Neočkované deti - imunitná odolnosť a zdravotný stav
Ahojte tie čo ste nedali detičky zaočkovať ste stym ok ? Alebo radšej by ste dali detičky zaočkovať ? Nejsu chorlavejsie. ? Aku majú imunitu ? Ďakujem 🙂
@anonym_285 ja nevravim, ze sa to netyka ockovanych. Ja reagujem na vetu, ze to roznasaju najma ockovani. Keby ste nevymyslali a dali normalne deti ockovat (nebavime sa tu o detoch, ktore maju kontraindikaciu a maju to potvrdene, ze ocko byt nemozu), o CK by sme nadalej citali len v ucebniciach dejepisu. Lebo sa potlacil VDAKA ockovaniu… tak tu nepis somariny, ze ho roznasaju najma ockovani… to uz su take nezmysly, ze az… potlacila sa kolektivna imunita VDAKA NEockovaniu, resp.jeho znizeniu, cize tu mame navrat choroby, ktora bola potlacena…ale kludne si klepkajte po pleci, ze za to mozu najma ockovani…
Pozri, mne je fakt jedno co so svojimi detmi robite. Ja mam deti ocko, ja som v pohode. Len ma uz hneva, ake bludy dokazete vypustat do eteru… troska sa nad tym aspon zamyslite
@kiki68 ja som tam zila dlhsie nez si tam teraz ty,lietala som po troch statoch a ano keby bol ockovany v At mali by sme moznost poziadat o odskodne,tak neviem,ked ty tvrdis ine mne lekari hovorili ine.
@anonym_8b7f03 ta vymozitelnost je taka vselijaka, po tom co mne sa napr dialo pri porodoch a myslis, ze to je niekde uvedene? Zvlast ked teraz vsetko skrtaju, tak tu vymozitelnost vidim mizerne. Ano stat garantuje to, se vakcina nie je zavadna. Ale to je tak cele
@anonym_285 ano ano. CK zavisi od zodpovednosti. Pokojne sa za zavrite do bubliny. Je to tvoje rozhodnutie. Len ta prosim,nesir hluposti
Ahojte, realizujem výskum zameraný na očkovanie – vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad. Na každom názore záleží. Dotazník je anonymný a neexistujú v ňom žiadne správne odpovede. Ďakujem! 🙂
https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ