icon

Neustály večerný kašeľ

25. feb 2025

Dobry vecer 9rocny syn bol posledne mesiace sice dost chory ale uz je zdravy . Dokonca aj chripky dal za 3 dni a bol z toho vonku(teplota den vysok a 2 dni kasel) ...ale uz 3 mesiace ho kazdy vecer drhne na kasel akoze cez den par x zakasle tiez ale to je nic v porovnani s veceeom....uz sme skusali rozne sirupy, boli sme udr pocuvala ho,pozerala do krka,brala krv vsetko ok...a stale oddrhava ja uz neviem ako mu pomoct samemu mu to uz vadi. Mate peoaim nejake rady?

ronika19
25. feb 2025

Nemáte doma suchý vzduch?

xlucia
25. feb 2025

cierny kasel ste preverili ci nema?

dzulli1980
25. feb 2025

Nebude nejaká alergia, napr. na roztoče? ... skús mu dať nejaké antihistaminikum, ak pomôže, je na mieste riešiť alergológa.

anna777115
25. feb 2025

Cierny kašeĺ, alebo mikoplazmy. Vyšetrenie z krvi na protilatky.

autor
25. feb 2025

@xlucia este v novembri to vysetrovali bolo to negativne a to si myslim,ze by sa dusil cele noci on kasle len kym nezaspi potom uz vobec nekasle

autor
25. feb 2025

@dzulli1980 mal vysetrene aj chlamydie kedze boli v skole rozsirene a vsetko mal negativne :/

ankare
25. feb 2025

@anna777115 Mikroplazmy. 😅🤣🤣🤣 Mykoplazmy! 👍

tilonka
25. feb 2025

Tak mozno to chce atb, sumamed je dobre atb. Moje dieta malo davnejsie ranny kasel a cez den nic, nedalo mi to, isla som za dr, dala atb, kasel presiel. Vsimla som si, ze teraz maju ludia respiracne problemy aj s miernym priebehom a clovek s tym dokaze fungovat, tak teda caka, caka, len to vycerpava. Lenze tento stav trva, nechce odist, az atb pomozu.

janinah
25. feb 2025

To co pise
@dzulli1980

anna777115
25. feb 2025

@ankare Áno, ďakujem za opravu, preklep...😂

amelia89
25. feb 2025

dnes som prave o tom citala super post! to je asi postinfekcny kasel, aj moj syn sa podobne trapi uz od decembra
precitaj si vsetky slidy: negativne stery, prekonana infekcia, atd, sedi to:

ankare
25. feb 2025

Minule som čítala v nejakej diskusii, že počas záchvatu kašľa treba piť vodu. Nech to vyskúša. Skoré uzdravenie!

ritalein
25. feb 2025

Kasle celkovo vecer alebo ked si lahne do postele? Ak to druhe, tak to moze byt reflux. Aj nas syn to mal, musel jest najneskor dve hodky pred spanim, mal aj predpisane tabletky. A nakoniec ako to prislo, tak to aj odislo.

ruzasipova
26. feb 2025

Mne na tento pochorobmy kasel pomaha zvlhcit hrdlo - napit sa a spat pri difuzeri, mam tam len vodu.

leonakr
26. feb 2025

Ahoj,my sme vyskúšali všelijaké sirupy,boli u pediatricky a stále nič.U môjho to bol skôr ranný kašeľ ako večerný.Nakoniec nás poslala na alergologiu .Výsledok ?Alergia na roztoče.😕Dala nám sirup a tabletky ,ktoré sme brali asi pár mesiacov.Zmizlo to.Samozrejme alergia ostala ale kašeľ sa zatiaľ neobjavuje .Ak áno,máme doma lieky .Skús ísť na alergologiu,pýtaj si výmenný lístok.

mili2016
26. feb 2025

Môj 8rocny syn kašle od novembra. Niekedy je to lepšie inokedy horšie. Momentálne ho dusí že fest. U doktorky sme boli niekoľkokrát krát. Dostal 3x antibiotiká a stále nič. S tých antibiotik mu bolo ešte horšie. ( Hnačka bolesť brucha a.t.d mal probiotiká no darmo) . Takže k lekárke už sním momentálne nechcem ísť aby ,,zase ,, nedostal antibiotiká. Inhalujem ho , dávam sprej na kašeľ tak len čakám kedy mu to konečne prejde.

cukroska
26. feb 2025

Alergia. Mám to roky.