Môže sa kombinovať Viburcol a Panadol / Nurofen?

lulusy
22. okt 2010

Ahojte maminky,potrebujem surne poradit, Dominike idu naraz 4 zubky, ocne a spodne 3-ky. MAla v noci zvysenu tepotu , rano/doobeda uz 38,5, isli sme k dr. (ide vikend, tak pre istotu). Poradila nam homeopatika Viburcol čapiky, zatial som jej dala 2x, o 12:30 a teraz cca o 15hod.,ja mam ale pocit, ze nepomahaju, teplota neklesa prave naopak ked teraz po druhykrat zaspavala mala 38,8. Mozem jej dat ked sa zobudi Panadol (mam cipky aj sirup) alebo mam aj sirup Nurofen. Neviem ci sa to moze kedze viburcol nam dala dr. na znizenie horucky a tlmenie bolesti. mozem to kobinovat, resp. vynechat viburcol a dat jej Panadol/Nurofen???? a ked tak ktory je lepsi ???
dakujem
prosim o pomoc

cmulinko
22. okt 2010

ja len napisem to co si myslim....neznasam homeopatika.....nam najlepsie a najrychlejsie zaberaju panadol cipky...pripadne cipky striedam nurofen sirupom.

kaja73
22. okt 2010

Viburcol nie je na zniženie teploty, ale na odstranenie podraždenia u detičiek pri horučkovych stavoch,alebo aj stavov bez horučky, ked je dieta podraždene-napr. pri raste zubkov.Takže, ked ma teplotu, tak daj paralen.To je jedno ,či vo forme panadolu, alebo čipkov paralen, či inych formach-ja davam čipky paralen,pretože neobsahuju zbytočne pridavne latky, na rozdiel od ochutenych sirupov..Nam sa na podraždenost velmi osvedčila homeopatia chamomila vulgaris ch 30,tlmi aj bolest.Inak aj na teplotu existuje homeopatia ,ale to nie je ten viburcol.Homeopatiu možeš kombinovat s klasickymi liekmi.

fatulda
22. okt 2010

Pokial ma teplotu, tak samozrejme jej mozes dat cipok alebo sirup, mozes to kombinovat aj s viburcolom, ja som sa na to specialne pytala lekarnicky, povedala, ze sa mozu uzivat sucasne

zuziq
22. okt 2010

svagrina je lekarnicka a podla nej je nurofen sirup ucinejsi nez cipky panadol. Na druhej strane cipky su vhodnejsie pre deticky ktore maju citlivejsie zaludky.

maruskach
22. okt 2010

my viburcol pouzivame na teplotu, je super. Mozes davat castejsie, aj kazdu hodinu. Mne sa paci, ze teplota ide pomaly dole a dole aj zostane, kdezto pri Nurofen, Panadol, rychlo klesne, ale aj rychlo vybehne hore.

katka1981
22. okt 2010

Ja som dala malej viburcol, kvoli bolesti, nepomohol ani raz a take revy pri aplikacii, ze koniec. Odvtedy nikdy viac. Mastastie neteplotuje, ak bude, dam jej sirup nurofen, mam aj panadol cipky, ale nenavidi aplikaciu, takze len sirup.