Napínanie z príkrmov

0kristina0
12. máj 2017

Ahojte baby, idem sa sem skusit spytat, ci ste sa s tym nestreli. Dceru (9m) posledne dni napina ked papa prikrmy alebo mlieko (UM). Prikrmy su uplne mixovane a doteraz s tym problem nemala. Ide o to, ze jej ten prikrm chuti aj otvori pusu, pyta si ale akonahle jej dam do pusy jedlo zacne ju napinat. Stalo sa to uz aj pri mlieku. Dala som pauzu a potom dopila. Dost je nervna, pcha si prsty do ust, mrnci, nezda sa mi ze su to zuby lebo nic tam nevidiet. Neviete z coho to moze byt? Som z toho nestastna lebo takto mi nic nezje a cisto na mlieku nemoze byt.

pribinak
12. máj 2017

no prave to mozu byt tie zuby, ved to nevidno hned, musis pockat, kym ten zubok bude az presvitat pod dasnami a kym sa prereze
tak jej davaj to mlieko, ked jej chuti, ona sa potom rozpapa. alebo skus rozmixovat banan do mlieka, aby mala aj nieco ine ako len mlieko

bosoriak
12. máj 2017

@0kristina0 Ja by som isla k lekarke. Normalne to nie je a davat 9 mesacnemu dietatu vylucne mlieko sa mi nepozdava. Len nech jej kukne do hrdla, ci nema zvacsene mandle alebo cervene hrdlo alebo mozno zatecene hlieny.

0kristina0
autor
12. máj 2017

@bosoriak zatecene hlieny asi nie, to by som pocula ze jej zateka

anabeth
12. máj 2017

@0kristina0 ako počuješ zatekanie hlienov?
môže mať chytené boľavé hrdlo, vtedy nie je ani kašeľ, ani soplík, ja by som ju išla ukazať k doktorke

0kristina0
autor
12. máj 2017

@anabeth ked jej zatekali hlieny tak stale chrchlala

anabeth
12. máj 2017

@0kristina0 aha, no chrchle ak je hlien hustý a dráždi ju,
zriedený jej može zatekať ani si nevšimneš

0kristina0
autor
12. máj 2017

@anabeth ale ona nema ani sopel, skor ma napadlo to hrdlo, ale inak ani teplotu nema, ono ju raz napina a raz nie. Dnes rano ju z prikrmu napinalo a na obed uz nie, tak ja uz neviem fakt z coho to ma.

janickacrazy
12. máj 2017

@0kristina0 Može to byť zadná nádcha, sople vtedy zatekajú a v nošteku nie sú, my sme tak tiež mali, dieťa sople nemalo, ale hrdlo zapálené, dali nám Pamycon a až potom sa nádcha spustila.

0kristina0
autor
12. máj 2017

@janickacrazy ako ste na to prisli ze jej zatekaju sople?

janickacrazy
12. máj 2017

@0kristina0 Zistila to až lekárka na pohotovosti a tiež nemal ani teplotu, len bol taký urevaný a nervozny, mrzutý.

0kristina0
autor
12. máj 2017

@janickacrazy koli comu ste isli na pohotovost?

janickacrazy
13. máj 2017

@0kristina0 Išli sme, lebo inak bol veľmi kludné, dobré bábo a vtedy stále plakal, bol nervozny, upišťaný, vyzeral ako chorý, tie očká smutné, tak sme išli na pohotovosť, lebo bol akurát víkend. Vieš, moj manžel ide kvoli každej kravine k lekárovi s deťmi, ale vtedy som aj bola rada, že sme išli. Lebo mal veľmi zapálené hrdielko a to doma nevidíš.

0kristina0
autor
13. máj 2017

@janickacrazy no moja je spokojna, nevyzera byt chora. Ale ked sa to nezlepsi tak s nou behnem v pondelok nech jej pozrie do hrdla.