icon

Natierate detičky opaľovacími krémami, keď idete von?

anka772
3. jún 2015

Ak áno akými?

mimi321
3. jún 2015

Ja natieram oboch... 50-tkou máme CIEN z lidla, biodermu aj niveu tak co prave chytim tym natriem. Natieram doobeda ked ideme von a ked ideme poobede znova pretriem.

simcab
3. jún 2015

Ja natieram dcerku (3 roky) opalovacimi kremami z dm alebo z lidl. Obidva dopadli v testoch velmi dobre.

liebling98
3. jún 2015

Zatiaľ nie ( Nie sme na Slovensku, neviem, aké je tam počasie, tu prší a fúka ). Natieram len skutočne v horúcom lete, keď sme pri vode, alebo sú dlho vonku a behajú takmer holí. Aj vtedy natieram hlavne tvár a ramená / chrbát. Keď ideme len tak von ( tričko + kraťasy ), tak nenatieram, keď tak len tvár, hlavne u najmenšieho. Moji synovia majú tmavý fototyp kože, nespália sa, idú hneď do hneda.
Nepreferujem žiadnu značku, natriem tým opaľovacím krémom pre deti, ktorý mám poruke, kupujem väčšinou v dm.

maryah
3. jún 2015

Áno, už aj ja natierame odkedy začalo vykúkat slniečko. Tiež používam ten z Lidl-a alebo Biodermu. Už určite treba natierať.

lilimoni
3. jún 2015

Ja som natierala vzdy nivea kremom alebo od LR kremom. Tento rok som este nenatierala ale uz idem na to nakolko sme v RD a vela sme vonku 🙂

mahulenka87
3. jún 2015

Ja už ano. Teraz posledné dni jak je slnečno a horúco. Hlavne tváričku a keď má krátky rokáv, tak aj ručičky. 😉 Tiež mám z lidla, taký oranžový sprej 30+ alebo až 50 tuším

stanislavao
3. jún 2015

tiez mame Lidl Cien OF 30 sprej. deti natieram, ked su dlhsie na slnku. pri beznej hre na dvore, ze aj v chladku, aj na slnku nenatieram.

ichbinich
3. jún 2015

Tohto roku som este sama nenatierala 😉
Ale v jasliach a v skolke ma kazde dieta nieco opalovacie, a tym ich opatrovatelky natru pred tym ,ako idu vonku. Kedze su vonku dlho a dnu idu az na obed teste pred 12tou; takisto poobede, a neda sa regulovat, aby boli deti iba v tieni, vsetkych natru a hotovo.
Dokonca v lete, ked idu deti v jasliach rovno do zahrady, tak mame deti doniest uz natrete 😉
Ja budem natierat urcite zajtra nas vsetkych, ked pojdeme vonku na nejake ihrisko. Ma byt 30°C a slnecno, doteraz sme slnko poriadne nemali a vsetci sme bledule: takze sa pekne ponatierame.

Syn ma DM Balea Sun spray detsky (s mackom), dcera Nivea sensitiv detske mlieko, my rodicia mame Nivea spray. Vsetci mame faktor 50.

simik14
3. jún 2015

Nie len natieram ale vzdy jej dam aj klobucik na hlavinku ked dospely clovek dostane upal a slnko mu moze popalit kozu tak o co horsie je to pre dieta a cim mensie tym viac 🙂 pouzivame nivea sun mala tuba stoji cca 5€ ale oplati sa pekbe vonia a chrani pokozku 🙂

janinah
3. jún 2015

moje deti vyrástli bez natierania,myslím na bežný deň,na bežnú prechádzku...chodili sme von 2x denne ,ale nie cez najväčšiu páľavu...na kúpalisko to áno...a spálené neboli nikdy.....nemyslím si,že dennodenné natieranie detskej pokožky je celkom správne

me_to_you
3. jún 2015

Odkedy vykúka takéto teplé slnko natieram, máva krátky rukáv a klobúčik, tak natieram ruky nos a líčka. Sebamed 50

moni244
3. jún 2015

Ja som doteraz nenatierala, ale natieram len fakforom 30, naco viac aj to len tvar a troska ruky, ale len, ked viem, ze budeme dlho von, ak idems nalr.len do obchodu alebo tak, nenatieram

balkica
3. jún 2015

ja mam tiez 50ku tusim je to Nivea, ruky, nohy, nos a licka 🙂

letka906
4. sep 2015

treba chrániť pred slniečkom avšak opalovacie krémy by som nepouživala (chemia). skvelý je malinový olej (ochranný faktor okolo 30). Ja ho používam aj pre seba napríklad na začiatkoch dovolenky aby som sa nespálila.

nutrimas
15. sep 2015

Vyborna prirodna alternativa opalovacich kremov bez vedl. ucinkov je spominany olej z malinovych semien, dostupne zdroje uvadzaju OF 30-50, u nas ho pouzivame vzdy pocas celeho leta, moze sa aj mimo leta uzivat vnutorne, ma vela pozit. ucinkov: https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...