, kazdy clovek nemusí mat rovnako silné pri chripke ale pre nu su typicke ine znaky. Ale ano, nevylučujem ju, nakolko je ockovana.
A ci konspirujem alebo prehanam, do toho ta nič, nevies preco a kvoli akym skusenostiam som pri nej posrata aj z obycajnej teploty. Tak dakujem za nazor.

anonym_80d72f
Dnes o 09:37
@anonym_autor

@anonym_80d72f ano, ale kazda choroba ma nejaky priebeh predsa, nejake priznaky podla ktorych sa identifikuje. Ked si vyhladas rozdiely medzi prechladnutim a chripkou, tak to uvidis.
Nebudem sa predsa teraz tvarit, ze moze mat ja neviem piatu chorobu,ked ma uplne ine prejavy. A ano, kazdy clovek nemusí mat rovnako silné pri chripke ale pre nu su typicke ine znaky. Ale ano, nevylučujem ju, nakolko je ockovana.
A ci konspirujem alebo prehanam, do toho ta nič, nevies preco a kvoli akym skusenostiam som pri nej posrata aj z obycajnej teploty. Tak dakujem za nazor.

@anonym_autor nie neviem a je mi to jedno
odpovedala som na tvoje otazky, podla mna zbytocne a hlupe

mmoni89
Dnes o 09:41

@anonym_autor áno úplne normálne

autor
Dnes o 09:45
@anonym_80d72f

@anonym_autor nie neviem a je mi to jedno
odpovedala som na tvoje otazky, podla mna zbytocne a hlupe

@anonym_80d72f keby si len odpovedala,tak ok. Ale nezabudla si dodat názor ako konspirujem, ake to je hlupe a zbytocne
To su podla mna tieto tvoje dodatky, stacilo odpovedat na otazky alebo tuto diskusiu uplne odignorovat 👍

dollyzv
Dnes o 10:38

Ano, takýto istý priebeh mal môj maly začiatkom januára..2dni horúčka do 38,5, unava a nic..trosku ale fakt len minimum soplikov jeden den a asi 3x zakaslal a este teda večer pred nástupom horucky ho pobolievala hlava

zorienka28
Dnes o 10:42

@anonym_autor Teplota, kasel, sopel - aky priebeh by podla teba mala mat viroza?

autor
Dnes o 11:21
@zorienka28

@anonym_autor Teplota, kasel, sopel - aky priebeh by podla teba mala mat viroza?

@zorienka28 ako som viackrát pisala, naši mali doteraz naopak - sople,kasel a za par dni k tomu teploty. Teraz to ma naopak, tri dni teploty bez inych priznakov,potom tri dni dobre a teraz zacala soplit. Ved som sa len spytala, ze ci to mavaju deti aj takto alebo to je skor začiatok dacoho nového