Nejedenie a nedostatok železa a nízky hemoglobin

juli268
17. aug 2018

Potrebujem poradiť syn nechce od narodenia nič iné jesť okrem mlieka u dr sme boli zobrala mu krv a že má nizsky hemoglobín a železo neviem ho prinútiť nič zjesť všetko vypľuje už od malého babetka chudí niekedy má 17 kg a nikto mi nechce veriť že neje

katrin21
17. aug 2018

Kolko ma rokov, mesiacov? Obmedz mlieko, aby mal hlad aj na ine veci a ked reve, neustup a nedaj mu zas len mlieko..ano, mlieko ma dost tuku, moze by5lt z neho baculaty...ale vyzivovo pptrebuje pestru stravu..
A mlieko.zabrabuje vstrebavaniu zeleza.. cize ked je vela mlieka, aj ked zje nieco ine, tak vela mlieka sposobi, ze sa nic nevstreba..ak vam dala maltofer, davaj ho medzi jedlami, odstup od mlieka 2h... aj pred aj po.... najlepsie dat potom nieco.s vit.C..jablko a pod.

slapina
17. aug 2018

@juli268 nečudujem sa, že má toľko kg, keďže mlieko obsahuje dosť tuku a z toho tvoj syn priberá. No nie je to dobré, že nechce nič iné okrem toho papať. Skús mu nedať to mlieko, bude revať to je jasné ale nejako ho prinútiť musíš!

asia83
17. aug 2018

@juli268 Presne ako moja dcéra. Iba mliečko (Sunar). Nechajte ho, donútiť sa nedá. Núkajte ho, jedze pred ním. Nám už takto zjedla kus párka, rožky je, šišku, čokoládu, ovocie, kašičky grízikové, pol zemiačika, polievku slepačiu. Už aj samú ju nechám jesť, vonka jej chutí, alebo mi sedí na kolenách, keď jem, len aby som jej urobila chute. Nebojte, to sa upraví. Pokiaľ nie je unavený, vládze, neplače stále, neriešte.

elninoenmipueblo
17. aug 2018

@juli268 aj ja som to s jednym z mojich presla..nic nechcel na lyzicke..,to mal asi9mesiacov...takisto ako pises...iba by pil mlieko a hlavne mamkine...po b12tkach injekcne,si pytal jest,stale ukazoval na hrniec az som sa divila trikrat som mu pridavala..
No ked porastol..viac mu chutilo vonku ,medzi detmi...dokonca spenatovu polievku co mnohe deti nechcu som bravala v miske a papal na deke na trave...jedenie je aj zabava ..prajem nech aj vam chuti