Narosan čučoriedkový
Ahojte maminky 🙂 chcem vas poprosit o radu, nasej dcerke v oktobri minuleho roku zistili tazky stupen anemie, ani neidem pisat, ake mala hodnoty, ale bolo to takmer na infuziu... Nastastie velmi dobre zareagovala na terapiu zelezom, a tak sme sa jej vyhli. Zelezo sme podavali nepretrzite do konca februara. Zaciatkom februara sme mali kontrolu na hematologickej ambulancii, vysledky uz boli v norme, dokonca uz mala aj nejake zelezo v zasobe. Ale medicinsky postup je taky, ze zelezo sa este uziva na stabilizaciu krvneho obrazu aspon tri mesiace, takze nam ho kazali uzivat aj nadalej do konca maja. Koncom februara vsak mala zacala hnackovat, chytili sme nejaku virozu a tak mi pediatricka odporucila Maltofer vysadit, a znovu jej ho nasadit az ked bude mat aspon tyzden stolicu v poriadku. Takze sme ho neuzivali takmer dva tyzdne a mala sa nam velmi pekne rozpapala. Predtym sme do nej nemohli nasukat 50 ml prikrmu, teraz mi zbasti 150 ml polievocky a este 100 ml prikrmu, davam jej 6 x do tyzdna masko, telacie, hovadzie, aj kuracie, varievam pseno, bulgur, a ja by som jej ten Maltofer uz najradsej nedavala. Nechcem byt nezodpovedna, ale papanie bola pre nas vsetkych predtym trauma, nasilu sme ju napchavali, teraz si sama pyta, to je radost varit. Preto som chcela nieco prirodne, aby ked pojdeme v maji na kontrolu tak sme nemali blbe vysledky. A vela som citala o Narosane, myslite ze by som jej ho mohla davat na stabilizaciu? Dakujem vsetkym ochotnym maminkam za cas ;)
@majkamacurova takej malinkej stačí 3-4kvapky ráno a cez deň tiež tak.
ak by bol zaujem tak viem objednat a poslat produkty just. a narosan cucoriedkovy je naozaj skvely . odporucam
@wawrita len same dobre odozvy nan....kto potrebuje piste...
Čučoriedkový narosan bude teraz za zvýhodnenú cenu.
@danusska firma ma predsa pevne ceny a pravidla...ziadna taka akcia nie je myslim na ich stranke
@stulrajterova na stránke ešte nie je. V ponuke bude od 5.8.2020
@danusska dakujem...uz mam infosky aj ja....tak uz len odbyt zabezpecit
Prezentuje sa ako priridny product, ale obsahuje konzervacnu latku benzoan sodny. Kedze je na dlhodobe uzivanie, mne to v poriadku nepride
@stanislavicenka no takto neviem kto ho tu prezentuje ako prirodny produkt a hlavne co si kto pod pojmom prirodny predstavuje. Trosku sa tu pletu dojmy a pojmy.
A kazdy si moze vybrat, co mu vyhovuje, do coho ide a do coho nie. Co ma pocit, ze mu prinasa benefit a co nie. Kopec "prirodnych" veci, co si robime doma konzervujeme cukrom, co tiez nie je zrovna najzdravsie.
To co dychas vo vzduchu - ani netusis, co vsetko tam je. O tom co pijes vo vode sa vyjadrovat ani nebudem.
Takze ano rozumiem tomu, ze naco do seba davat este dalsie chemikalie, otazka vzdy je co mi za co stoji.
A co si kto predstavuje pod pojmom prirodny. (akoze ano rozumiem, tiez mi lezie nanervy, ked niekto z justu tvrdi, ze to je prirodne, na druhej strane ako si niekto moze mysliet, ze nieco je "prirodne" ked je to spracovavane vo velkom, musi byt zabezpecena trvanlivost, hygiena a neviem co vsetko, "prirodne" budete mat len vtedy, ked si to urobite sami doma a bude presne vediet odkial mate suroviny, aako to spravit aby ste zachovali vsetko co mate a puls aby sa vam to prilis rychlo nepokazilo)
Prosim vas ponuka niekto lepsie ceny na produkty ako su tie katalogove?
@majuskakrellova je to zakazane firemnou etikou
Narosan pomohol mojim dcérka, hlavne co sa týka nedostatku železa. Keďže ho kupujem opakovane, stala sa zo mňa poradkyňa Just a viem vám teda poradiť a ponúknut aj iné produkty tejto spoločnosti.
Ahojte a da sa kompinovat maltofer a notasan napr ze rano zoberiem maltofer a vecer norosan?
@radiator144 nekombinovala by som....raz 1 a ine...len 1druh
@aleka pekny vecer aku kys.listovu kupit 3 rocnej dcere k narosany? Tabletkovu?
@luliu prosim Vas aku kys.lustovu ste kupovali ku Narosanu?
@aleka pekny vecer dcerka ma nizke zelezo aj hmg v krvi. Prosim Vas je potr.alergicja z kokosu ma histaminicku reakciu ☹ spenat nemoze. Vela zeleneho aj brokolicu. Mozem hej aj kupit tu kys.listovu? Ma 3 roky
@martina8995 skuste napisat do justovej poradne...www.just.sk
Dobry den, viete mi, prosim, poradit davkovanie Narosanu pre 11 mesacne dieta? Je potrebne doplnit ho aj uzivanim vitaminu C, resp. Kyseliny listovej pre lepsie vstrebavanie? Ak ano, co doporucujete? Vdaka za info.
@sunny444 zacnite mokka lyzickami 2xdenne a nech pomoze
@lh808w mozu, odporucaju pediatri

@majkamacurova aj my mame predcasnika....uz ma chvalabohu 7 rokov..a malthoffer vysadit, zapeka naozaj...preto sme presli na narosan.
davajte po mokka lyzicke