icon

Najdlhšie obdobie bábätka bez kakania

Včera o 13:16

Mamičky , v stredu sme dali malej (5 týždňov ) k materskemu mlieku dokrm , len raz doobeda , od stredy do dnes zatiaľ nekakala , čiže 5 dní ..bruško má mäkké , prdí , ciká 6-8x denne aj normálne papá a spí , ale pár krát do dňa sa snaží akoby tlačiť a puči sa , ale vždy si len prdne ... každý deň masirujeme bruško aj cvičíme niekoľko krát . Som z toho v strese lebo doteraz kakala 2-4x denne
V piatok som aj volala z dr a že je to normálne , že aj 2 týždne nemusí ale mne sa to nejak nezdá a že keď tak máme dať rektalnu trubičku ale tomu by som sa rada vyhla .
Ako by som jej mohla ešte pomôcť ? Koľko vám najdlhšie bábätká nekakali ?

anonym_086668
Včera o 13:34

Vraj naozaj nemusia aj dva týždne aj mne to prišlo šialené ale pokiaľ nemá bolesti a nechceš skúsiť tu rúrku tak je to v poriadku

selest
Včera o 14:24

Moj syn cisto kojeny najdlhsie nekakal 19 dni. Sestricka povedala ze ak nema problemy je to ok.

autor
Včera o 14:51
@selest

Moj syn cisto kojeny najdlhsie nekakal 19 dni. Sestricka povedala ze ak nema problemy je to ok.

@selest vau 🙈 😄

lenka2710
Včera o 14:57

@anonym_autor moja najdlhšie nekakala 10 dní, ale bola čisto na umelom mlieku vtedy

autor
Včera o 15:16
@lenka2710

@anonym_autor moja najdlhšie nekakala 10 dní, ale bola čisto na umelom mlieku vtedy

@lenka2710 a potom sa sama alebo ste jej museli nejako pomôcť

anonym_229cff
Včera o 15:25

11 dni

lenka2710
Včera o 21:13
@anonym_autor

@lenka2710 a potom sa sama alebo ste jej museli nejako pomôcť

@anonym_autor sama, tiež som bola z toho na nervy, lebo veď moje prvé babo, ale pokiaľ neplakala a pekne papala, tak som si hovorila, že ju teda asi nič nebolí 🤷‍♀️