Narkóza u detićiek. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, na budúci týždeň ideme s 3,5 ročným synčekom na operáciu predkožky. Budú mo to robiť operačne pod narkózou. Veľmi sa bojím hlavne tej narkózy. Môžete mi prosím nápísať vaše skúsenosti s narkózou u takýto malých detičiek?Ako to znášali a podobne. Predpokladám, že ten zákrok nebude trvať nejak dlho, ale predsa len aj krátšia naróza je narkóza...ďakujem.
no a už to máme spravene bolo to hrozne ked som ho cakala pred operacnou salou pocula som jak strasne place a ja tiež no teraz spínka a najhorsie je ze nemoze pit a ani papat vraj cely den jest nemoze pit len s lyžickou asi toto bude najhoršie furt sa ma pýta kedy moze papat a este sme necikali isto bude stipat :(
Dobry den. Chcela by som vas mamicky poprosit o radu... Vcera robili mojmu synovi celkovu obriezku, ma ho velmi opuchnuteho a mokva mu ranka. Cvachta sa v kamilkach dvakrat denne. Nechce ho mat odkryteho stale si ho prikryva, uz chce mat slipky.
Moze uz mat slipky? Ako ste vy osetrovali ranu? Ako dlho bol opuchnuty? Poradte mi prosiim...
Ahojte my mame rocnu dcerku ktorej idu v celkoven narkoze odstranovat ranulku z pusy mam z toho hrozu a neviem co cakat mate niekto skúsenosť s takouto operaciou ako deticky znasaju zasah do pusinky dakujem
Prosím vás malemu idú len zmerať ako veľmi skuli ale musia to urobiť v narkozee keďže sa nedá vyšetriť.... newiete či pôjde do celkovej narkózy bo len tej krátkodobej?poprípade ak s tym máte niektorá skúsenosť napíšte ďakujem
@syslica ahoj a iba raz vám strihali a potom ich dali do narkózy na ten jazyk?
@juliavolna Ahoj, oba sysle mali podstrihávanie jazyka v narkóze. Starší šiel do narkózy len kvôli tomu (mal jazyk prirastený viac, nestačilo by len šmik-šmik a hotovo bez narkózy, ako som to počula od iných mám, on ho mal doslova srdiečkový) a mladší mal podstrihávanie v rámci iných zákrokov.
@syslica a kde vám to robili? Je všetko v poriadku?
@juliavolna Kramáre.DFNSP..a dávno. Áno je všetko v poriadku.

@nikkikke drzim palceky, verim, ze to dobre dopadne...daj potom vediet ako ste to zvladli 🙂