Napínanie svalstva nôh a potenie u dojčaťa. Čo to je?

nataliasarron
23. okt 2011

Ahojte kočky, máme s maličkým takú "podivnú" záležitosť. Pred niekoľkými týždňami sa to stalo prvý krát, to mal asi 4 mesiace - ležal na posteli na boku, mal napnuté nôžky a silno stláčal hračku v rukách. Pritom bol v tváričke celý červený a spotený. Robil to asi tak 20 minút v kuse. Nejako sme tomu nepripisovali význam no v poslednom čase sa to deje čím ďalej tým častejšie. Pýtali sme sa na to lekárky no tá povedala že to môže byť vybíjanie nadbytočnej energie. Mne sa to však nezdá. Neurologicky je malý v poriadku, nakoľko bol po pôrode sledovaný z dôvodu ťažkého pôrodu.
Prosím Vás, nemáte s tým niektorá skúsenosti? Neviem čo by to mohlo byť, malý má teraz 7 mesiacov.

eowynka
19. mar 2012

@nataliasarron ahoj pisem sice neskoro, ja len ze to co opisujete robieva aj nasmaly, tiez stym zacal ked mal okolo 5 mesiacov, chcem sa spytat ci to este stale robieva, lebonasmaly stale....a tiez nam nikdo nevedel povedat co to je.....mam len urcite indicie co tot ak asi je.....jeden pripad,ale u dievcccccatka som si citala na nete, vrajby to mohla byt detska masturbacia(ale nemusi).....ale neviem kedze obaja su chlapci, ci to plati aj u nich....

malicky192
1. jún 2020

@nataliasarron zdravim mozem sa opytat urcite malicky uz je velky ale ako ste dopadli stym napinanim svalstva a podobne preco to robil??